Düzenli Evimiz & Hayatımız

Cidden eleştirmiyorum. Annen anne ama bir kadın sonuçta. Onu da anlıyorum ama iki ucu da moklu değnek.

Bu arada keşke ben de senin gibi yalnız yaşasaydım. Istemedigim hâlde üvey anne ile yaşamak zorunda kaldım.

Sen benim neyden bahsettiğimi anlamışsın bence süpersin
Canım sirke ile çalıştır makinayı ben öyle yaptım

Aynen herkesin evinde var illa ki çok normal
Okey akşam elma sirkesiyle makinayi calistirayim
Mutfak toparlandi, bulaşık makinası boşaltıldı tekrar doldu
Balkon yikandi
Evi süpürdüm, sildim
Toz aldim
Wc, banyo detayli temizlendi
Banyo fayanslari silindi
Camasir makinasi çalıştırdım, astim.
Ödev tamam bütün musluklar sirkelimle parlatildi.
Manevi ödev icin musait bi zaman bekliyorum
Midem cok kötü bu ara, açım yesem olmuyor yemesem hiç olmuyor
Oğlanda hasta atesi çıkıp duruyor olmadi bi dr yapicaz

Kızlar sayfalar bayağı ilerlemiş geçmiş yapamadım

Bugün yapılanlar
Ev süpürüldü
Silindi
Tozlar alındı
Bulaşık makinası boşaltıldı geri dolduruldu
1 makina çamaşır katlandı
1 makina daha yıkanıyor

Koltuklar için yıkamacı çağırdım geldiler yıkadılar

Halılar yıkamadan geldi birazdan yazlık olanları sericem

230 tl halılar
70 tl koltuklar için

Gitti 300 lira

Yemek olarak da
Mercimekli bulgur pilavı
Ton balıklı salata

Aynada kullandım yine bir hafta süreyle lekesiz kaldı
Ben cam için aldım yardımcım pek beğenmedi kullanamadı.
Bir tanıdık dolap için tavsiye etti denedik gerçekten işe yaradı.
Valla herkes cok ovuyor bende aldmda iste pek begenemedim bilemjyorum siliyorum gene cam mutfak dolabi filan da tekrar almam mesela bitince

Sana noldu
Beni de mahvetti çocuklar oturdum ağladım en sonunda hayır anlayacak yaşta olsalar höt dersin o da yok anca kendi kendimi yiyorum
Ay herkesn cocklar kocalar bi atilimda bu ara yaaaa. Valla bende dun cocktan.dolayi cok agladm cinnet gecirdim rrsmen kendimi yedim. Sonra da uzuluyorm cock en nihayetnde ama biz de insaniz

Ay herkesn cocklar kocalar bi atilimda bu ara yaaaa. Valla bende dun cocktan.dolayi cok agladm cinnet gecirdim rrsmen kendimi yedim. Sonra da uzuluyorm cock en nihayetnde ama biz de insaniz
Hava yağmurlu dışarı çıkaramadım sıkıldılar iyice. Bana sarıyorlar. 2,5 yaşında oğlum var bi bebekle kavga ediyor bi abisiyle. Bebek 9 aylık ben bebeğim demiyor küçük abisinin saçını çekip duruyor bi de kızım var sürekli bezini çıkarıyor. Ben de hastayım halim mecalim yok. Ev desen her yer her yerde oynatmaya az kaldı doktorum nerde. 4 çocukla benim bu topikte ne işim var düzen benim neyime

Eline sağlık ve geçmiş olsun canım
Aynada kullandım yine bir hafta süreyle lekesiz kaldı
Ben cam için aldım yardımcım pek beğenmedi kullanamadı.
Bir tanıdık dolap için tavsiye etti denedik gerçekten işe yaradı.
Bende seviyorum o ürünü
Eline sağlık canım
Sana noldu
Beni de mahvetti çocuklar oturdum ağladım en sonunda hayır anlayacak yaşta olsalar höt dersin o da yok anca kendi kendimi yiyorum
Genel bir bıkmışlık kırgınlık hali. Bugün tek yapmak istediğim uyumak ama mümkün değil, yolunda gidiyormuş gibi yaşamak yoruyor beni.
Öyle işte...
Keşke anlasalar değil mi çocuklar, bari onlar anlasın dinlesin istiyoruz ama büyüklerin bile yapmadığı şeyi onlardan bekleyerek kendimizi üzüyoruz sadece

Ovvvv Allah sana sabir versin ben susayim 3 yasnda bi cadim var benmde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…