Bende pek sevmem, hafta sonu hemen ütüleyip kaldırıyorum birikince daha zor geliyor.Ütü mü? Yarın itibariyle başlıyor çilem, her güne bir pantolon bir gömlek ütülemek lazım ama hiç yapasım yokEn sevmediğim...
Amin dolunayım inşallah en hayırlısı olsun hepimizin hakkında. Beyefendilerden özür hatlar karışmışşşÖhöm öhöm benimki oğlancık
Hayırlısı olsun inşallah her şeyin vakti zamanı var nasip bu işler
Bekarlığın tadını çıkarıyım dimiBoşver kız evlenip napcennn
Sağol canım benim amin inşallah teşekkür ederim
Ben merak ederim öyle şeyleri yaaa iyi yapmışlarBurç niye yazıyon
Maşallah nanem boy boy Allah sana bağışlasın. Soğuk mu kız dedikleri kadar Sivas bak hep merak etmişimdirLa Vie
34 yaşındayım (halen mi diyecekler için 2 ay sonra 35 olacağım )
4 çocuk annesiyim (16,14,8,3 yaşında çocuklarım
Sivas ta yaşıyorum
Çalışmıyorum
Yaşıtız senle de canım maşallah mis kokuluya
29 yaşındayım Istanbul'da yaşıyorum
4 yıllık evliyim 8 aylık bi bebem var
Çalışmıyorum
Balık burcuyum
Papatya ben seni genç zannediyordum neden bilmiyorum ama hep benle yaşıt gibi hissettim seni 30 başı. Yoksa sen genç gösteriyor olabilir misin hissettim bakBende İstanbul'dayım51 yaşıma girdim 2 tane çocuğum var kızım evli 2 yaşında torunum var, Tuzla'da tersanede çalışıyorum ön muhasebe, personel işleri
Teşekkür ederim bende diliyorum ama zaten çok benziyoruz yaşlar burçlar hep su grubuAy ne iyi olmuş ben de herkesi öğrenmiş oldum sjdjjs
Ben 26 yaşındayım 10 aydır evliyim. İç mimarım Kırklareli de yaşıyorum, balık burcuyum, aslen kayseriliyim ailem antalya da vs vs yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Ayy ilk defa terazi çıktı tek terazimiz hayal galiba. Severim terazileri de toprak gruplarının yanında relax kalıyor ve beni de rahatlatıyorlar varlıklarıyla. Maşallah27 yaşındayım ekimde 28 olacağım
4 yıllık evliyim çocuğum yok. Terazi burcuyum
Ben antepliyim .
4 yıllık evliyim .
Nickim aynı zamanda ismim seda.
5 aylık oğlum var bebeğim ilk çocuğum.
Ev hanımıyım.
29 yaşındayım.
Balık burcuyum.
Senin burcun ne ? Kendim için demiyorum ama çok uyumluyumdur her ortama uyum sağlarımAyy ilk defa terazi çıktı tek terazimiz hayal galiba. Severim terazileri de toprak gruplarının yanında relax kalıyor ve beni de rahatlatıyorlar varlıklarıyla. Maşallah
Senin burcun ne ? Kendim için demiyorum ama çok uyumluyumdur her ortama uyum sağlarım
Bende balık burcuyum yazmamışımMaşallah nanem boy boy Allah sana bağışlasın. Soğuk mu kız dedikleri kadar Sivas bak hep merak etmişimdir
Yaşıtız senle de canım maşallah mis kokuluyasu grubu hanımlarımızın çoğu ya ama severimm
Papatya ben seni genç zannediyordum neden bilmiyorum ama hep benle yaşıt gibi hissettim seni 30 başı. Yoksa sen genç gösteriyor olabilir misin hissettim bak
Teşekkür ederim bende diliyorum ama zaten çok benziyoruz yaşlar burçlar hep su grubuiyi olan kazansın
Ayy ilk defa terazi çıktı tek terazimiz hayal galiba. Severim terazileri de toprak gruplarının yanında relax kalıyor ve beni de rahatlatıyorlar varlıklarıyla. Maşallah
Merhaba sedacım. Of Antep dedin bak yemek geldi hemençok severim mutfağını. Maşallah minik beyefendiye benim yerime de öp. Ohh su grubundan bir balık hanımımız daha şaşırdım mı hayır
Foruma davet yollasak balık ve yengeç olanlar gelsin diye bu kadar tutmaz. Hayal ben falan arada sırıtıyoruzfarklılık olarak. Duygusal ve anaç bir takım valla evde hissettirdi
Ayy bildim bildimmBende balık burcuyum yazmamışım
Genç gösterdiğimi söylerler
Niye pörsüyormuş o zaman bunlarKendisi süzülüyor hemen doğruyorumözel bir kurutma işlemi yapmıyorum
Yaa çok zor Allâh kolaylık versin bir an önce tamir olur inşallahYok Serocum yadaha elde yıkaya yıkaya ellerim de bir değişik oldu.
Daha parçası bile gelmemiş, 7 bin TL masraf çıkardı.
Beni karşına mı aldın yanına mı anlamadım sjskskajAyy bildim bildimm
o zaman kızlar balık ve yengeç olmayanlar söylesin daha kolay olur.
Duygusal mısınız peki sevgili balık burçları? Sero ve balıklara ağlak diyenleri karşımıza alıp bu konuyu bir konuşalım
Sen karşımızda hamur yoğurarak bizi dinlicekmişsin gibi hayal ettim seromBeni karşına mı aldın yanına mı anlamadım sjskskaj
hayal ettim serom
Bonuscum ben de böyle canım, kuzum falan yazıyorum çoğunuza, hatta hiç konuşmadıklarıma bileÖnceden bizi okuyor muydun la vie?
Yazım şeklin baya samimi uzun zamandır yazışanlar gibi. Candym serom deyince yanlış anlama merak ettim sadece.
Beni kitap topiğinden görmüş olman lazım diğer hatunları bilmiyorum tabi
Maşallah NaneLa Vie
34 yaşındayım (halen mi diyecekler için 2 ay sonra 35 olacağım )
4 çocuk annesiyim (16,14,8,3 yaşında çocuklarım
Sivas ta yaşıyorum
Çalışmıyorum
Hemde nasıl duygusalım,Ayy bildim bildimm
o zaman kızlar balık ve yengeç olmayanlar söylesin daha kolay olur.
Duygusal mısınız peki sevgili balık burçları? Sero ve balıklara ağlak diyenleri karşımıza alıp bu konuyu bir konuşalım
Yok bir ara ameliyattan hemen önce kitap bölümündeydim ama sonra okuyamadım daha doğrusu kendimi veremedim. Kitap okumayı bırakınca girmedim topiğe. Sonra KK ya bir ara hiç giremedim. 2022 den beri üyeyim aslında o aralar çok aktiftim.Önceden bizi okuyor muydun la vie?
Yazım şeklin baya samimi uzun zamandır yazışanlar gibi. Candym serom deyince yanlış anlama merak ettim sadece.
Beni kitap topiğinden görmüş olman lazım diğer hatunları bilmiyorum tabi
Hamur yoğurmayı bilmemSen karşımızda hamur yoğurarak bizi dinlicekmişsin gibi hayal ettim serom
Ben biliyorum ama çabuk yoruluyorumHamur yoğurmayı bilmem
Evlenınce bilmiyorum de skskejkBen biliyorum ama çabuk yoruluyorum
Şey yapsam kız tarafına ne istiyorsunuz diye sorulursa hamur yoğurma makinası desemEvlenınce bilmiyorum de skskejk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?