Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bonuscum ben de böyle canım, kuzum falan yazıyorum çoğunuza, hatta hiç konuşmadıklarıma bile
Ay hamur yoğurmadan aklıma geldi bir keresinde bir akrabaya gitmiştik. Onunda damadının kız kardeşi geldi biz oradayken.
Ben gayet şen şakrak takılıyorum tabii nerden bileyim olacakları
Yemek yedik, çaylar koyuldu.
Bende genç olduğum için çaydanlığın üstünü doldururken kuzene “suyu sen döksene kaldıramıyorum” dedim. “Ne var onu kaldırmakta” diye bir diklendi bana o kız. Suratı öyle bir değişti ki. Tiksinir gibi böyle. Sanki ben ona çay koymak istemedim. Halbuki yemin ederim bilek kuvvetim çok az. Ondan dedim.

Ay kız kardeşi beni gün boyu bir iğneledi. Kolumdaki bileklikle oynuyorum “öyle yapma canım kırarsın” yapıyor. Ağzımdan çıkan her şeye gerekli gereksiz yorum yaptı. Nereye denk gelirse gelişine vurdu yani
Bende artık mesafeli duruyorum herkese. Yoksa yüz bulup büyüklük taslıyorlar. Hiç sevmem öyle şeyleri. İçimde biriktirip burda ponçik oluyorum galiba. Çevremdekilerin çoğu böyle aslında. Dışarda karşılaşsak beni tanımazsınız ciddi duruştan dersiniz nasıl yani

Gerçek hayatta mesafeyi korumak en güzeli, çünkü insanlar o samimiyeti yanlış taraflara çekebiliyorlar.
Ben canım ciğerim bildiğim kişilere samimi davranır, espri yapar, güler eğlenirim.
Onun dışında profilimde de yazdığı gibi soğuk nevaleyimdir.
Yeğenim nişanlı, geçen kayinvalidesi demiş ki Arya teyzen resmi biraz.
E ben seni hayatımda 2-3 defa görmüşüm seninle nasıl bir samimiyetim olabilir

La Vie kk da çok aktif olanlar genelde bir çok konudan birbirine aşina oluyor sende baya aktif olduğun için çoğumuzu tanıyorsun sanırım bende seni bdv yorumlarından tanıyorum
Evet eskiden bir girerdim o gün açılan konuları okuyana kadar baya zaman geçerdi şimdi çok az konu açıyorlar eskiye göre. Bende sohbete sardım

Burdan bdv de ismini gördüğüm bonus, candy ve nane olabilir mesela arya yı falan ilk kez görüyorum.

En çok beni görüyorsundur
O derin sulardan çıkamıyorum da

Ay evet. Bende öyleyim sevdiklerime.
Bana da yüz verdik şımardı dediler mesafe koyunca. Sana da resmi demişler diyecek bir şey illa buluyorlar.
Ama işte başlarda hiç insanları değerlendirir gibi bakma huyum yoktu. Akraba ya mesela samimi olarak görüyordum kan bağı olduğu için.
Ben ne internet ortamında ne gerçek hayatta haddimi aşmayı asla sevmem. Bazı şeyler geç olmuştur hayatımda maalesef nasip olmadı. Samimiyet kurduğum herkes olur olmaz konuştu mesela. Tamam yaşıtlarım öyle olabilir ama ben sana fikrini sormadım ki ya da konusunu açmadım ki. Sadece güler yüzlüyüm diye bana oturup yarım saat bilir kişi gibi konuşuyorsun. Kırılmam orda oldu galiba. Artık bir KK bi de isim vermek doğru olmaz başka bir yabancıların olduğu sosyal medya sitesinde anonim sohbet ediyorum. Sizinle günlük hayat orasıyla daha çok hobiler şarkı vs.

Surat yapıyorum valla yalan söylemiyim. Hatta bu bayram kime gittin dersen evde kaldım. Akraba olsun ama uzak olsun mümkün mertebe ben böyle mutluyum…

Senin burcun ne ? Kendim için demiyorum ama çok uyumluyumdur her ortama uyum sağlarım
Benimde yükselenim terazi cok uyumluyumdur. Kendi burcumun özelliklerini yansıtmıyorum tamamen teraziyim kendi burcumda başak
Arya teyze mi senin öyle büyük yegenin mi var Arya
Var haritamda etkileri başak burcuyum
Bende başak burcuyum ne zaman dogum günün

Keske yenisini alsaydınız tekrar bi sorun cıkarmaz insallah. Kaç senelik makineydi
5 yıllıktı İlknur, eşim diğer beyaz eşyaların garantisini uzatmış bir bulaşık makinesini unutmuş sorun da onda çıktı. Hep öyle olur zaten.
Kendi makineme baktık 25 bin civarıydı, Altus falan uygun fiyata vardı eşim yanaşmadı.
Bakalım inşallah sorun çıkarmaz bir sene garanti de veriyorlarmış.

Arya teyze mi senin öyle büyük yegenin mi var Arya
Evet evet 23 yaşında yeğenim var.

Ablam 42 yaşında, o da biraz erken evlenip çocuk sahibi oldu. Öyle beraber büyümüş gibi olduk yeğenimle, zaten evlerimizde yan yanaydı. Hep bizdeydi.
Ona çeyiz alışverişine gitmiştik, bana teyze teyze diyor. Esnaflar şaşırıyor teyze derken diyorlar.
Biraz yaşıt gibi duruyoruz da

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…