Küsen erkek zor o yüzden küsen kadın olmayı dene.Ya herşeyi iyi hoş Allah razı olsun ama şu trip huy6 küsme huyu beni benden alıyor
Alıştım artık çoğu zaman es geçiyorum ama bayram yaa
Geçen bayramlarda da böyle yaptı
Özel gün olunca sindiremiyorum sinirleniyorum
Ne ütüsü kız sende bi dur canına yazık. Az kendi kıymetini bil yaYattım şimdi ama kalkıp ütü yapasım var çok gerildim
Takma diyeceğim ama insanın elinde değil ki.Ya herşeyi iyi hoş Allah razı olsun ama şu trip huy6 küsme huyu beni benden alıyor
Küsünce yoruluyorum benKüsen erkek zor o yüzden küsen kadın olmayı dene.
Valla erkeklere taviz verince ucu bucağı kaçıp gidiyor. Küsüyor mu sende küs. Bayram sana da ona değil mi sanki.
Ha böyle böyle soğuyor heralde eşler birbirinden ama elden de bişey gelmiyor.
Gıcık oldum yaa neyse biraz tesbih çekiyim ya sabır estağfurullahNe ütüsü kız sende bi dur canına yazık. Az kendi kıymetini bil ya
Canım benim biraz yatmayı denicemTakma diyeceğim ama insanın elinde değil ki.
O kadar işin üstüne yapmasaydın demesi yok yanlışneyse boşver yat uyu dinlen gönül
Canım benim ya tabi senin yaptığın doğrusudur ama yine de ne biliyim bizimde bi canımız var bağane hep ben mi naz çekecemKüsünce yoruluyorum ben
Çünkü bende küsersem süresi uzar gider asla gelmezpsikolojisi bozulur hasta olur başına bi musibet gelir de o zaman anlar yine de diline gelmez o yüzden küsmek için kalbimi yormak istemiyorum yine olgunluk göstermeye öğrendiklerimle amel etmeye çalışıyorum
Bu ay hiç donatamadım ama olsun
Neden neden diye düşünüp de yorma kendini gönül yat dinlen, yarın bayram üzgün ve moralsiz girmeKüsünce yoruluyorum ben
Çünkü bende küsersem süresi uzar gider asla gelmezpsikolojisi bozulur hasta olur başına bi musibet gelir de o zaman anlar yine de diline gelmez o yüzden küsmek için kalbimi yormak istemiyorum yine olgunluk göstermeye öğrendiklerimle amel etmeye çalışıyorum
O kadar hüzün çöktüren bir cümle ki birkaç kez okudum...annemin çok kalbini kırdılar annem de kalktı sütlaç yaptı
Üzme güzel canını GönülYa herşeyi iyi hoş Allah razı olsun ama şu trip huy6 küsme huyu beni benden alıyor
Evet insan o raddeye geliyorCanım benim ya tabi senin yaptığın doğrusudur ama yine de ne biliyim bizimde bi canımız var bağane hep ben mi naz çekecem
Ah ne kadar güzel cümleler bunlarHerkese hayırlı gecelerAllah rahatlık versin. Olumlu düşünüp sünneti yerine getirelim İnşaAllah
Eki Görüntüle 3568543
Yok canım 8 aylik oldu diş çıkarıyor biraz da onun sıkıntısı varKaç aylıktı seninki yaşına girmemişti sanırım değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?