Düzenli Evimiz & Hayatımız

23 ağustos ödevi :

🔸Fırın temizlemek :KK45:
🔸Manevi ödev olarak psikolog Rumeysa Demirörs'ün 100 günlük kendini iyileştirme programına başlamaya karar verdim 😊 hadi bakalım hep birlikte deneyelim.
Ayrıca okumak isteyenler için, malum bugün cuma, vefat etmiş yakınlarımız için Kuranı Kerim okuyalım 😊

Eki Görüntüle 2300877 Eki Görüntüle 2300878

@malii
@Bonus
yorgun anneanne yorgun anneanne
@Stockholm
@Lices_s
@Kmsl Hnd
@O1deren87
@Babayani
D e f n e D e f n e
@bellok
@Psikolojik Deliii
@sweet mom
@beybisi35
@Feminas
@Zinmem
C Cay6
I inessa armand
@hasbeenandgone
@MigiMadid
@deep_sea
@Anka
@Niran Nevra
@Kubdef
Bayildim bugunku odevlere tam bana hitap ediyor

kız nisan ANTEPTE ya ama eğlence yok ne yazki istememiş ailesi hataya gideceğim ordanda nişana gidilecek
sonra ev dönüş
Oh gez valla
Ben bu gelişte anama söz verdim anamın dizinden ayrılmicam diye😅kimse gelmiyo hep ben gidiyom milletin ayağına😒 soruyolar gelmiyon mu bize diye,yok çektim herkese😒😒

Selam kızlar, ben ve kızım rahatsızız bugün.
Ben zona çıkarıyorum, sağ bacağım deli gibi ağrıyor ayağa zor kalkiyorum.
Kızım da sabah ateşlendi, babasını aradım geldi doktora goturduk. Bize ölçtürmedi ateşini hanfendi, biz de korktuk götürdük. Bir sıkıntı yok çok şükür, dişten dolayıdır dedi doktor.

Daha yeni uyutmaya çalışıyorum, inşallah uyursa evi toparlayıp kahve içmek istiyorum ama çok kötüyüm gerçekten.
Dün gördüğüm haber de içimi çok kötü yaptı, Kırıkkale deki olay. :KK43:

Neyse öyle işte, sabahtan beri yazamadım haberdar edeyim dedim. Hepinize mutlu sağlıklı günler diliyorum.

Selam kızlar, ben ve kızım rahatsızız bugün.
Ben zona çıkarıyorum, sağ bacağım deli gibi ağrıyor ayağa zor kalkiyorum.
Kızım da sabah ateşlendi, babasını aradım geldi doktora goturduk. Bize ölçtürmedi ateşini hanfendi, biz de korktuk götürdük. Bir sıkıntı yok çok şükür, dişten dolayıdır dedi doktor.

Daha yeni uyutmaya çalışıyorum, inşallah uyursa evi toparlayıp kahve içmek istiyorum ama çok kötüyüm gerçekten.
Dün gördüğüm haber de içimi çok kötü yaptı, Kırıkkale deki olay. :KK43:

Neyse öyle işte, sabahtan beri yazamadım haberdar edeyim dedim. Hepinize mutlu sağlıklı günler diliyorum.
Geçmiş olsun canım
Ben de o olayı gördüğümden beri kendime gelemedim 😥

X