- 1 Aralık 2021
- 13.640
- 47.953
- 548
- 34
Geçmiş olsun canım inşallah iyi gelirsıcak su torbasını koyayım biraz havlu soğuyor hemen. Başımın hareketleriyle sırtımda yanma hissediyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım inşallah iyi gelirsıcak su torbasını koyayım biraz havlu soğuyor hemen. Başımın hareketleriyle sırtımda yanma hissediyorum
Mahalle turu yaptım komşu teyzelerle konuşa konuşa yürüyüş yaptımAfiyet olsunal çayını kahveni nasiplen mis gibi
![]()
Geçmiş olsun bonusumBoynun fena dayanamadım boyunluk taktım. Yatak mı yastık mı tetikliyor bilmiyorum nasıl duracağımı şaşırdım.
Herkes iyidir inşallah işe başlayanlara kolay gelsin![]()
Ay bende kurutmadan çıkarmışım banyoda durup duruyormuş sepette resmen yok saymışım onu2 sele çamaşır katladım yerleştirdim. 6 gündür duruyorlardı buruşmuşlar![]()
Uyuma ikindiye az zaman kaldı. Ne tatlısı yapıcanAy bi uyku çöktü
Herşeyi bırakıp yatasım geldi![]()
Yok uyumadım bir sürü işim varUyuma ikindiye az zaman kaldı. Ne tatlısı yapıcan![]()
Seda sen hangi şehirdeydin kızSabah 9 buçukta kahvaltı yaptım.
Umutu doyurmuştum,
Odaları süpürdüm.
çöp attım,
Umut uyudu bulaşık makinesini boşalttım.
Akşama yemek yaptım.
Çamaşır yıkayıp serdim.
Kuruyanları topladım. Lavaboları cifledim.
ütü yü daha sonra yapacağım.
şimdi umut uyanık onla vakit geçiriyorum.
Dünden beri de yağmur yağdı burda.
Ay hep tatlı oluyor gönül kek falan yapma kızYok uyumadım bir sürü işim var
Gelin tatlısı yaptım️
Benimle özdeşleşmiş bir tatlı
Kolayıma geliyor yiyenler de seviyor
İnşallah yine severler
Bide bi kalıbım var onda ağlayan kek tarzı bişey mi yapsam bilemedim
Gelen misafirlerim baklava getirecekmiş
Un kurabiyesi yapıcam bide
Tuzlular ayrı canım biraz kalabalık olacak misafirlerim ondan şey ettimAy hep tatlı oluyor gönül kek falan yapma kız
Hee tuzlu neler var heleTuzluklar ayrı canım biraz kalabalık olacak misafirlerim ondan şey ettim![]()
Seninde buruşmuştur bian önce katlaAy bende kurutmadan çıkarmışım banyoda durup duruyormuş sepette resmen yok saymışım onuama duruyor katlamadım da
![]()
İsmine baksanaSeda sen hangi şehirdeydin kız
Benim yapacaklarımHee tuzlu neler var hele![]()