Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hımm gastrit için sıkıntı yaratabikir. Ben bebek için uğraşıyorum canım 63 kiloydum 53 kiloya düştüm belki faydası olur spor da yaptım ama hala bir gelişme yok bir de tedavi oluyorum hormonlar iğneler kilo yapıyor ama işe yaramadı malesef
Hımm anladım şimdi, rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur inşallah üzülme vardır bi hayır burada cok arkadaş vardı çocuk isteyen çoğuna nasip oldu inşallah darısı sana 🙏

Canım şu bayram geçsin bizde sıkı diyete başlıycaz, malinin sayfası var diyet için

Benimkileri de yapsana 😂

Oyy oyy diyet irade sabır işi
Tamam olur bayram sonrası benide etiketleyin yetti gari bu kilolar 😂

Ben mutfak temizliğini hiç sevmiyorum :63:

Sabredicez artık bi kaç zaman inşallah hayırlısıyla sonuç alırım :dua:

Kızlar bende geldim bende bende :halay: hepinize selamlar.bugün evin temizlenmesi gerekiyordu eşim evde diye yarın yaparım dedim.sonra bir telefon yarın misafir var.dedim yarın sabah erken kalkar yaparım.sonra bi telefon daha akşama misafir var.bende duş almış uzanıyordum.neyse kalktım evi süpürdüm Salonun tozunu aldîm.tuvaleti sabah yıkamıştım.ortalığı topladım.brovni kek yaptım.misafirler de ilk defa geliyorlardı.sağolsun kadın poğaça kurabiye yapmış getirmiş.

Sen kaç kilo vermeyi hedefliyorsun cnm ?
10 kilo canım
Kızlar bende geldim bende bende :halay: hepinize selamlar.bugün evin temizlenmesi gerekiyordu eşim evde diye yarın yaparım dedim.sonra bir telefon yarın misafir var.dedim yarın sabah erken kalkar yaparım.sonra bi telefon daha akşama misafir var.bende duş almış uzanıyordum.neyse kalktım evi süpürdüm Salonun tozunu aldîm.tuvaleti sabah yıkamıştım.ortalığı topladım.brovni kek yaptım.misafirler de ilk defa geliyorlardı.sağolsun kadın poğaça kurabiye yapmış getirmiş.
Ee hoş geldin aramıza o zaman 😊
Ayrıca bende diyete basladım
Oo iyi hepimiz diyet de yaparız beraber 😁

X