Çok geçmiş olsun canım. Zona stresten oluyor.Selam kızlar, ben ve kızım rahatsızız bugün.
Ben zona çıkarıyorum, sağ bacağım deli gibi ağrıyor ayağa zor kalkiyorum.
Kızım da sabah ateşlendi, babasını aradım geldi doktora goturduk. Bize ölçtürmedi ateşini hanfendi, biz de korktuk götürdük. Bir sıkıntı yok çok şükür, dişten dolayıdır dedi doktor.
Daha yeni uyutmaya çalışıyorum, inşallah uyursa evi toparlayıp kahve içmek istiyorum ama çok kötüyüm gerçekten.
Dün gördüğüm haber de içimi çok kötü yaptı, Kırıkkale deki olay.
Neyse öyle işte, sabahtan beri yazamadım haberdar edeyim dedim. Hepinize mutlu sağlıklı günler diliyorum.
Çok geçmiş olsun canım. Zona stresten oluyor.
Bebisine de çok geçmiş olsun.
Çook geçmiş olsun canımSelam kızlar, ben ve kızım rahatsızız bugün.
Ben zona çıkarıyorum, sağ bacağım deli gibi ağrıyor ayağa zor kalkiyorum.
Kızım da sabah ateşlendi, babasını aradım geldi doktora goturduk. Bize ölçtürmedi ateşini hanfendi, biz de korktuk götürdük. Bir sıkıntı yok çok şükür, dişten dolayıdır dedi doktor.
Daha yeni uyutmaya çalışıyorum, inşallah uyursa evi toparlayıp kahve içmek istiyorum ama çok kötüyüm gerçekten.
Dün gördüğüm haber de içimi çok kötü yaptı, Kırıkkale deki olay.
Neyse öyle işte, sabahtan beri yazamadım haberdar edeyim dedim. Hepinize mutlu sağlıklı günler diliyorum.
Geçmiş olsun canımKızlar bende sabah kahvaltıdan sonra
Ev süpürüldü
Silindi
Tozlar alındı
2 makina çamaşır katladım yerleştirdim
Minnoş kuzum biraz rahatsız sağlık ocağına gittik ilaç yazdırdım anneme geldik şimdi oturuyoruz
Hos geldinBugun kayinvalidemdeyiz yarin ben de basliycam is yapmaya dun gece mutfak dolaplarinin icini silip duzenledim bakalim yarin insallah minik kizim musade ettikce yapacagim islerimi
HosbuldumHos geldin
Maalesef habere bakmak istemedim ama sonunda gördümValla bugün pek birsey yapamadim camasir makinasi calisti, astim onlari.
Bukasik makinasi calisti tezgah, ocak şöyle bi silindi.
Ütü yaptim.
Evi süpürdüm.
Wc yi yıkadım.
Bi kac is daha var ama özel günüm aksama dogru yapicam
Kargom vardi geldi
Baska kargom vardi oda gitti.
Emine Bulut olayi beni bitirdi bugün ağlamaktan alamadım kendimi.
Kahvalti bile bogazimdan geçmedi.
Bu nasil bi aci, icim acıyor.
Rabbim evladina sabırlar versin.
Kadın öldürüldü, öldüren insan degildi. Allah'a havale ettim ne diyim.
Gel canı gel tam senlik buraArada bende geleyim bari buraya daha da psikopata baglayayim
Hoş geldin aramızaMerhaba kizlar ben takip edip yazmayanlardanim ama dayanamadim artik ben de yaziyorum cok tatlısınız insan okudukca sizi motive oluyor.
İvet benlikmis cidden kural var mi günlük rutinlermizi mi yazıyoruzMaalesef habere bakmak istemedim ama sonunda gördüm
Gel canı gel tam senlik bura
Günlük rutin yazıyoruz ben her gün ödev veriyorum öyleİvet benlikmis cidden kural var mi günlük rutinlermizi mi yazıyoruz
HosbuldumHoş geldin aramıza