- 10 Kasım 2024
- 2.452
- 14.272
- 123
- 30
Tatil için mi gittiniz sivittt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatil için mi gittiniz sivittt
5.30 kalkış, evi havalandırdım
sabah namazı ve İşrak namazı kıldım
günlük okumalarımın bir kısmını yaptım
yatağı, evi toparladım
ev toplu, mutfak toplu
wc, lavaboyu yıkadım
havluları değiştirdim
banyo yer zeminini ıslak mendille sildim
Bu gün izinliyim, işlerimiz var 9.30 gibi evden çıkacağız. Kahvaltıyı k.validemde yapacağız
hepinize kolay gelsin bereketli, verimli bir gün olması umuduyla![]()
Bura nasıl Ankara yav Karadeniz gibi
Nasıl yani sıcakken poşete koyup buzluğa mı koyayım ?Poğaça yap pişir sıcak sıcak buzluğa at hayall. Sabahta çıkar taze gibi oluyır
Çalıştay var bizim kursların ona geldik. Ahsenle bana tatil eşim işTatil için mi gittiniz sivittt
Soğuksu milli parkında bura kizilcahamamBura nasıl Ankara yav Karadeniz gibiben hep binasını taşını görüyorum
![]()
Öyle yapan var geceden ben hiç denemedim amaYarın misafirim gelecek pogaca hamurunu gece yoğursam buzdolabına koysam sabah yapsam olur mu ? Mayalanır mı ? Yoksa sabah erkenden yapmak zorunda kalacağım![]()
Bi deneyim ben ya gelenler arkadaşlarım zaten yabancı değillerÖyle yapan var geceden ben hiç denemedim ama
Evet evet ben öyle yapıyorum. Belki 1 kaç dk bekleyebilirsin poşette buhar yapmasın diyeNasıl yani sıcakken poşete koyup buzluğa mı koyayım ?
Aa kız kıza mıÇalıştay var bizim kursların ona geldik. Ahsenle bana tatil eşim iş![]()
Jagahahaga sen hala gızgın mısın adamaAa kız kıza mı
Ha pardon gocanda var![]()
Sağol canım amin inşallahBaloncuk Allah kolaylıkla bu süreci atlatmayı nasip etsin.
16.641 kere Ya Latif çekebilirsin baloncuk ilaç durumunun çözülmesi için
17.161 Ya Selam da olur sıkışılan durumdan selamete çıkmak için
misafir geliceği zaman çok güzel ve hızlı temizlik yapılıyo zatenBugun dışarıda da işim çoktu evde de.
Yerimde durmadım.
Evde de güzel bir temizlik yapıyordum ki, cuma günü misafirim geleceğini öğrendim.
Dolayısıyla dedim duuuur bugun çok yorulma yarın yaparsın
Şimdi yapsam cumaya kalmaz ki, kalmaz yani.
Kalan varsa
Hala dışardayım.
Kızları voleybola getirdim
Ula hakkım ödenmez ha.
Gidiyim marketten bi çikolata alıyım enerjim gelsin valla halsiz kaldım.
Bana da lazımdı abla, iyice salmıştım nedense.misafir geliceği zaman çok güzel ve hızlı temizlik yapılıyo zaten![]()
O zaman kızınlaÇalıştay var bizim kursların ona geldik. Ahsenle bana tatil eşim iş![]()