- 13 Mart 2019
- 14.907
- 55.088
- 598
Öyle yaptım abla tesbihi çekerken uyumuşumNeden neden diye düşünüp de yorma kendini gönül yat dinlen, yarın bayram üzgün ve moralsiz girme![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle yaptım abla tesbihi çekerken uyumuşumNeden neden diye düşünüp de yorma kendini gönül yat dinlen, yarın bayram üzgün ve moralsiz girme![]()
Geçmiş olsun mastit zor ya inşallah hemen geçer ateş falan da yapabilir dikkat etSon 3 gündür evde iftar yapmadık.
Kv sarma ve baklava yapmış bize de sağ olsun
Mastit oldum çok fena bi şeymişkaburgalarım kırılıyo sanki
En güzelini yapmışsın boşverÖyle yaptım abla tesbihi çekerken uyumuşum![]()
Annemin kırkıydı tel elimde bu şiire denk gelmiştim o kadar ağlamıştım ki... sütlaç diye okuyunca aklıma direk bu geldi.
İlk üç vişneyi verdiğinde bahçedeki ağaç
Annem sevindiydi hatırlarım.
Ah demişti.
Ah!
Üç küçük kırmızı dünya verilmişti sanki ona.
Annem çok sevinmelerin kadınıydı.
Bazen sevinince annem gibi,
Rengarenk reçeller dizerim kalbimin raflarına.
Annem çok sevinmelerin kadınıydı,
Sıcak yemeklerin.
Başına diktikleri o taş,
Ne zaman dokunsam soğuktur oysa.
Ben okşadığımda ama,ısınır sanki biraz.
Amin canımm bayramımız mübarek olsunnBayramınız mübarek olsun kızlar
Rabbim tekrarina nasip etsin inşallah sevdiklerimizle ailemizle sağlıklı güzel bi bayram olsun![]()
Ben sana demedim mi dedim sen inat ettin. O tatlıya hiç yorum yapmıyorum hele tatlısını bile düşündüğün için böyle düşünmeyenler hatta elinden gelmeyenler daha kıymetliO kadar işin sonuna yapmasaydın sözcüğü boğazıma yumruk gibi oturdu.
Geçmiş olsun canımmastit nedir bilmiyordum baktım İnternette emzirme döneminde oluyormuş.
Bebeği emzirmeden önce, memeye ılık kompres uygulamak, ağrı ve yanma hissini azaltır yazıyor. Dene istersen
Tecrübeli anneler de fikir verebilir. Çabucak geçer inşaAllah
Çok geçmiş olsun canım ilk dönem benimde olmuştu zor oluyor mutlaka sağmaya çalış ateş ve ağrı yapıyor![]()
Çok teşekkür ederim her şeyi denedim daha iyiyim çok şükürAyy bende ilk oğlumda defalarca olmustum. Makinen manuel mi manuelle sagınca daha güzel rahatlatıyo bol bol emzir hangi gögsün olduysa onu emerken ovalayarak gögsünü emzir. Duşa girmişsin zaten geçene kadar cok süt artıracsk biseyde yiyip icme. Geçmiş olsun![]()
Ben bir kaç tanesini saklıyorum ilk üçünün de küçük oğlum gidince de öyle yaparım sanırımEvet evethepsini saklıyorum
![]()
Ah canım ya beni bebekliğime götürdün içim bir tuhaf oldu, annem hala anlatır ben bebekken olmuş benim yüzümdenSon 3 gündür evde iftar yapmadık.
Kv sarma ve baklava yapmış bize de sağ olsun
Mastit oldum çok fena bi şeymişkaburgalarım kırılıyo sanki