Helal para işte abla gelmiş geri ☺günaydın, hayırlı sabahlar
dün başından geçenleri anlatayım
ben kızımdan altın borç almıştım evi alırken şimdi aydan aya ödüyorum Allah ın izniyle
maaşımı alınca hemen yapıyorum borcum kızıma neyse geçen ay 8 gram yapmıştım 1 er gram 8 tane iğneye taktı
kutuya koydu bende tanıdık kuyumcu diye tek tek bakmadım çantama koydum kızıma verdim sonra
dünde kızımla başka bi kuyumcuya gittik anne o gramlarla bilezik yapalım üstüne katayımda dedi, gittik adam kutuyu açtı ki gramlardan biri 0.50 grammış tabi biz şokbiz ordan bileziği aldık o gramı ayırdık, geçerkende aldığım yere gittim böyle böyle olmuş dedim adam kabul etti beni tanıdığı için sürekli ordan alıyorum . ama kabul etmesede ispat edemezdim abla sen bakmadınmı diyo ben size güvendiğim için bakmadım dedim ama bi daha yaparmıyım yapmam
normaldede çok dikkat ederim öyle şeylere aslında ama oldu bi kere
sizinde aklınızda olsun aman....
Ay ben her işimi bitirdim oturdum. Herkesler tembel ben hariçGelemedim bi türlü çocuklar evde bugün.
Erken kalktım diye uyuklamışım bir süre şu an kara düşüncelerdeyim kalkıp hangi işimi yapayım bilmiyorum
Ben yaptım. Ödevi ben vermek isterim uygunsaPinhan kardeşim bizim bi yatak başlığısı vardı ben onu unuttum
okumadığın sayfalar var yaptınız mı hepiniz görmemiş olabilirim.
Yaptıysanız ben de yapayım bugünün ödevini kim versin?
Son madeeye bittimİşlerimi yazayım
Dışarda yürüyüş yapılacak
Mutfak toplanacak
Zeytinyağlı fasulye, göbekli tavuklu salata, beslenmeye kek yapılacak
Ev süpürülecek
Tozlar alınacak
Mutfak silinecek
Çamaşırlar kuruyunca katlanacak
Balkon silinecek
iki minik çiçek saksıya dikilecek
Wc ler elden geçecek
Öncesinde ve sonrasında kahve ve türevleri içilecek
Yazmıştı bi aile dostunun sorunları varmış sanırım oraya gidip geliyoruz falan demişti. Heralde bi sero yaptı o işiYapsın yaa o yapmadan sıradakine geçemeyizki haftada bir ödevle nolacak halimiz
O gün gittik demişti ya öyle büyük bişey mi ki acabaYazmıştı bi aile dostunun sorunları varmış sanırım oraya gidip geliyoruz falan demişti. Heralde bi sero yaptı o işi
Valla bilmiyorum ki inşallahO gün gittik demişti ya öyle büyük bişey mi ki acabainşallah bir problem yoktur
aynen canım öyleHelal para işte abla gelmiş geri ☺
Evet ya aldı başını gttiaynen canım öyle
kızımada dedim Allah doğrunun yanındadır , verir dedim çok şükür verdi ama ne sıkıntı yaptım bi bilsen
zaten altın çıkıyo
Günlerdir yoksun eksikliğin çok belli bizi boşladınGeçmişe bakim bi neler var
Ben yapmadım malesef nevresim değiştirdim geçen oda bi aklıma geldi sileyim diye ama yapamadımPinhan kardeşim bizim bi yatak başlığısı vardı ben onu unuttum
okumadığın sayfalar var yaptınız mı hepiniz görmemiş olabilirim.
Yaptıysanız ben de yapayım bugünün ödevini kim versin?
Yaa şöyle insanlara hayranımYürüyüş yaptığım sokaklarda bahçeler var hep yanlıyorum o taraflara doğru çiçeklere bakıyorum. Her bulduğum leylak ağacına burnumu sokuyorum
Bi abla gördüm çiçekleri suluyordu nasıl güleryüzlü gülyüzlü anlatamam.
Kolay gelsin dedim tanıyomuş gibi okula mı bıraktın çocuğu dedi yok dedim yürüyüş yapıyorum.
Çok iyi yürüyüş yap ferahlarsın dedi o kadar ısrar ettiki çiçeklerden koparıp vermek için yerim yok dedim en son bir dal kopardı verdi arsız bu tutar hemen dedi.
Bir de onu dikeceğim. Camların Önünde görürsünüz pembe çiçek açar ondan sanırım
Hele bak maşallah hamarat kızAy ben her işimi bitirdim oturdum. Herkesler tembel ben hariç
Pinhoş da yapmadı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?