Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ah canım benim 🥹
Bu yaşadıkların çok normal, zamanla daha iyi olacaksın.
Dik duracağım diye içine atma, içlenme.
Rabbim bir yavrunu yanına aldı, birini yeniden nasip etti.
İnşallah bundan sonra her şey senin için çok daha güzel olur.
İnşallah canım teşekkür ederim 🌺

Başın sağ olsun
Allah sabır versin kapanmaz ama doğacak evladın yürek yarana merhem olsun inşallah 🤲
Amin nane inşallah teşekkür ederim 🌺
Geçmişi şimdi okudum 😪
HeySero HeySero canım benim Allahım sana sabırlar versin 🤲🏻
Yengen için de başınız sağolsun Allah rahmet eylesin 🤲🏻
Allah razı olsun canımm
başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin
Allah dayanma gücü versin canım benim evlat acısı hiç bi acıya benzemezmiş , ben okurken ağladım yanında olup sarılmak istedim sana :KK43:
Sağolasın abl sarılmış kadar oldun 💛
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun

:anne:Seromm kanayan yarana Rabbim ferahlık, sabırlar versin 🤲🏻 🤍
Amiin amin penyezim sağolasın 🌺

Dün baya yorucu geçti ama istediğim gibiydi. Yazayım bari yaptıklarımı dermanım yoktu dün 🤭

✅Tüm evi havalandırdım
✅Nevresimleri değiştirdim
✅Nevresimler yıkandı, katlandı
✅Tüm evi süpürdüm, sildim
✅Wc leri ve lavaboları yıkadım
✅Salon nanay bi haldeydi çocuk odasına falan taşıdım düzenledim oturulacak hale getirdim
✅Masamı hazırladım
✅Bir kaç kez daha süpürüldü ev
✅Bulaşıkları elde yıkadım 2 kez makine çalıştı yerleşti
✅En son misafirler gidince tüm evi süpürdüm
✅Salonun şeklini değiştirdim
✅Konsolun içini düzenledim. Misafir yemek takımını günlüğe çıkardım. Günlüğü bahçeye götürcem ayırdım. Bardakları da öyle yaptım. Mutfak dolabı da silinip düzenlenmiş oldu
✅2 posta çamaşır yıkandı kurutuldu birazdan katlarım umarım

Dün baya yorucu geçti ama istediğim gibiydi. Yazayım bari yaptıklarımı dermanım yoktu dün 🤭

✅Tüm evi havalandırdım
✅Salon nanay bi haldeydi çocuk odasına falan taşıdım düzenledim oturulacak hale getirdim
✅Masamı hazırladım
✅Konsolun içini düzenledim. Misafir yemek takımını günlüğe çıkardım. Günlüğü bahçeye götürcem ayırdım. Bardakları da öyle yaptım. Mutfak dolabı da silinip düzenlenmiş oldu
Sondan bi önceki madde en sevdiğim 😌

benim torunumda 2 yaşını 2 ay geçti bi yere gidince ağlamıyo ama çocuklara oyuncakları atıyo , vuruyo o yüzden yalnız bırakmıyoruz annesine çok düşkün oldu bu aralar babasıyla bile durmak istemiyo , hala emiyo nasıl bırakıcak bakalım :KK45:
Vurması, kırması, ısırması yok şükür ama yabancılık çekiyor, ağlıyor. 🥹 Son bir haftadır böyle oldu ve çok zormuş.
Allahım tüm annelere kolaylıklar versin ablacım 🤲🏻

Vurması, kırması, ısırması yok şükür ama yabancılık çekiyor, ağlıyor. 🥹 Son bir haftadır böyle oldu ve çok zormuş.
Bu karakter canım çok değişmiyor benim küçük kızımda öyleydi yabancı insan yada yer istemez okula nasıl gidecek diye korkuyordum ama tam geçmese de azaldı büyüdükçe

Bu karakter canım çok değişmiyor benim küçük kızımda öyleydi yabancı insan yada yer istemez okula nasıl gidecek diye korkuyordum ama tam geçmese de azaldı büyüdükçe
Gerçekten mi Nane? 🥹 Bende sosyal biriyim, böyle devam ederse çoook zorlanırız.

Hayırlı cumalar kızlarr💐
Ramazanda düzenli olayım diye gelmiştim ama ramazan boyunca uğrayamadım. Kızımın kontrolleri dolayısıyla hastanelere git gel, eşimin evde olmasından işlerin aksaması vs derken çok aktif olamadım. Çok düzenli işte yapamadım.
Ama ev kapıdan bacadan taşıyor artık bugün girişiyorum 🥲🥲

🌼Dün 🌼
Çöpleri çıkardım ✔️
Robotun filtresini boşalttım ✔️
2 posta çamaşır makineye attım ✔️
1 pota kurutmaya✔️
1 posta çamaşırlığa serdim✔️
Çamaşırları katladım yerleştirdim✔️
Islak mendille evin tozunu aldım ✔️( ben sleepy dense bingo kullanıyorum çok seviyorum evde stoklu var hep 🤭)
Robot evi süpürdü ✔️
Akşam yemeği yaptım✔️
(Domates çorbası
Tabanı ekmek üzeri yoğurt kıymalı
Salata)
.
Bebişimizi yıkadık
Akşam yemeği bulaşığını eşim kaldırdı
Bende yıkadındım uyumuşuz tam bir kriz akşamıydı bebeğimle banyodan sonra biraz duruldu 😴

Siz ailelerden uzakta mı oturuyorsunuz arya benim kuzenimin oğlu öyleydi. Şehir dışında yaşıyor ailelerden kimse yoktu yanlarında, bi ortama girince inanılmaz ağlar annesine yapışırdı, çok şaşırırdım.
Ama şimdi telefonda görüntülü bile konuşuyor yani zamanla geçiyor merak etme.
Haziranda 2 yaşına girecek :)

✅Tüm evi havalandırdım
✅Masamı hazırladım
maşallah 🤩

Gerçekten mi Nane? 🥹 Bende sosyal biriyim, böyle devam ederse çoook zorlanırız.
Sero yazınca aklıma geldi kuzenim şehir dışında onun oğluda 2-2.5 yaşlarında geldiğinde ağlardı gidene kadar. Annesinin kucağında dururdu hep. Bu sene bayramda gördüm çok iyiydi maşallah 4 yaşına girecek o da. Bence düzelir ya sürekli çıkın siz kalabalık ortam görsün

Back
X