Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım teşekkür ederimAh canım benim
Bu yaşadıkların çok normal, zamanla daha iyi olacaksın.
Dik duracağım diye içine atma, içlenme.
Rabbim bir yavrunu yanına aldı, birini yeniden nasip etti.
İnşallah bundan sonra her şey senin için çok daha güzel olur.
Amin nane inşallah teşekkür ederimBaşın sağ olsun
Allah sabır versin kapanmaz ama doğacak evladın yürek yarana merhem olsun inşallah![]()
Allah razı olsun canımmGeçmişi şimdi okudum
HeySero canım benim Allahım sana sabırlar versin
Yengen için de başınız sağolsun Allah rahmet eylesin![]()
Sağolasın abl sarılmış kadar oldunbaşınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin
Allah dayanma gücü versin canım benim evlat acısı hiç bi acıya benzemezmiş , ben okurken ağladım yanında olup sarılmak istedim sana![]()
Amiin amin penyezim sağolasınAllah rahmet eylesin başınız sağolsun
Seromm kanayan yarana Rabbim ferahlık, sabırlar versin
![]()
![]()
Sondan bi önceki madde en sevdiğimDün baya yorucu geçti ama istediğim gibiydi. Yazayım bari yaptıklarımı dermanım yoktu dün
Tüm evi havalandırdım
Nevresimleri değiştirdim
Nevresimler yıkandı, katlandı
Tüm evi süpürdüm, sildim
Wc leri ve lavaboları yıkadım
Salon nanay bi haldeydi çocuk odasına falan taşıdım düzenledim oturulacak hale getirdim
Masamı hazırladım
Bir kaç kez daha süpürüldü ev
Bulaşıkları elde yıkadım 2 kez makine çalıştı yerleşti
En son misafirler gidince tüm evi süpürdüm
Salonun şeklini değiştirdim
Konsolun içini düzenledim. Misafir yemek takımını günlüğe çıkardım. Günlüğü bahçeye götürcem ayırdım. Bardakları da öyle yaptım. Mutfak dolabı da silinip düzenlenmiş oldu
2 posta çamaşır yıkandı kurutuldu birazdan katlarım umarım
Vurması, kırması, ısırması yok şükür ama yabancılık çekiyor, ağlıyor.benim torunumda 2 yaşını 2 ay geçti bi yere gidince ağlamıyo ama çocuklara oyuncakları atıyo , vuruyo o yüzden yalnız bırakmıyoruz annesine çok düşkün oldu bu aralar babasıyla bile durmak istemiyo , hala emiyo nasıl bırakıcak bakalım![]()
Bu karakter canım çok değişmiyor benim küçük kızımda öyleydi yabancı insan yada yer istemez okula nasıl gidecek diye korkuyordum ama tam geçmese de azaldı büyüdükçeVurması, kırması, ısırması yok şükür ama yabancılık çekiyor, ağlıyor.Son bir haftadır böyle oldu ve çok zormuş.
Allahım tüm annelere kolaylıklar versin ablacım![]()
Gerçekten mi Nane?Bu karakter canım çok değişmiyor benim küçük kızımda öyleydi yabancı insan yada yer istemez okula nasıl gidecek diye korkuyordum ama tam geçmese de azaldı büyüdükçe
Baya azaldı ama okulla birlikteGerçekten mi Nane?Bende sosyal biriyim, böyle devam ederse çoook zorlanırız.
Siz ailelerden uzakta mı oturuyorsunuz arya benim kuzenimin oğlu öyleydi. Şehir dışında yaşıyor ailelerden kimse yoktu yanlarında, bi ortama girince inanılmaz ağlar annesine yapışırdı, çok şaşırırdım.Vurması, kırması, ısırması yok şükür ama yabancılık çekiyor, ağlıyor.Son bir haftadır böyle oldu ve çok zormuş.
Allahım tüm annelere kolaylıklar versin ablacım![]()
maşallahDün baya yorucu geçti ama istediğim gibiydi. Yazayım bari yaptıklarımı dermanım yoktu dün
Tüm evi havalandırdım
Nevresimleri değiştirdim
Nevresimler yıkandı, katlandı
Tüm evi süpürdüm, sildim
Wc leri ve lavaboları yıkadım
Salon nanay bi haldeydi çocuk odasına falan taşıdım düzenledim oturulacak hale getirdim
Masamı hazırladım
Bir kaç kez daha süpürüldü ev
Bulaşıkları elde yıkadım 2 kez makine çalıştı yerleşti
En son misafirler gidince tüm evi süpürdüm
Salonun şeklini değiştirdim
Konsolun içini düzenledim. Misafir yemek takımını günlüğe çıkardım. Günlüğü bahçeye götürcem ayırdım. Bardakları da öyle yaptım. Mutfak dolabı da silinip düzenlenmiş oldu
2 posta çamaşır yıkandı kurutuldu birazdan katlarım umarım
Sero yazınca aklıma geldi kuzenim şehir dışında onun oğluda 2-2.5 yaşlarında geldiğinde ağlardı gidene kadar. Annesinin kucağında dururdu hep. Bu sene bayramda gördüm çok iyiydi maşallah 4 yaşına girecek o da. Bence düzelir ya sürekli çıkın siz kalabalık ortam görsünGerçekten mi Nane?Bende sosyal biriyim, böyle devam ederse çoook zorlanırız.