Aa evet var ondan deniyim sağol canımBunu dene biz dün sildik 1 hafta 3 çoçuğa dayanıyor en azından
Cidden eleştirmiyorum. Annen anne ama bir kadın sonuçta. Onu da anlıyorum ama iki ucu da moklu değnek.gayet iyi anlıyorum seni, hak da veriyorum. çok kisi eleştirdi annemi ama ben onu anladım. sebepleri vardı, bir gün sana anlatırım özelden çok uzun çünkü.
ama yalnız kalmak tamamen benim tercihimdi ve çok mutluydum. sık sık annemi gidip görüyordum filan. çok mutlu bir hayatım vardı. üvey babam da çok iyi bir insandır.
Cifin jel olani cikmis. Onlardan alsana hiç leke bırakmıyorlar.Temizlik cahili gibi oldum da beze cif döküyüm öyle mi siliyim
Bu urunu baska ne temizlemede kullaniyosn yazarmisin bende de varda pek bisey anlamadm bundanBunu dene biz dün sildik 1 hafta 3 çoçuğa dayanıyor en azından
Okey akşam elma sirkesiyle makinayi calistirayimSen benim neyden bahsettiğimi anlamışsın bencesüpersin
Canım sirke ile çalıştır makinayı ben öyle yaptım
Aynen herkesin evinde var illa ki çok normal
Evet canım tamam söylerim sağol@01deren87 nin görümcesi mi?
Başınız sağ olsun. Bizden taraf baş sağlığı diler misin canım?
Aynada kullandım yine bir hafta süreyle lekesiz kaldıBu urunu baska ne temizlemede kullaniyosn yazarmisin bende de varda pek bisey anlamadm bundan
Sana nolduBende küçük oğlumu yıkıyayım, sonra bende duş alayım, gerginliğim gider belki
Valla herkes cok ovuyor bende aldmda iste pek begenemedim bilemjyorum siliyorum gene cam mutfak dolabi filan da tekrar almam mesela bitinceAynada kullandım yine bir hafta süreyle lekesiz kaldı
Ben cam için aldım yardımcım pek beğenmedi kullanamadı.
Bir tanıdık dolap için tavsiye etti denedik gerçekten işe yaradı.
Ay herkesn cocklar kocalar bi atilimda bu ara yaaaa. Valla bende dun cocktan.dolayi cok agladm cinnet gecirdim rrsmen kendimi yedim. Sonra da uzuluyorm cock en nihayetnde ama biz de insanizSana noldu
Beni de mahvetti çocuklar oturdum ağladım en sonundahayır anlayacak yaşta olsalar höt dersin o da yok anca kendi kendimi yiyorum
Silerken direk sıkıp siliyosun tarzımı yapıyorsun ?Valla herkes cok ovuyor bende aldmda iste pek begenemedim bilemjyorum siliyorum gene cam mutfak dolabi filan da tekrar almam mesela bitince
Hava yağmurlu dışarı çıkaramadım sıkıldılar iyice. Bana sarıyorlar. 2,5 yaşında oğlum var bi bebekle kavga ediyor bi abisiyle. Bebek 9 aylık ben bebeğim demiyor küçük abisinin saçını çekip duruyorAy herkesn cocklar kocalar bi atilimda bu ara yaaaa. Valla bende dun cocktan.dolayi cok agladm cinnet gecirdim rrsmen kendimi yedim. Sonra da uzuluyorm cock en nihayetnde ama biz de insaniz
Eline sağlık ve geçmiş olsun canımOkey akşam elma sirkesiyle makinayi calistirayim
Mutfak toparlandi, bulaşık makinası boşaltıldı tekrar doldu
Balkon yikandi
Evi süpürdüm, sildim
Toz aldim
Wc, banyo detayli temizlendi
Banyo fayanslari silindi
Camasir makinasi çalıştırdım, astim.
Ödev tamam bütün musluklar sirkelimle parlatildi.
Manevi ödev icin musait bi zaman bekliyorum
Midem cok kötü bu ara, açım yesem olmuyor yemesem hiç olmuyor
Oğlanda hasta atesi çıkıp duruyor olmadi bi dr yapicaz
Bende seviyorum o ürünüAynada kullandım yine bir hafta süreyle lekesiz kaldı
Ben cam için aldım yardımcım pek beğenmedi kullanamadı.
Bir tanıdık dolap için tavsiye etti denedik gerçekten işe yaradı.
Eline sağlık canımKızlar sayfalar bayağı ilerlemiş geçmiş yapamadım
Bugün yapılanlar
Ev süpürüldü
Silindi
Tozlar alındı
Bulaşık makinası boşaltıldı geri dolduruldu
1 makina çamaşır katlandı
1 makina daha yıkanıyor
Koltuklar için yıkamacı çağırdım geldiler yıkadılar
Halılar yıkamadan geldi birazdan yazlık olanları sericem
230 tl halılar
70 tl koltuklar için
Gitti 300 lira
Yemek olarak da
Mercimekli bulgur pilavı
Ton balıklı salata
Genel bir bıkmışlık kırgınlık hali. Bugün tek yapmak istediğim uyumak ama mümkün değil, yolunda gidiyormuş gibi yaşamak yoruyor beni.Sana noldu
Beni de mahvetti çocuklar oturdum ağladım en sonundahayır anlayacak yaşta olsalar höt dersin o da yok anca kendi kendimi yiyorum
Ovvvv Allah sana sabir versin ben susayim 3 yasnda bi cadim var benmdeHava yağmurlu dışarı çıkaramadım sıkıldılar iyice. Bana sarıyorlar. 2,5 yaşında oğlum var bi bebekle kavga ediyor bi abisiyle. Bebek 9 aylık ben bebeğim demiyor küçük abisinin saçını çekip duruyorbi de kızım var sürekli bezini çıkarıyor. Ben de hastayım halim mecalim yok. Ev desen her yer her yerde oynatmaya az kaldı doktorum nerde. 4 çocukla benim bu topikte ne işim var düzen benim neyime
Onunla silince yere damlarsa çok kayıyor onun dışında ben de çok seviyorum onuSilerken direk sıkıp siliyosun tarzımı yapıyorsun ?
Direk sikip silip kuruluyorum sen nsl yapiyosnSilerken direk sıkıp siliyosun tarzımı yapıyorsun ?