- 13 Mart 2019
- 14.904
- 55.076
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmm daha bizde böyle şeyler olmadığı içinEvet evethepsini saklıyorum
![]()
Seroo nasılsın nasil gidiyo hamilelik bulantilarin geçti miKv dem yaprak sarabilir misin dedi bayram için ben olur dedim.
Onları sardım şimdi.
Sırtın ağrıdı
Çok şükür aşırı bi bulantı yok canım ama ilaç içiyorum tabi. Ağız tadımın bozukluğu rahatsız ediyor. Ama geçirdiğüm en kolay hamilelik bu benimSeroo nasılsın nasil gidiyo hamilelik bulantilarin geçti mi![]()
Yaa inşallah 1 aya falan daha da rahatlarsın canım. Oh maşallah boyle kolay devam etsin insallahÇok şükür aşırı bi bulantı yok canım ama ilaç içiyorum tabi. Ağız tadımın bozukluğu rahatsız ediyor. Ama geçirdiğüm en kolay hamilelik bu benim
Sen nasılsın![]()
Olur canım yakındaHmm daha bizde böyle şeyler olmadığı için![]()
Kaç aylıktı seninki yaşına girmemişti sanırım değil miYaa inşallah 1 aya falan daha da rahatlarsın canım. Oh maşallah boyle kolay devam etsin insallah
Çok şükür canım iyiyim kızla kafayı yiyorum bu aralar ama hamdolsun iyi olsun sağlıklı olsun da![]()
Ayyy ben unuttum meteyide uyuttum artık. Maç izlerken daldım gitti aklımdan çıkmışÇay yanına irmik helvası yaptım️
Dizim ben buradayım diyor bükemiyorum
Çay içip oğlumu arafa sularına karıştırıp uyursam süper olacak![]()
Sana çok güzel bi tarif atıyım hazır baklava yufkasıyla arkadaşım yapmıs çok güzel olmustu cıtır cıtırSabaha Poğaça ve hazır yufkadan börek yaptım kayinvalideme giderken götüreceğim. Baklava yapacaktım 2 minik tepsi ama beceremedim 1 tane bişi yaptım ama hiç ümidim yok![]()
Geçmiş olsunSon 3 gündür evde iftar yapmadık.
Kv sarma ve baklava yapmış bize de sağ olsun
Mastit oldum çok fena bi şeymişkaburgalarım kırılıyo sanki