Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çamaşır makinesinin üstüne takıyorlar olmadımı sende? Birde onlarda su tankı var yatak odasına fln sıkıştıramazmısın
Su tankli kullaniyorum zaten tahliye hortumlu degil yani sadece fis olan yer isimi goruyor da yatak odasina skstirma sansm yoktu cnm

Su tankli kullaniyorum zaten tahliye hortumlu degil yani sadece fis olan yer isimi goruyor da yatak odasina skstirma sansm yoktu cnm
Anladım canım işini görüyorsa tamamdır zaten
Tabi ayakkabı markaya göre değişir kimine ıslak mendil bile değmesin diyolar.

İçleri çıkıyo bazılarının öyle yıkanıyor.
keten ayakkabılar kurutma olsun olmasın yıkanınca az bişey çekiyor
Benimkilere bişi olmadı kurutmada ama birdaha atmam sanırım baya yumuşattı alt kısımlarını, ama çabuk kurudu.

Kızlar sabah yatağı kapatıp çıktım eve 8 de geldim
Akşam yemeği sofrayı kur-kaldırmak
Bulaşık makinesini çalıştırmak
Koridoru süpürmek
Yastık kılıflarını değiştirmek ve beyazları makineye atmak
Ayakkabıları toparlamak
Spor ayakkabıları yıkamak
Bu saate kadar yaptığım işler... sabah devam allah nasip ederse... birazdan kuranımı okuyup efoonun etiketleyiği herkese tosia başta olmak üzere ismen dua edip yatıcam allah rahatlık versin

Koridoru süpürmek
Ayakkabıları toparlamak
Bu saate kadar yaptığım işler... sabah devam allah nasip ederse... birazdan kuranımı okuyup efoonun etiketleyiği herkese tosia başta olmak üzere ismen dua edip yatıcam allah rahatlık versin

canım benim çok incesin, çok çok tesekkur ederim.

Anladım canım işini görüyorsa tamamdır zaten

Benimkilere bişi olmadı kurutmada ama birdaha atmam sanırım baya yumuşattı alt kısımlarını, ama çabuk kurudu.
Cok isi veriyorya ayakkabi icin zararlidir canim . Ben yastiklar icin internwtte arastirijca elyaf oldugu icin atilabilecegni okudum elyaf yorganlar bile atilir yazmislar yun olmadktan sonra

Koridoru süpürmek
Ayakkabıları toparlamak
Allah razii olsun canm

İçimden bi ses kv kp ve eşinin bu kadar sevdiği 1 yaşındaki minicik bir kız çoçuğunun annesinin (Tosia) çocuğu yalnız büyütmemesi gerektiğini söylüyor... Tosia hakkını helal et kk olarak olayı çok içselleştirdik galiba eşin de kumar oynamasın bi daha inşallah 🤲🏻🤲🏻

yaaa birşey diyeyim mi.
ben seni bdv deki otizm başlığından hatırlıyorum. melek çocuğun melek annesi demiştim kendi kendime. Allah senden razi olsun, gerçekten meleksin. inşallah herşeyin iyisi benim ve hepinizin olsun. bana 2 gündür o kadar destek oldunuz ki, hayatımda hic bu kadar destek gormemistim desem yeridir. hepinizden allah razi olsun.

Koridoru süpürmek
Ayakkabıları toparlamak
Allah razı olsum canım,Allah kabul etsin şimdiden♡

Cok isi veriyorya ayakkabi icin zararlidir canim . Ben yastiklar icin internwtte arastirijca elyaf oldugu icin atilabilecegni okudum elyaf yorganlar bile atilir yazmislar yun olmadktan sonra
Aynen kuzum aceleye geldi diye yaptım bende. Elyaf normaldede hemen suyunu çeker zaten kurutmada yumuş yumuş olur mis gibi

İnşallah uyur. Bizim kus dün sabaha kadar döndü durdu anamızı ağlattı valla. Belki sormuşumdur mazur gör nekadarlık
Estagfurullah cnm oyle sey olurmu 3 yasi dolacak 1 ay sonra ama hala 2 3 kez kesinliklr uyanir . Su icer kolumu tutar tekrar yanina yatip dalmasni beklerim filan sonra kendi yatagma gecip uyumaya calismam filan derken yarim saati askin zaman geciyor. Buda hic dinlenemememe sebep oluyor ..

yaaa birşey diyeyim mi.
ben seni bdv deki otizm başlığından hatırlıyorum. melek çocuğun melek annesi demiştim kendi kendime. Allah senden razi olsun, gerçekten meleksin. inşallah herşeyin iyisi benim ve hepinizin olsun. bana 2 gündür o kadar destek oldunuz ki, hayatımda hic bu kadar destek gormemistim desem yeridir. hepinizden allah razi

İşte aceleye mi getirdin bu ayrılık işini acaba? bi de annen yok ya kendime dert edindim herhalde bu kız sağlıklı karar veremiyor diye... bi daha yazmayayım dua edeyim onun yerine....öptüm hepinizi ve kuzularınızı...

yok canım inan çok düşündüm. uzun süre düşündüm, neredeyse 8 aydır düşünüyorum. yine de hayırlısı diyorum. teşekkür ederim

Estagfurullah cnm oyle sey olurmu 3 yasi dolacak 1 ay sonra ama hala 2 3 kez kesinliklr uyanir . Su icer kolumu tutar tekrar yanina yatip dalmasni beklerim filan sonra kendi yatagma gecip uyumaya calismam filan derken yarim saati askin zaman geciyor. Buda hic dinlenemememe sebep oluyor ..
Benimki daha 14 aylık büyüsede dinlensem diyordum 3 yaş diyorsun 😭

X