- 10 Kasım 2024
- 2.097
- 11.664
- 123
- 30
Neyi unuttunAyyy ben unuttum meteyide uyuttum artık. Maç izlerken daldım gitti aklımdan çıkmış![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyi unuttunAyyy ben unuttum meteyide uyuttum artık. Maç izlerken daldım gitti aklımdan çıkmış![]()
Makinan varsa sağSon 3 gündür evde iftar yapmadık.
Kv sarma ve baklava yapmış bize de sağ olsun
Mastit oldum çok fena bi şeymişkaburgalarım kırılıyo sanki
Sağol canımGeçmiş olsun![]()
Duşta sağdım biraz şimdi makinayla da sağıcamMakinan varsa sağ![]()
Maşallah ellerine sağlıkkKv dem yaprak sarabilir misin dedi bayram için ben olur dedim.
Onları sardım şimdi.
Sırtın ağrıdı
Olsun yarın da yıkarsın müsait vakit olursaAyyy ben unuttum meteyide uyuttum artık. Maç izlerken daldım gitti aklımdan çıkmış![]()
Geçmiş olsun canımSon 3 gündür evde iftar yapmadık.
Çok geçmiş olsun canım ilk dönem benimde olmuştu zor oluyor mutlaka sağmaya çalış ateş ve ağrı yapıyorSon 3 gündür evde iftar yapmadık.
Bende bi denemek istedim ama yetişmediTeşekkür ederim canım eşim hazır yufka almış da dedim ki ay ben yaparım ne haziri hdjdjdjd yaptım olmadı hehehehe bi daha ki sefere artistlenmeyeceğim![]()
Ne kadar tatlı olmuş bayıldımOğlumu arafa sularına karıştırdım️
Bakımlarını yaptım️
Bayramlıklarını odasına astık beraber hoşuna gitti baya
Bide dikiş atölyesinde çanta dikmişler çok tatlı onu da astık
Uyuttum Şimdi şükür
Rabbime verdiği her nimet için sayısız şükürler olsun
Şimdiden bayramımız mübarek olsun![]()
TeşekkürlerNe kadar tatlı olmuş bayıldım![]()
Ayy bende ilk oğlumda defalarca olmustum. Makinen manuel mi manuelle sagınca daha güzel rahatlatıyo bol bol emzir hangi gögsün olduysa onu emerken ovalayarak gögsünü emzir. Duşa girmişsin zaten geçene kadar cok süt artıracsk biseyde yiyip icme. Geçmiş olsunSon 3 gündür evde iftar yapmadık.
Ahhaha ben artistlenemem hic öyle acamam beceremem de ugrastıgıma degmezTeşekkür ederim canım eşim hazır yufka almış da dedim ki ay ben yaparım ne haziri hdjdjdjd yaptım olmadı hehehehe bi daha ki sefere artistlenmeyeceğim![]()
Cocukları arife suyuyla yıkamayı ben her arifede girerim cocuklarıda yıkarım bu sene hic aklıma gelmediNeyi unuttun
Oh misOlsun yarın da yıkarsın müsait vakit olursa
Benim aklımdaydı şükür yıkadım pakladım![]()
Artık dur gönül nolur durÇamaşır katlanacak başlıyorum
23 01
Kız yatak dağ olmuş çamaşır bitmiyorArtık dur gönül nolur dur![]()
Çok tatlısın ya. Şimdi anladım. İlk başta arafa suyu diye yanlış yazdın sandım.Oğlumu arafa sularına karıştırdım️
Bakımlarını yaptım️
Bayramlıklarını odasına astık beraber hoşuna gitti baya
Bide dikiş atölyesinde çanta dikmişler çok tatlı onu da astık
Uyuttum Şimdi şükür
Rabbime verdiği her nimet için sayısız şükürler olsun
Şimdiden bayramımız mübarek olsun![]()
Arafa yazmış ya ondan anlamamışım. Siz de arife diyonuz bak. Ben arefe diye biliyorum ☺Cocukları arife suyuyla yıkamayı ben her arifede girerim cocuklarıda yıkarım bu sene hic aklıma gelmedi![]()