Bizde sonradan keşfetİkiEline sağlık ve geçmiş olsun canım
Bende seviyorum o ürünü
Eline sağlık canım
Genel bir bıkmışlık kırgınlık hali. Bugün tek yapmak istediğim uyumak ama mümkün değil, yolunda gidiyormuş gibi yaşamak yoruyor beni.
Öyle işte...
Keşke anlasalar değil mi çocuklar, bari onlar anlasın dinlesin istiyoruz ama büyüklerin bile yapmadığı şeyi onlardan bekleyerek kendimizi üzüyoruz sadece
Bence dikkatOnunla silince yere damlarsa çok kayıyor onun dışında ben de çok seviyorum onu
Genel bir bıkmışlık kırgınlık hali. Bugün tek yapmak istediğim uyumak ama mümkün değil, yolunda gidiyormuş gibi yaşamak yoruyor beni.
Öyle işte...
Keşke anlasalar değil mi çocuklar, bari onlar anlasın dinlesin istiyoruz ama büyüklerin bile yapmadığı şeyi onlardan bekleyerek kendimizi üzüyoruz sadece
Normal temizliyoruz sonra cilllar gibi tekrar sıkıp siliyoruz.Direk sikip silip kuruluyorum sen nsl yapiyosn
Sular gelince kendini mi kaybettinSonunda sular geldi
Mutfağı temizledim,b.makinesini boşalttım
Ocağı sildim
Bir sepet çamaşır katladım (dünden kalma)
Spor ayakkabılarını attım yıkamaya
Evi süpürdüm
Banyo tuvaleti taş duvar köpürtüp,duruladım
Duşa kabini temizledim
En son bebeği yıkayıp duş aldım
Ödevi tamamladımNego
Yamek var dizi izlerim biraz
Valla sorma aynen öyle olduSular gelince kendini mi kaybettin
Aman iyi yapmışsınValla sorma aynen öyle oldu2 bidonda su doldurdum kenara korkumdan
Sabah 7den kesik deli oldum ya. Elim kolum bağlı kaldım büyük bir patlama olmuş ana hatta anca verdiler. Elektriksiz saatlerce otururum ama susuz hemen bunalıyorumAman iyi yapmışsıngiderse lazım olur
Saol canim teşekkür ettimEline sağlık ve geçmiş olsun canım
Bende seviyorum o ürünü
Eline sağlık canım
Öyle işte...
Çok havalı
Oyy yatılı misafirr Allah kolaylık versin sanaYetişin hanımlar yarın 7 kişi geliyor iki gece üç gün bendeler oy oyyyNego ben bir süre yokum malum inşallah pazartesi sahalara dönerim hala yaşıyor olursam
Bende azcık uyudumBen de markete gittim bi nefes aldım maldivlere gitsem bu kadar rahatlardımbi kahve içip işlerime girişeceğim. O banyo bu gün yıkanacak artık
Kolay gelsinYetişin hanımlar yarın 7 kişi geliyor iki gece üç gün bendeler oy oyyyNego ben bir süre yokum malum inşallah pazartesi sahalara dönerim hala yaşıyor olursam
Eline sağlık canımBugün neler yapıtım
Sabah yatak çarşafları silkelen yataklar toplandı
Kolduk örtüleri sirkelendi düzeltildi
Ev terlikleri ve kızımın ayakabası yıkandı
Toz. BEzleri katlandı yerine yerleştirdim
Kahvaltı sonrası bulaşık yıkandı ve tüm ev süpürüldü
Öğlen yemeğinden sonra bulaşık yıkandı balkon yıkandı
Mutfak süpürüldü silindi WC yıkandı ve kızımı yıkadım duştan sonra banyo yıkadım
Musluklarda parlatıldı ✔
Bugün, dünden yemek var darısı yarının başına
Kolay gelsin zor is valla bana en son bayramda bi seferlik misafir geldi ondan beri tik yokYetişin hanımlar yarın 7 kişi geliyor iki gece üç gün bendeler oy oyyyNego ben bir süre yokum malum inşallah pazartesi sahalara dönerim hala yaşıyor olursam