Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ütü mü? Yarın itibariyle başlıyor çilem, her güne bir pantolon bir gömlek ütülemek lazım ama hiç yapasım yok 🥴 En sevmediğim...
Bende pek sevmem, hafta sonu hemen ütüleyip kaldırıyorum birikince daha zor geliyor.

Varsa hemen 3-5 parça yapın, aradan çıksın rahat edersiniz:KK56:

Öhöm öhöm benimki oğlancık 🤣
Hayırlısı olsun inşallah her şeyin vakti zamanı var nasip bu işler 🫶
Amin dolunayım inşallah en hayırlısı olsun hepimizin hakkında. Beyefendilerden özür hatlar karışmışşş :D :D
Boşver kız evlenip napcennn 😁😁
Sağol canım benim amin inşallah teşekkür ederim🙏💕
Bekarlığın tadını çıkarıyım dimi :D
Burç niye yazıyon 😄
Ben merak ederim öyle şeyleri yaaa iyi yapmışlar :D

La Vie La Vie
34 yaşındayım (halen mi diyecekler için 2 ay sonra 35 olacağım )😅
4 çocuk annesiyim (16,14,8,3 yaşında çocuklarım
Sivas ta yaşıyorum
Çalışmıyorum
Maşallah nanem boy boy Allah sana bağışlasın. Soğuk mu kız dedikleri kadar Sivas bak hep merak etmişimdir 🧐
:KK70:
29 yaşındayım Istanbul'da yaşıyorum
4 yıllık evliyim 8 aylık bi bebem var
Çalışmıyorum
Balık burcuyum
Yaşıtız senle de canım maşallah mis kokuluya 💕 su grubu hanımlarımızın çoğu ya ama severimm
Bende İstanbul'dayım 🥰 51 yaşıma girdim 2 tane çocuğum var kızım evli 2 yaşında torunum var, Tuzla'da tersanede çalışıyorum ön muhasebe, personel işleri
🤓
Papatya ben seni genç zannediyordum neden bilmiyorum ama hep benle yaşıt gibi hissettim seni 30 başı. Yoksa sen genç gösteriyor olabilir misin hissettim bak :D
Ay ne iyi olmuş ben de herkesi öğrenmiş oldum sjdjjs
Ben 26 yaşındayım 10 aydır evliyim. İç mimarım Kırklareli de yaşıyorum, balık burcuyum, aslen kayseriliyim ailem antalya da vs vs yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum 😅🤪
Teşekkür ederim bende diliyorum ama zaten çok benziyoruz yaşlar burçlar hep su grubu :D iyi olan kazansın :D
27 yaşındayım ekimde 28 olacağım 😄
4 yıllık evliyim çocuğum yok. Terazi burcuyum 🫠
Ayy ilk defa terazi çıktı tek terazimiz hayal galiba. Severim terazileri de toprak gruplarının yanında relax kalıyor ve beni de rahatlatıyorlar varlıklarıyla. Maşallah 🤩
Ben antepliyim .
4 yıllık evliyim .
Nickim aynı zamanda ismim seda.
5 aylık oğlum var bebeğim ilk çocuğum.
Ev hanımıyım.
29 yaşındayım.
Balık burcuyum.

Merhaba sedacım. Of Antep dedin bak yemek geldi hemen :D çok severim mutfağını. Maşallah minik beyefendiye benim yerime de öp. Ohh su grubundan bir balık hanımımız daha şaşırdım mı hayır :D

Foruma davet yollasak balık ve yengeç olanlar gelsin diye bu kadar tutmaz. Hayal ben falan arada sırıtıyoruz :deli: farklılık olarak. Duygusal ve anaç bir takım valla evde hissettirdi 🧡

Maşallah nanem boy boy Allah sana bağışlasın. Soğuk mu kız dedikleri kadar Sivas bak hep merak etmişimdir 🧐

Yaşıtız senle de canım maşallah mis kokuluya 💕 su grubu hanımlarımızın çoğu ya ama severimm

Papatya ben seni genç zannediyordum neden bilmiyorum ama hep benle yaşıt gibi hissettim seni 30 başı. Yoksa sen genç gösteriyor olabilir misin hissettim bak :D

Teşekkür ederim bende diliyorum ama zaten çok benziyoruz yaşlar burçlar hep su grubu :D iyi olan kazansın :D

Ayy ilk defa terazi çıktı tek terazimiz hayal galiba. Severim terazileri de toprak gruplarının yanında relax kalıyor ve beni de rahatlatıyorlar varlıklarıyla. Maşallah 🤩

Merhaba sedacım. Of Antep dedin bak yemek geldi hemen :D çok severim mutfağını. Maşallah minik beyefendiye benim yerime de öp. Ohh su grubundan bir balık hanımımız daha şaşırdım mı hayır :D

Foruma davet yollasak balık ve yengeç olanlar gelsin diye bu kadar tutmaz. Hayal ben falan arada sırıtıyoruz :deli: farklılık olarak. Duygusal ve anaç bir takım valla evde hissettirdi 🧡
Bende balık burcuyum yazmamışım 🤩
Genç gösterdiğimi söylerler 🥰

Bende balık burcuyum yazmamışım 🤩
Genç gösterdiğimi söylerler 🥰
Ayy bildim bildimm :D
o zaman kızlar balık ve yengeç olmayanlar söylesin daha kolay olur.
Duygusal mısınız peki sevgili balık burçları? Sero ve balıklara ağlak diyenleri karşımıza alıp bu konuyu bir konuşalım :D

Ayy bildim bildimm :D
o zaman kızlar balık ve yengeç olmayanlar söylesin daha kolay olur.
Duygusal mısınız peki sevgili balık burçları? Sero ve balıklara ağlak diyenleri karşımıza alıp bu konuyu bir konuşalım :D
Beni karşına mı aldın yanına mı anlamadım sjskskaj

Önceden bizi okuyor muydun la vie?
Yazım şeklin baya samimi uzun zamandır yazışanlar gibi. Candym serom deyince yanlış anlama merak ettim sadece.

Beni kitap topiğinden görmüş olman lazım diğer hatunları bilmiyorum tabi
Bonuscum ben de böyle canım, kuzum falan yazıyorum çoğunuza, hatta hiç konuşmadıklarıma bile 😂🤦🏻‍♀️

La Vie La Vie
34 yaşındayım (halen mi diyecekler için 2 ay sonra 35 olacağım )😅
4 çocuk annesiyim (16,14,8,3 yaşında çocuklarım
Sivas ta yaşıyorum
Çalışmıyorum
Maşallah Nane ❤️ çok gençsin, dört çocuğun var. Allahım bağışlasın tüm çocuklarımızı 🙏🏻

Önceden bizi okuyor muydun la vie?
Yazım şeklin baya samimi uzun zamandır yazışanlar gibi. Candym serom deyince yanlış anlama merak ettim sadece.

Beni kitap topiğinden görmüş olman lazım diğer hatunları bilmiyorum tabi
Yok bir ara ameliyattan hemen önce kitap bölümündeydim ama sonra okuyamadım daha doğrusu kendimi veremedim. Kitap okumayı bırakınca girmedim topiğe. Sonra KK ya bir ara hiç giremedim. 2022 den beri üyeyim aslında o aralar çok aktiftim.

O topicte çok sohbet ettim mi hatırlamıyorum yine de sıcak kanlı biriyimdir böyle hitap etmiş olabilirim. :D Bana normal geliyor ama rahatsız olan arkadaşlar söylesin direkt üye ismiyle hitap edebilirim. Hadsizlik olduysa kusura bakmayın arkadaşlar. Aslında düşünmekte lazım herkes herkesin o kadar yakın konuşmasını istemez ben köyün çılgını gibi daldım içeri. :D Teşekkür ederim Bonus sıkıntı yok bende düşünemedim şimdi farkettim. 💐

Back
X