Düzenli Evimiz & Hayatımız

Var haritamda etkileri derken 😂 sen anlıyorsun sanırım burçlardan. Ben de yay burcuyum.
Hiç anlamadığım mevzular, burcumun özelliklerini bile bilmem.🤦🏻‍♀️
Aha beni tanıdılar siz gaçın :D

Biraz biliyorum işte çok demiyim öyle harita falan yorumlayamıyorum. Ama yayları biliyorum çok severim. Çokta iyi anlaşırım.
Gezmeyi çok severler. Genel ve herkesin hem fikir olduğu özellikleri. :D

Ana hemşeri çıkmış gibi hissettim ya ahahaha :D

Ayy ikinizde eylül başağı anlaşır derler 🥰
Eşimle hic bi huyumuz benzemiyo hahaha😂
5 yıllıktı İlknur, eşim diğer beyaz eşyaların garantisini uzatmış bir bulaşık makinesini unutmuş sorun da onda çıktı. Hep öyle olur zaten.
Kendi makineme baktık 25 bin civarıydı, Altus falan uygun fiyata vardı eşim yanaşmadı.
Bakalım inşallah sorun çıkarmaz bir sene garanti de veriyorlarmış.
Anladım canım insallah tekrar sorun cıkarmaz bizde köye gittik ertesi gün bulaşık makinesi bozuldu. Eşim akşama kadsr onla ugrastıda cok sükür yaptı olmasaydı üst kattaki makineyi indirecekti 😂
Evet evet 😂 23 yaşında yeğenim var.

Ablam 42 yaşında, o da biraz erken evlenip çocuk sahibi oldu. Öyle beraber büyümüş gibi olduk yeğenimle, zaten evlerimizde yan yanaydı. Hep bizdeydi.
Ona çeyiz alışverişine gitmiştik, bana teyze teyze diyor. Esnaflar şaşırıyor teyze derken diyorlar.
Biraz yaşıt gibi duruyoruz da 😂
Maşallah 🧿 genc anne ve teyze olmanın avantajları 😍
Ya bu kadın beni krize soktu bu burç konusunda ahahahahahs :D neydi senin burcun yazdıysan gülmekten unuttum :D
Oğlak burcu o inatcı mızmız gıcık🤪

Bi kova köy yımırtası🫠 bunları buzdolabına sıgdıramam balkonda bisey olur mu acaba

Eklentiler

• IMG_5571.webp
    IMG_5571.webp
    64 KB · Görüntüleme: 25
Artık sweetgirlcandy sweetgirlcandy inde var 🤣🤣
Sen naptıydın acaba sjslsk
Tahinli kurabiye yapacaktım 🍪 kuzenime götürmek için, baktım tahin biraz katılaşmış nasıl sıvı hale getirebilirim diye bakındım ve bir video gördüm el mikseriyle çırptı kadın ayy nasıl da güzel sıvı oldu bende hemen yapayım dedim.
Yapmaz olaydım, ne üstüm başım kaldı ne duvarlar ne dolaplar 😂🤦🏻‍♀️ sweetimi atmak zorunda kaldım yağ içinde kaldı ve geçmedi.

Diğer yerleri de o videoyu çekene laf saya saya temizledim 🤣 HeySero HeySero

Yok bir ara ameliyattan hemen önce kitap bölümündeydim ama sonra okuyamadım daha doğrusu kendimi veremedim. Kitap okumayı bırakınca girmedim topiğe. Sonra KK ya bir ara hiç giremedim. 2022 den beri üyeyim aslında o aralar çok aktiftim.

O topicte çok sohbet ettim mi hatırlamıyorum yine de sıcak kanlı biriyimdir böyle hitap etmiş olabilirim. :D Bana normal geliyor ama rahatsız olan arkadaşlar söylesin direkt üye ismiyle hitap edebilirim. Hadsizlik olduysa kusura bakmayın arkadaşlar. Aslında düşünmekte lazım herkes herkesin o kadar yakın konuşmasını istemez ben köyün çılgını gibi daldım içeri. :D Teşekkür ederim Bonus sıkıntı yok bende düşünemedim şimdi farkettim. 💐
Yalnız konuya bir geldin pir geldin 🤣🤣

Kahvemi içmiş yürüyüşe çıkmışım diyetçilere duyurulur ☕

Ohhh keyiffff 😂 bebe büyüse bende çıksam yürüsem, o günlerin hayalini kuruyorum.

Ben bugün evde bir o yana bir bu yana devrilerek spor yaptım, 100 kalori yakmışım 35 dakikada l🤦🏻‍♀️ yapmasam daha iyiydi 😂

Eklentiler

• 1000079883.webp
    1000079883.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 24
Kız ben başak burcuyum daha yeni dedim ya 14 eylül dedim kocamda 9u dedim
Ay pardon pardon doğru bir an hatlar karıştı :D nerde burada olan 10 balık 24 tane yengeç burcu kadını bakın kafamı karıştırdınız :D

Bu arada erkekler kadınlardan daha eleştirici oluyor. Bi de kim ben başak erkeğiyim dese bir yorumunu dinliyorum. Diyorum ki “aa ne güzel anlattı” sonunda aşırı saçma bir sonuca varıyo. En son Diyorum ki o kadar mantıklı konuşan adam bu muydu ne bu şimdi 😥

Kadınlarda ben pek eleştiren görmedim. Ben haksızlık olduğunda çok karşı çıkarım. onun dışında kendimi eleştiriyorum en çok. Bi de ben çok düzen hastasıyım. Düzenden kasıt her şeyin kutusu olsun çantası olsun. Bir çekmecede alakasız 100 tane şey görmek beni sıkar. Bir arada durmalarını isterim. Tamamen kendi gözlemim tabii bunlar. :D

Back
X