Zorla konserve yaptırıcan bana yani
Ne demek olsa ne demek olsaolacak
Keşkee.afiyet olsun canım güle güle pişirSen gel canım bana beraber yaparız :)
Geçmiş olsun hoşgeldin:)Başlığı okudumda temizlik kokusu geldi içim rahatladı ama hastayım eve ince temizlik edemiyorum içim içimi yiyor
Geçmiş olsun. İyileşince yaparsınBaşlığı okudumda temizlik kokusu geldi içim rahatladı ama hastayım eve ince temizlik edemiyorum içim içimi yiyor
Tabi ki bizde zorla güzellik olurZorla konserve yaptırıcan bana yani
Ayy bende sevmem hiç, ütü de sevmemŞimdi duşa girip ardından çamaşır atacağım sonra onları as falan filan hepsi güzel de çamaşır katlamaktan ve yerleştirmekten hiç hoşlanmıyorum
Geçmiş olsun. İyileşince yaparsınBaşlığı okudumda temizlik kokusu geldi içim rahatladı ama hastayım eve ince temizlik edemiyorum içim içimi yiyor
Tabi ki bizde zorla güzellik olurZorla konserve yaptırıcan bana yani
Ayy bende sevmem hiç, ütü de sevmemŞimdi duşa girip ardından çamaşır atacağım sonra onları as falan filan hepsi güzel de çamaşır katlamaktan ve yerleştirmekten hiç hoşlanmıyorum
Ne kadan da açık sözlü bi efo her zamanki gibiGeçmiş olsun. İyileşince yaparsın
Tabi ki bizde zorla güzellik olur
Ayy bende sevmem hiç, ütü de sevmem
Aynen bana da zulüm gibi geliyoŞimdi duşa girip ardından çamaşır atacağım sonra onları as falan filan hepsi güzel de çamaşır katlamaktan ve yerleştirmekten hiç hoşlanmıyorum
Geçmiş olsun hoşgeldinizBaşlığı okudumda temizlik kokusu geldi içim rahatladı ama hastayım eve ince temizlik edemiyorum içim içimi yiyor
Ben ütüye bayılırım bak şimdiGeçmiş olsun. İyileşince yaparsın
Tabi ki bizde zorla güzellik olur
Ayy bende sevmem hiç, ütü de sevmem
İki ayda 10 kilo verdim canım tatlı çektiğinde meyvenin üstüne kakao ya da Hindistan cevizi döküp yedim süper oluyor tavsiye ederim bu saatte acıktıysanız da yoğurt yiyin :)Konserve dediniz acıktım diyetteyim nasıl olacak bu iş bilmiyorum asabiyet yapıyor bideevin altında çok güzel pastane var tatlılara bakarak çıktım eve eşim diyo ki al yok bu sefer kararliyim
Acım ama süt bile içmiyorum bayrama kadar böyle sonra biraz daha relax takılırım diyorum. Tatlı işini dediginiz gibi yapabilirim amaİki ayda 10 kilo verdim canım tatlı çektiğinde meyvenin üstüne kakao ya da Hindistan cevizi döküp yedim süper oluyor tavsiye ederim bu saatte acıktıysanız da yoğurt yiyin :)
Yoğurdun içine pul piper ve limon karıştırıp yerseniz hiç zararı yok aksine müthiş yağ yaktırıyor hem de açlık bastırılıyor yoksa bu açlık insanın sinirini bozuyor gerçekten :) ben karnım tok hissetmek için su içiyordum ne komik bir haldeymişim :) hoş zayıfladım da ne oldu orası ayrı amacıma ulaşamadım :) :)Acım ama süt bile içmiyorum bayrama kadar böyle sonra biraz daha relax takılırım diyorum. Tatlı işini dediginiz gibi yapabilirim ama
Evet onu bi ara yaptım şimdi de çok istiyorum yapmak yoğurtta aldım aslında ama, gastrit var bende tetikler mi diye korkuyorum açıkçasıYoğurdun içine pul piper ve limon karıştırıp yerseniz hiç zararı yok aksine müthiş yağ yaktırıyor hem de açlık bastırılıyor yoksa bu açlık insanın sinirini bozuyor gerçekten :) ben karnım tok hissetmek için su içiyordum ne komik bir haldeymişim :) hoş zayıfladım da ne oldu orası ayrı amacıma ulaşamadım :) :)
Hımm gastrit için sıkıntı yaratabikir. Ben bebek için uğraşıyorum canım 63 kiloydum 53 kiloya düştüm belki faydası olur spor da yaptım ama hala bir gelişme yok bir de tedavi oluyorum hormonlar iğneler kilo yapıyor ama işe yaramadı malesefEvet onu bi ara yaptım şimdi de çok istiyorum yapmak yoğurtta aldım aslında ama, gastrit var bende tetikler mi diye korkuyorum açıkçasıbende su içiyorum bi süreliğine böyle olsun bakıcaz artık ilerleyen zamanlar da duruma ben şuan 66 kiloyum. Siz neden fayda görmediniz acaba ?
Canım şu bayram geçsin bizde sıkı diyete başlıycaz, malinin sayfası var diyet içinOoo buralar almış başını gitmişbugün pazar malum iş güç hak getire daha yeni eve girdim. Ama yarın çok iş var liste yapıp atarim birde bu ara diyet ve pilatese sardım kızlar inşallah 3-5 arası kilo veririm diyorum
Benimkileri de yapsanaBen ütüye bayılırım bak şimdi
Oyy oyy diyet irade sabır işiKonserve dediniz acıktım diyetteyim nasıl olacak bu iş bilmiyorum asabiyet yapıyor bideevin altında çok güzel pastane var tatlılara bakarak çıktım eve eşim diyo ki al yok bu sefer kararliyim