Düzenli Evimiz & Hayatımız

Başlığı okudumda temizlik kokusu geldi içim rahatladı ama hastayım eve ince temizlik edemiyorum içim içimi yiyor
Geçmiş olsun. İyileşince yaparsın
Zorla konserve yaptırıcan bana yani
Tabi ki bizde zorla güzellik olur
Şimdi duşa girip ardından çamaşır atacağım sonra onları as falan filan hepsi güzel de çamaşır katlamaktan ve yerleştirmekten hiç hoşlanmıyorum
Ayy bende sevmem hiç, ütü de sevmem

Başlığı okudumda temizlik kokusu geldi içim rahatladı ama hastayım eve ince temizlik edemiyorum içim içimi yiyor
Geçmiş olsun. İyileşince yaparsın
Zorla konserve yaptırıcan bana yani
Tabi ki bizde zorla güzellik olur
Şimdi duşa girip ardından çamaşır atacağım sonra onları as falan filan hepsi güzel de çamaşır katlamaktan ve yerleştirmekten hiç hoşlanmıyorum
Ayy bende sevmem hiç, ütü de sevmem

Ooo buralar almış başını gitmiş bugün pazar malum iş güç hak getire daha yeni eve girdim. Ama yarın çok iş var liste yapıp atarim birde bu ara diyet ve pilatese sardım kızlar inşallah 3-5 arası kilo veririm diyorum

Konserve dediniz acıktım diyetteyim nasıl olacak bu iş bilmiyorum asabiyet yapıyor bide evin altında çok güzel pastane var tatlılara bakarak çıktım eve eşim diyo ki al yok bu sefer kararliyim
İki ayda 10 kilo verdim canım tatlı çektiğinde meyvenin üstüne kakao ya da Hindistan cevizi döküp yedim süper oluyor tavsiye ederim bu saatte acıktıysanız da yoğurt yiyin :)

İki ayda 10 kilo verdim canım tatlı çektiğinde meyvenin üstüne kakao ya da Hindistan cevizi döküp yedim süper oluyor tavsiye ederim bu saatte acıktıysanız da yoğurt yiyin :)
Acım ama süt bile içmiyorum bayrama kadar böyle sonra biraz daha relax takılırım diyorum. Tatlı işini dediginiz gibi yapabilirim ama

Acım ama süt bile içmiyorum bayrama kadar böyle sonra biraz daha relax takılırım diyorum. Tatlı işini dediginiz gibi yapabilirim ama
Yoğurdun içine pul piper ve limon karıştırıp yerseniz hiç zararı yok aksine müthiş yağ yaktırıyor hem de açlık bastırılıyor yoksa bu açlık insanın sinirini bozuyor gerçekten :) ben karnım tok hissetmek için su içiyordum ne komik bir haldeymişim :) hoş zayıfladım da ne oldu orası ayrı amacıma ulaşamadım :) :)

Evet onu bi ara yaptım şimdi de çok istiyorum yapmak yoğurtta aldım aslında ama, gastrit var bende tetikler mi diye korkuyorum açıkçası bende su içiyorum bi süreliğine böyle olsun bakıcaz artık ilerleyen zamanlar da duruma ben şuan 66 kiloyum. Siz neden fayda görmediniz acaba ?

Hımm gastrit için sıkıntı yaratabikir. Ben bebek için uğraşıyorum canım 63 kiloydum 53 kiloya düştüm belki faydası olur spor da yaptım ama hala bir gelişme yok bir de tedavi oluyorum hormonlar iğneler kilo yapıyor ama işe yaramadı malesef

Canım şu bayram geçsin bizde sıkı diyete başlıycaz, malinin sayfası var diyet için
Ben ütüye bayılırım bak şimdi
Benimkileri de yapsana
Konserve dediniz acıktım diyetteyim nasıl olacak bu iş bilmiyorum asabiyet yapıyor bide evin altında çok güzel pastane var tatlılara bakarak çıktım eve eşim diyo ki al yok bu sefer kararliyim
Oyy oyy diyet irade sabır işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…