Düzenli Evimiz & Hayatımız

Oyyy maşallah maşallahhh😍😍❤️❤️❤️🥰

Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin tez vakitte eski sağlığına kavuş inşallah 🤲❤️
Kuzum benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun tez vakitte inşallah tam anlamıyla ayaklanyım :KK60:

günaydın, hayırlı sabahlar
dün başından geçenleri anlatayım
ben kızımdan altın borç almıştım evi alırken şimdi aydan aya ödüyorum Allah ın izniyle
maaşımı alınca hemen yapıyorum borcum kızıma neyse geçen ay 8 gram yapmıştım 1 er gram 8 tane iğneye taktı
kutuya koydu bende tanıdık kuyumcu diye tek tek bakmadım çantama koydum kızıma verdim sonra
dünde kızımla başka bi kuyumcuya gittik anne o gramlarla bilezik yapalım üstüne katayımda dedi, gittik adam kutuyu açtı ki gramlardan biri 0.50 grammış tabi biz şok :eek: biz ordan bileziği aldık o gramı ayırdık, geçerkende aldığım yere gittim böyle böyle olmuş dedim adam kabul etti beni tanıdığı için sürekli ordan alıyorum . ama kabul etmesede ispat edemezdim abla sen bakmadınmı diyo ben size güvendiğim için bakmadım dedim ama bi daha yaparmıyım yapmam
normaldede çok dikkat ederim öyle şeylere aslında ama oldu bi kere
sizinde aklınızda olsun aman....

günaydın, hayırlı sabahlar
dün başından geçenleri anlatayım
ben kızımdan altın borç almıştım evi alırken şimdi aydan aya ödüyorum Allah ın izniyle
maaşımı alınca hemen yapıyorum borcum kızıma neyse geçen ay 8 gram yapmıştım 1 er gram 8 tane iğneye taktı
kutuya koydu bende tanıdık kuyumcu diye tek tek bakmadım çantama koydum kızıma verdim sonra
dünde kızımla başka bi kuyumcuya gittik anne o gramlarla bilezik yapalım üstüne katayımda dedi, gittik adam kutuyu açtı ki gramlardan biri 0.50 grammış tabi biz şok :eek: biz ordan bileziği aldık o gramı ayırdık, geçerkende aldığım yere gittim böyle böyle olmuş dedim adam kabul etti beni tanıdığı için sürekli ordan alıyorum . ama kabul etmesede ispat edemezdim abla sen bakmadınmı diyo ben size güvendiğim için bakmadım dedim ama bi daha yaparmıyım yapmam
normaldede çok dikkat ederim öyle şeylere aslında ama oldu bi kere
sizinde aklınızda olsun aman....

Allah kolaylık versin ödemelerinizde abla
Neyseki kuyumcu kabul ederek, sonucu güzel olmuş.

papatyamm papatyamm ablaaa ben kocamdan aldığım parayı bile sayıyorum 🤣

Ne ettin öyle altın bakılmaz mi gramına, ayarına herşeye bakarım ben 🤣
sorma penyezim nasıl yaptım öyle bişe bende bilmiyorum dalgınlığıma geldi herhade, yoksa çok dikkatliyimdir markette son tarihlere bakarım , fişimi kontrol etmeden çıkmam :KK45:
kızım bile şaşırdı anne sen nasıl yaptın bunu diye :KK45:

hayırlı bereketli günler🌞🌺
Bugün kahvaltı yaptık bulaşıklarını makineye dizicem.
Kızım uyansın karnını doyurup sağlık ocağına gidicez. Kulağımın arkadında yara cıktı. Başta egzema sandımmcünkü saçımda var. Ama alt kısmı şişmiş ağrı yapıyo birde. Onu gösteriyim. Dönüştede sahilde oturur bi kahve içeriz inşallah 🫠
bugünkü planım bu kadar. Ev toplu olur. Yemeğim var zaten☺️

İşlerimi yazayım

📌Dışarda yürüyüş yapılacak
📌Mutfak toplanacak
📌Zeytinyağlı fasulye, göbekli tavuklu salata, beslenmeye kek yapılacak
📌Ev süpürülecek
📌Tozlar alınacak
📌Mutfak silinecek
📌Çamaşırlar kuruyunca katlanacak
📌Balkon silinecek
📌iki minik çiçek saksıya dikilecek
📌Wc ler elden geçecek

📌Öncesinde ve sonrasında kahve ve türevleri içilecek

Dün💕
✔️Yatağımızı topladım
✔️ Evi havalandırdım
✔️ Çöpleri çıkardım
✔️ 1 posta çamaşır attım makineye
✔️ Kahvaltı hazırladım kv ile kahvaltı yaptık
✔️ Tuvaletleri yıkadım
✔️ Banyo lavabosunu ovdum,aynasını sildim
✔️ Robot evi süpürdü
✔️Akşam yemeği yaptım
(Makarna
Tavuk döner (dondurucudan)
Pilav
Salata,ayran,turşu)
✔️Bulaşık makinesini çalıştırdım boşalttım
✔️Ocağı sildim

Yürüyüş yaptığım sokaklarda bahçeler var hep yanlıyorum o taraflara doğru çiçeklere bakıyorum. Her bulduğum leylak ağacına burnumu sokuyorum ❤️

Bi abla gördüm çiçekleri suluyordu nasıl güleryüzlü gülyüzlü anlatamam.

Kolay gelsin dedim tanıyomuş gibi okula mı bıraktın çocuğu dedi yok dedim yürüyüş yapıyorum.
Çok iyi yürüyüş yap ferahlarsın dedi o kadar ısrar ettiki çiçeklerden koparıp vermek için yerim yok dedim en son bir dal kopardı verdi arsız bu tutar hemen dedi.
Bir de onu dikeceğim. Camların Önünde görürsünüz pembe çiçek açar ondan sanırım

Eklentiler

• 1000068484.webp
    1000068484.webp
    96 KB · Görüntüleme: 19
Back
X