Hem çocuğa bakıp hem baklava içli köfte yapıp bide ekstra sana ayrı yapmış. Helal olsun.Sen seversin diye yapılan şeylerin güzelliği hiç birşeyde yok kızlar.
Akşam Deniz'i biraz işlerimi halledebileyim diye babannesine bıraktım. Almaya gittiğimde kayınvalidem el açması baklava yapmış, bir tepsi de sen seviyorsun diye sana yaptım dedi.
İçli köfteyi onlar soğanlı yapıyorlar, biz cevizli.
İçli köfte de yaptım ama seninki ayrı cevizli dediöyle mutlu oldum ki
Valla öyle ya canları sağolsun da ne diyelim :)Yok canım 8 aylik oldu diş çıkarıyor biraz da onun sıkıntısı varhep rahatlayacaz diye bekliyorsun başka bisey çıkıyor büyüdükçe
Bundan sonra tüm bayramların mutlu mesut sağlıkla geçsin inşallahHepinizin bayramı mübarek olsun kızlar.
Geçen sene bu gün nasıldıı şimdi nasıl hayat ne garip.
Allah'ım göçüp gidenlerimize kavuşacağımız günüde bayram etsin inşallah hepimize.
Hepimizin inşallah hayalcimBundan sonra tüm bayramların mutlu mesut sağlıkla geçsin inşallah
Haklısın ablaBen sana demedim mi dedim sen inat ettin. O tatlıya hiç yorum yapmıyorum hele tatlısını bile düşündüğün için böyle düşünmeyenler hatta elinden gelmeyenler daha kıymetli
Ağladım okurken çok duygulandımAnnemin kırkıydı tel elimde bu şiire denk gelmiştim o kadar ağlamıştım ki... sütlaç diye okuyunca aklıma direk bu geldi.
İlk üç vişneyi verdiğinde bahçedeki ağaç
Annem sevindiydi hatırlarım.
Ah demişti.
Ah!
Üç küçük kırmızı dünya verilmişti sanki ona.
Annem çok sevinmelerin kadınıydı.
Bazen sevinince annem gibi,
Rengarenk reçeller dizerim kalbimin raflarına.
Annem çok sevinmelerin kadınıydı,
Sıcak yemeklerin.
Başına diktikleri o taş,
Ne zaman dokunsam soğuktur oysa.
Ben okşadığımda ama,ısınır sanki biraz.
Evet gece ateşim çıktı biraz sabaha iyi kalktım şükür bol bol emziriyorum şimdiGeçmiş olsun mastit zor ya inşallah hemen geçer ateş falan da yapabilir dikkat etsıcak iyi geliyo kızlar yazmış zaten çabucak geçer inşallah
En sevdiğim
Geçmiş olsun canımEvet gece ateşim çıktı biraz sabaha iyi kalktım şükür bol bol emziriyorum şimdi
Ben görmemişim çok geçmiş olsun şimdi nasıl oldunSon 3 gündür evde iftar yapmadık.
Kv sarma ve baklava yapmış bize de sağ olsun
Mastit oldum çok fena bi şeymişkaburgalarım kırılıyo sanki
Mekanı cennet olsun inşallah bonusAnnemin kırkıydı tel elimde bu şiire denk gelmiştim o kadar ağlamıştım ki... sütlaç diye okuyunca aklıma direk bu geldi.
İlk üç vişneyi verdiğinde bahçedeki ağaç
Annem sevindiydi hatırlarım.
Ah demişti.
Ah!
Üç küçük kırmızı dünya verilmişti sanki ona.
Annem çok sevinmelerin kadınıydı.
Bazen sevinince annem gibi,
Rengarenk reçeller dizerim kalbimin raflarına.
Annem çok sevinmelerin kadınıydı,
Sıcak yemeklerin.
Başına diktikleri o taş,
Ne zaman dokunsam soğuktur oysa.
Ben okşadığımda ama,ısınır sanki biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?