Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bizimde 10 senelikti bonus bilemedim valla dayak yemiş gibi kalkıyodum yataktan. Belim bi tutuluyodu yere dogru kayarak iniyodum yataktan
Daha iyiyim çok şükür acaba dedim slikon mı zehirledi beni ama dediğin gibi biraz sıktım kendimi herşeyi kendim yapmaya çalıştım bugün ondan sanırsam
Gönül biraz canının değerini bil ya Allah askına yazık günah. Sen kendi yapman gereken seyleri yap silikon cekmek niye yapsın eşin bi zahmet mecbur yapacak simdi sen her seyi yaparsan yaptıgını görürse niye kendini yorsun ki

Niye yapmadı ki işi mi vardı eşinin acaba Gonulmeyvesi sakın çok zorlama gönül ben sadece bel diye biliyordum ama mide göbek bir sürü fıtık varmış. Allah korusun eşin hiç olmazsa yardım etsin. Ben çok korkuyorum son dönemde bu fıtık işinden mesela, eğilirken bile belime ağırlık vermiyorum. Lütfen kendini zorlama. Bir kere ters bir şey yapıyorsun sonra ömürlük bir sıkıntı geliyo yerleşiyo bir organına sınırlarını zorlamaya değmez canım vallahi

Amcamın eşi vefat etti.
Oğlumdan sonra bu 3.cenazede bulunuşum, düşündüm de ben gittiğim hiç bir cenazede cenaze sahibine değilde hep meteme ağladım.

Bencillikmi bu bilmiyorum ama bazen kim için prda olduğumı bile unuttum. Gözümün önünde hep oğlum. Onlar kaybettiği kişiden bahsettikçe ben kendi anılarıma ağladım.
Bugün de o son gece de onu koynuma alıp ta uyumadığıma ağladım.
Çok derin kanadı bugün yaram ya

Serom ağlamaya bahane arıyordum içimi parçaladın serom. Allahım sana sabırlar versin

Başın sağolsun sero
Yazdıkların içimi acıttı. Rabbim ferahlık versin gönlüne

Ne desem kelimeler yetersiz sana
Geçen yıl beni çok etkilemişti oğlun
Çok dua ettik ama rabbimin takdiri böyleymiş Allah sabır versin acını hafifletsin

Allah sabır versin canım benim yüreğimi dağladın

Allah razı olsun kızlar
Meteminde adı çook geçti bugün. Ya sanki koşuyordu o kalabalıkta ya
Başınız sağolsun sero Allah sabır versin ailenice geride kalanlarına.

En son bir akrabamızın cenazesinde bana da öyle oldu annemin kabrinin hemen yanıydı zaten o gün aynı sahneler benzer şeyler çok garipti.
Ama evlerine gidip destek olduğumuzda sadece onlar için Allah rızası için gittim. Sen de öyle yapacaksın bugün hatırlaman yaranın kanaması çok normal ya bunu sakın niye böyle diye düşünme.
Evlat kolay mı yazaraken boğuluyoruz biz sen bunu yaşadın. Bırak kendini , ruhunu sıkma ağlasın sızlasın dursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…