- 13 Mart 2019
- 14.907
- 55.088
- 598
Sende öylesinnnÇok tatlısın ya. Şimdi anladım. İlk başta arafa suyu diye yanlış yazdın sandım.
Bak bende bugün bilmeden yıkamışım kızımı![]()

Oh ne iyi yapmışsın şifa olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende öylesinnnÇok tatlısın ya. Şimdi anladım. İlk başta arafa suyu diye yanlış yazdın sandım.
Bak bende bugün bilmeden yıkamışım kızımı![]()
Doğrusu Arefe tabiiArafa yazmış ya ondan anlamamışım. Siz de arife diyonuz bak. Ben arefe diye biliyorum ☺
Benimde kurutmanın icinde yarın katlarım hiç uğraşamamKız yatak dağ olmuş çamaşır bitmiyor
Bugün yıkadım kuruttum koydum şimdi katılıyorum hemen
Ay yok almadım hala bayram dönüşü alıyım köye gitcez bi hafta yokuzilknurrr22 sen cam törpü almış mıydın
Dün geldi benimki bi deneyim dedim
Hala parlıyor tavsiye ederimmm
3üde aynı işte kankam hangisi dogruysaArafa yazmış ya ondan anlamamışım. Siz de arife diyonuz bak. Ben arefe diye biliyorum ☺
Benim de bi sepet var ordan oraya geziyoe katlasan senDünden beri tekstilcilere döndüm yeminle
Çamaşır katılıyorum
Bundan sonra biriktirirsem
Kırışıyor yav bekleyince. Bende çıkarıp yatağın üzerine atıyorum. Sonra yatacağımız zaman sepete alıyorumBenimde kurutmanın icinde yarın katlarım hiç uğraşamam![]()
Benimde kurutmanın icinde yarın katlarım hiç uğraşamam![]()
Kızlar ne güzel taktikleriniz varKırışıyor yav bekleyince. Bende çıkarıp yatağın üzerine atıyorum. Sonra yatacağımız zaman sepete alıyorum![]()
Yok abla ya bende o motivasyon hiç olmadıKızlar ne güzel taktikleriniz var
Kurutmadan çıkarırken, katlayıp sepete koyar ve hemen yerleştiririm![]()
Sonra sabah yatağı toplayınca tekrar yatagın üstüneKırışıyor yav bekleyince. Bende çıkarıp yatağın üzerine atıyorum. Sonra yatacağımız zaman sepete alıyorum![]()
Bende bunu hava sogukken yaparım hep sıcacık oluyo ya oh ne güzel katlanıyo o zamanKızlar ne güzel taktikleriniz var
Kurutmadan çıkarırken, katlayıp sepete koyar ve hemen yerleştiririm![]()
Aa kurutma da da var kız ayıpsınBenimde kurutmanın icinde yarın katlarım hiç uğraşamam
Ay yok almadım hala bayram dönüşü alıyım köye gitcez bi hafta yokuz
3üde aynı işte kankam hangisi dogruysa
Gönder gelsinBenim de bi sepet var ordan oraya geziyoe katlasan sen![]()
Noldu gönülcüm yaÇamaşırları katladım yerleştirdim️
Bende Arefe sularına karıştım bi️
Yahu bayram da en güzel şey güler yüzdür mutlu olmaktır mutlu olmak da bayram sünnetidir negatiflikten çok yoruldum gerçekten bide özellikle bayram üstü
Oturup saatlerce ağlayasım var
Beden yorgunluğu geçiyor da ruhumu yormasalar
Aman kız erkekler hep aynı odun boşversene kafaları kırık onların inankiO kadar işin sonuna yapmasaydın sözcüğü boğazıma yumruk gibi oturdu.
Bu kadar yorgunluğuma ağrıma rağmen güler yüzümü eksik etmemişim.
Yorgun enerjisiz gördüm diye mutlu ol diye çay yanına tatlını da yapmışım.
sana değer verip zaman ayırmışım.
Bazen taş olsa çatlar diyorum. böyle inat böyle saçma kurallı bi insan görmedim ben. Allah şifasını versin![]()
Yukarıdaki mesajı tekrarlıyorum. Tahtaları eksikEvde ki arkadaş üzdü gönlümü![]()
Ya herşeyi iyi hoş Allah razı olsun ama şu trip huy6 küsme huyu beni benden alıyorAman kız erkekler hep aynı odun boşversene kafaları kırık onların inanki