Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bendensinyok canım 8 yıllık evliyim,benim ruhum dağınık o yüzden ev de pek toparlanamıyo
İşim gücüm bitmiş oturuyorum bende işte ne olsunVosvosun arkasına yazarlardı ben büyüyünce tır olucam diye.
Bende büyüyünce efo olucam
Anca yemek yaptım.
Bide kakaolu ve muzlu pudingi karıştırıp yaptım.
Terden halim kaçıyo.
İşim gücüm bitmiş oturuyorum bende işte ne olsunVosvosun arkasına yazarlardı ben büyüyünce tır olucam diye.
Anca yemek yaptım.
Terden halim kaçıyo.
Bendensin
Biz de tırdan halliceyiz zatenVosvosun arkasına yazarlardı ben büyüyünce tır olucam diye.
Anca yemek yaptım.
Terden halim kaçıyo.
Ben miNasılda gülmüş temiz her yerini dün sildiği evinde hiç sıkılmadan
Çok iyi yaa darısı bana inşallah kestim valla herşeyiCanım ben herseyden az yiyorum.öyle şekeri falan çok kesemiyorum kan şekerim düşüyor.Mart ayında 6 kilo civarında bu yolla vermiştim.
Yarın bende öyle yapayım diyorum çaktırmahojam ben bugün yan gel yat osman modundayım
Helva mi afiyet olsunSelam hanımlar eve geldim ben de biber doldurdum yaprak sardım yanına çorba yapacağım :)
Evdeki ve balkondaki çiçekleri suladım
Mutfak halısını yıkadım
Makine boşaltılacak akşama helva yapacağım yaptıkça iş çıkıyor :)
Bu saat oldu hâlâ yapılacak şeyler var. Ev işi hiç bitmiyor anacımİşim gücüm bitmiş oturuyorum bende işte ne olsun
Aynen mısır patlattım cocuklar yedi, şimdi de çocukları yikicam normalde bu saatte uyumuş olurlardı bu akşam böyle oldu kolay gelsin sanadaBu saat oldu hâlâ yapılacak şeyler var. Ev işi hiç bitmiyor anacım
Arada tam gün mola iyi oluyoYarın bende öyle yapayım diyorum çaktırma
Teşekkür ederim. Size de kolay gelsin, banyo işi bizde çok çetrefilli bir iş de .Aynen mısır patlattım cocuklar yedi, şimdi de çocukları yikicam normalde bu saatte uyumuş olurlardı bu akşam böyle oldu kolay gelsin sanada
Geçmiş olsun canım ufak atlatmışsın bende 2 gün önce cam su şişesi kırdım hala ufakta olsa çıkıyorKızlar yatakları topladım.
Salonu, yatak odasını hallettim. Balkonu yıkadım, çamaşırları topladım. Kahvaltımı yaptım. Toplamaya geçtim ki granit tenceremin kapağı kırıldı bütün mutfak cam kırıkları. Emekleyen bebişim var tam bir saattir cam kırıklarıyla uğraşıyorum. Elimi de kestim.
Şimdi bebişi uyutup büyük kızımın odasına geçeceğim. Sonra da başlasın yemek faslı.
Hepinize kolay gelsin.
Ohhh maşallah kuzuyaYaptık ama yemek faslı gene ortalık battı minnak 13 aylık,seninki nekadarlık
İyi sohbetler misafirlerinleEve geldik
Hemen ıslak kek yaptım
Evi süpürdüm
Mutfakta ki ufak tefek işleri hallettim
Kahve yaptım kitap okuycam misafirlerim gelene kadar
Aynen yaaa hiç iş bitmiyorrrrrBu saat oldu hâlâ yapılacak şeyler var. Ev işi hiç bitmiyor anacım