Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ya herşeyi iyi hoş Allah razı olsun ama şu trip huy6 küsme huyu beni benden alıyor
Alıştım artık çoğu zaman es geçiyorum ama bayram yaa
Geçen bayramlarda da böyle yaptı
Özel gün olunca sindiremiyorum sinirleniyorum
Küsen erkek zor o yüzden küsen kadın olmayı dene.
Valla erkeklere taviz verince ucu bucağı kaçıp gidiyor. Küsüyor mu sende küs. Bayram sana da ona değil mi sanki.

Ha böyle böyle soğuyor heralde eşler birbirinden ama elden de bişey gelmiyor.

Ya herşeyi iyi hoş Allah razı olsun ama şu trip huy6 küsme huyu beni benden alıyor
Takma diyeceğim ama insanın elinde değil ki.
O kadar işin üstüne yapmasaydın demesi yok yanlış 😑 neyse boşver yat uyu dinlen gönül 🫶🏻

Küsen erkek zor o yüzden küsen kadın olmayı dene.
Valla erkeklere taviz verince ucu bucağı kaçıp gidiyor. Küsüyor mu sende küs. Bayram sana da ona değil mi sanki.

Ha böyle böyle soğuyor heralde eşler birbirinden ama elden de bişey gelmiyor.
Küsünce yoruluyorum ben 🥲
Çünkü bende küsersem süresi uzar gider asla gelmez 🙃psikolojisi bozulur 🫠hasta olur🙃 başına bi musibet gelir de o zaman anlar yine de diline gelmez🤐 o yüzden küsmek için kalbimi yormak istemiyorum🥺 yine olgunluk göstermeye öğrendiklerimle amel etmeye çalışıyorum 😥

Çünkü bende küsersem süresi uzar gider asla gelmez 🙃psikolojisi bozulur 🫠hasta olur🙃 başına bi musibet gelir de o zaman anlar yine de diline gelmez🤐 o yüzden küsmek için kalbimi yormak istemiyorum🥺 yine olgunluk göstermeye öğrendiklerimle amel etmeye çalışıyorum 😥
Canım benim ya tabi senin yaptığın doğrusudur ama yine de ne biliyim bizimde bi canımız var bağane hep ben mi naz çekecem 😃

Herkese hayırlı geceler :KK36: Allah rahatlık versin. Olumlu düşünüp sünneti yerine getirelim İnşaAllah

Screenshot_20250225-222333_Instagram.webp

Neden neden diye düşünüp de yorma kendini gönül yat dinlen, yarın bayram üzgün ve moralsiz girme :KK60:

Annemin kırkıydı tel elimde bu şiire denk gelmiştim o kadar ağlamıştım ki... sütlaç diye okuyunca aklıma direk bu geldi.

İlk üç vişneyi verdiğinde bahçedeki ağaç
Annem sevindiydi hatırlarım.
Ah demişti.
Ah!
Üç küçük kırmızı dünya verilmişti sanki ona.
Annem çok sevinmelerin kadınıydı.
Bazen sevinince annem gibi,
Rengarenk reçeller dizerim kalbimin raflarına.
Annem çok sevinmelerin kadınıydı,
Sıcak yemeklerin.
Başına diktikleri o taş,
Ne zaman dokunsam soğuktur oysa.
Ben okşadığımda ama,ısınır sanki biraz.

Yatakları topladım, evi havalandırdım.
Ortalığı hızlıca toparladım.
Kuruyan çamaşırları katladım, yerleştirdim.
3 makine çamaşır yıkadım, serdim.
Tüm evi süpürdüm, sildim.
Aynaları, kaloriferleri, beyaz eşyaları, sehpaları detaylı sildim.
Tuvalet ve banyoyu misledim, el yıkama lavabolarını köpükledim. Sabunlukları doldurdum.
Akşam yemeği yaptım.
Makinem serviste, tüm bulaşıkları elde yıkadım.
Market alışverişi yaptık, yerleştirdim.
Şekerleri doldurdum, bayramlık kıyafetlerimizi hazırladım.
Saçlarımı boyadım, duş aldım.
Şimdi uyuma vakti ❤️🕊️
Bayramımız mübarek olsun kızlar, Rabbim nice bayramlar nasip etsin sevdiklerimiz ile birlikte 🤲🏻

Üzme güzel canını Gönül ❤️

Sen seversin diye yapılan şeylerin güzelliği hiç birşeyde yok kızlar.
Akşam Deniz'i biraz işlerimi halledebileyim diye babannesine bıraktım. Almaya gittiğimde kayınvalidem el açması baklava yapmış, bir tepsi de sen seviyorsun diye sana yaptım dedi. 🫶🏻 😍
İçli köfteyi onlar soğanlı yapıyorlar, biz cevizli.
İçli köfte de yaptım ama seninki ayrı cevizli dedi ❤️ öyle mutlu oldum ki

Back
X