- 10 Kasım 2024
- 2.201
- 12.358
- 123
- 30
TeşekkürlerNe kadar cok yengec burcu varmıs yahu. En yakın arkadaşımda yengec cok iyi anlaşırım
Bide oglak burcu biricigim var çok zıtız ama en en sevdigim![]()
HeySero

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TeşekkürlerNe kadar cok yengec burcu varmıs yahu. En yakın arkadaşımda yengec cok iyi anlaşırım
Bide oglak burcu biricigim var çok zıtız ama en en sevdigim![]()
HeySero
Aa makina gelmedi mi dahaOrtalığı topladım, kahvaltı hazırladım.
Kuruyan çamaşırları katladım, yerleştirdim.
2 makine çamaşır yıkadım, serdim.
Bulaşıkları elde yıkadım, makine olsa fulll dolardı sanırımokadar ki birikmiş.
Akşam yemeği yaptım.
Sebze falan almıştım, onları yerleştirdim.
Mutfak temiz![]()
Suyunu kurutmuyor musunKızlar ben salataya marul koyduğum zaman sanki böyle pörsüyor, değişik bir hal alıyor. Oyüzden koymuyorum çoban salata yapıyorum genellikle. Acaba hemen yıkayıp kullandığım için mi böyle oluyor?
Kahvemi içmiş yürüyüşe çıkmışım diyetçilere duyurulur
Harikasın. Benide yanında gezdirsen
Yok ben yürümem gezecemSen bi toparlan inşallah yürümek şifa![]()
Aynısını yaşıyoruz hep bir huysuz2 de vurmadı 3 de çarptı işte![]()
Yeni yeni yeniden bilgiler güncelleniyorKızlar bunu okuyan tanıtsın kendini bende sizleri merak ediyorum ama önceden tanıttıysanız 13883 sayfasının arasında bulamam valla![]()
Kahvemi içmiş yürüyüşe çıkmışım diyetçilere duyurulur
Ben döndüm esneme yapıp bırakacağım penyezim sen de unutmaKahvemi içip çıkıyorum bi sahil havası iyi gelir
Kızlar bunu okuyan tanıtsın kendini bende sizleri merak ediyorum ama önceden tanıttıysanız 13883 sayfasının arasında bulamam valla![]()
Bende İstanbul'dayımMemnun oldummm seninle ilk kez konuşuyoruzAllah bağışlasın oyy tam kaçmalık zaman bir sene sonra mıncırmak isterimmmm
![]()
Selin tam gezmelik bir burca sahip. Yay dedin mi aklıma ilk seyehat geliyormaşallah ya bu topicte annelerimiz hep gencecik oyy ben geç kalmışım
Deseniz çeyizin var mı o bile yok ben zamanı gelince her şey olsuncuyum valla size biraz ters geç kalmış gelebirim belki : D
Ayy lohusa sayılırsın sen daha dolunaycımamannn lidle yaşıtmış kızçeler sağıma soluma alıp bir onu bir bunu öpmelik tam
Burnuma mis gibi bebek kokusu geldi mesajları okurken.
Önceden şimdiden tanıştığım herkesle memnun oldum hanımlar valla topic çok sıcak gelmişti geldiği kadar varmış![]()
Nerenin kıyısı burası penyezim
Harikalar sahili bonusum derinceNerenin kıyısı burası penyezim