- 10 Kasım 2024
- 2.378
- 13.769
- 123
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aha beni tanıdılar siz gaçınVar haritamda etkileri derkensen anlıyorsun sanırım burçlardan. Ben de yay burcuyum.
Hiç anlamadığım mevzular, burcumun özelliklerini bile bilmem.![]()
Ya bu kadın beni krize soktu bu burç konusunda ahahahahahsYaa ne biçim![]()
Eşimle hic bi huyumuz benzemiyo hahahaAna hemşeri çıkmış gibi hissettim ya ahahaha
Ayy ikinizde eylül başağı anlaşır derler![]()
Anladım canım insallah tekrar sorun cıkarmaz bizde köye gittik ertesi gün bulaşık makinesi bozuldu. Eşim akşama kadsr onla ugrastıda cok sükür yaptı olmasaydı üst kattaki makineyi indirecekti5 yıllıktı İlknur, eşim diğer beyaz eşyaların garantisini uzatmış bir bulaşık makinesini unutmuş sorun da onda çıktı. Hep öyle olur zaten.
Kendi makineme baktık 25 bin civarıydı, Altus falan uygun fiyata vardı eşim yanaşmadı.
Bakalım inşallah sorun çıkarmaz bir sene garanti de veriyorlarmış.
MaşallahEvet evet23 yaşında yeğenim var.
Ablam 42 yaşında, o da biraz erken evlenip çocuk sahibi oldu. Öyle beraber büyümüş gibi olduk yeğenimle, zaten evlerimizde yan yanaydı. Hep bizdeydi.
Ona çeyiz alışverişine gitmiştik, bana teyze teyze diyor. Esnaflar şaşırıyor teyze derken diyorlar.
Biraz yaşıt gibi duruyoruz da![]()
Oğlak burcu o inatcı mızmız gıcıkYa bu kadın beni krize soktu bu burç konusunda ahahahahahsneydi senin burcun yazdıysan gülmekten unuttum
![]()
Töbe deBu benim kız![]()
OlaaaakkkkkYa bu kadın beni krize soktu bu burç konusunda ahahahahahsneydi senin burcun yazdıysan gülmekten unuttum
![]()
ArtıkTravmam tetiklendi Serooo bu video nerden çıktıçok kötü bir anım var.
Oğlak burcu o inatcı mızmız gıcık![]()
Tahinli kurabiye yapacaktım
Valla ikimizinde ortası yok ikimizi karıstırsak çok güzel bi kişilik cıkardı ortaya ahahahSana da tavsiye iderim![]()
Çözüm odaklı degil sorun odaklı ahahahAnam ben şok doğru mu bunlar sayın Sero yoksa söylendiği gibi güçlü, hırslı, çalışkan, zor güvenen insanlar ve çözüm odaklı bir insan mısınız lütfen bunlara açıklık getirinHeySero
Kız siz birbirinizin zıt burcusunuz ya zaten yengeç oğlakValla ikimizinde ortası yok ikimizi karıstırsak çok güzel bi kişilik cıkardı ortaya ahahah
Kız ben başak burcuyum daha yeni dedim ya 14 eylül dedim kocamda 9u dedimKız siz birbirinizin zıt burcusunuz ya zaten yengeç oğlak![]()
Hava sıcak değilse olmazBi kova köy yımırtasıbunları buzdolabına sıgdıramam balkonda bisey olur mu acaba
Yalnız konuya bir geldin pir geldinYok bir ara ameliyattan hemen önce kitap bölümündeydim ama sonra okuyamadım daha doğrusu kendimi veremedim. Kitap okumayı bırakınca girmedim topiğe. Sonra KK ya bir ara hiç giremedim. 2022 den beri üyeyim aslında o aralar çok aktiftim.
O topicte çok sohbet ettim mi hatırlamıyorum yine de sıcak kanlı biriyimdir böyle hitap etmiş olabilirim.Bana normal geliyor ama rahatsız olan arkadaşlar söylesin direkt üye ismiyle hitap edebilirim. Hadsizlik olduysa kusura bakmayın arkadaşlar. Aslında düşünmekte lazım herkes herkesin o kadar yakın konuşmasını istemez ben köyün çılgını gibi daldım içeri.
Teşekkür ederim Bonus sıkıntı yok bende düşünemedim şimdi farkettim.
![]()
Bi kova köy yımırtasıbunları buzdolabına sıgdıramam balkonda bisey olur mu acaba
Kahvemi içmiş yürüyüşe çıkmışım diyetçilere duyurulur
Ay pardon pardon doğru bir an hatlar karıştıKız ben başak burcuyum daha yeni dedim ya 14 eylül dedim kocamda 9u dedim