- 20 Aralık 2020
- 17.170
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.533
- 548
2 ay 15 günlük olduk kuzumÇok normal canımne kadarlık oldular
Âmin pamuğum inşallah yavaş yavaş geçiyorRabbim tez vakitte kalıcı şifalar versin kolaylıkla afiyetle çiçeğimmm geçecek bu günler Allah ın izni ile az sabır
Darısı sana bütün kalbimle hayalimmYaaaa içim kıpır kıpır oldu resmen
Kuzum benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun tez vakitte inşallah tam anlamıyla ayaklanyımOyyy maşallah maşallahhh
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin tez vakitte eski sağlığına kavuş inşallah
maşallah maşallah bu ne güzel bi günaydın , prensesler ve anneleri hoşgeldiniz
günaydın, hayırlı sabahlar
dün başından geçenleri anlatayım
ben kızımdan altın borç almıştım evi alırken şimdi aydan aya ödüyorum Allah ın izniyle
maaşımı alınca hemen yapıyorum borcum kızıma neyse geçen ay 8 gram yapmıştım 1 er gram 8 tane iğneye taktı
kutuya koydu bende tanıdık kuyumcu diye tek tek bakmadım çantama koydum kızıma verdim sonra
dünde kızımla başka bi kuyumcuya gittik anne o gramlarla bilezik yapalım üstüne katayımda dedi, gittik adam kutuyu açtı ki gramlardan biri 0.50 grammış tabi biz şokbiz ordan bileziği aldık o gramı ayırdık, geçerkende aldığım yere gittim böyle böyle olmuş dedim adam kabul etti beni tanıdığı için sürekli ordan alıyorum . ama kabul etmesede ispat edemezdim abla sen bakmadınmı diyo ben size güvendiğim için bakmadım dedim ama bi daha yaparmıyım yapmam
normaldede çok dikkat ederim öyle şeylere aslında ama oldu bi kere
sizinde aklınızda olsun aman....
sorma penyezim nasıl yaptım öyle bişe bende bilmiyorum dalgınlığıma geldi herhade, yoksa çok dikkatliyimdir markette son tarihlere bakarım , fişimi kontrol etmeden çıkmampapatyamm ablaaa ben kocamdan aldığım parayı bile sayıyorum
Ne ettin öyle altın bakılmaz mi gramına, ayarına herşeye bakarım ben
Tamam canım çok hoş oluyorlarda ben biryürlü denemedimChatgpt den yaptım ben canım başka seçenek varmı bilmiyorum
aynen canım kabul etmicek diye baya stres yaptım , kızım anne boş ver kabul etmezse ben istemiyorum dedi ama sorun o deilki niye olsunAllah kolaylık versin ödemelerinizde abla
Neyseki kuyumcu kabul ederek, sonucu güzel olmuş.
Evet bilmiyorum isim söylemek doğrumu ama reminide oluyomuş yaptım tatlı olduVideo fotoğraf duzenleyiciler de yapıyor
Pinhoş da yapmadı sanırımPinhan kardeşim bizim bi yatak başlığısı vardı ben onu unuttum
okumadığın sayfalar var yaptınız mı hepiniz görmemiş olabilirim.
Yaptıysanız ben de yapayım bugünün ödevini kim versin?
Pinhoş da yapmadı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?