Çocuk zaten yoruyor, uykusuzluk bir yandan, eşimin çocuk yüzünden söylenmeleri zaten hiç bitmiyor. İftarda burnumuzdan geldi.Bugun bende öyleydim orucun son günleri yorulduk. Hem oruc hem cocuklar yıpratıyo insanı sıkma canını olabiliyo böyle seyler
Aynı. Ahsen erken uyuyan bi çocuk bizimkide esnaf çoğu zaman uyuyunca geldi resmen bi bağları oluşmadı. Şimdi 6 aydır falan bi tık daha iyi de işteBenim kızım bebekliğinden beri babasına h düşkün değil. Eşim her sene seneye büyüyünce bana düşkün olacak der ama hehe
6 yaş sonrası babaya düşkün oluyorlar bir andaBenim kızım bebekliğinden beri babasına h düşkün değil. Eşim her sene seneye büyüyünce bana düşkün olacak der ama hehe
Hayır olsunBerbat bir gün geçirdim, kalbim çok hüzünlü
Evet il 3 yıl benim eşimde uyumasına 1 saat kala gelirdi. Geç gelmezdi de kızım erken uyurdu.Aynı. Ahsen erken uyuyan bi çocuk bizimkide esnaf çoğu zaman uyuyunca geldi resmen bi bağları oluşmadı. Şimdi 6 aydır falan bi tık daha iyi de işte
Ona da razıyım6 yaş sonrası babaya düşkün oluyorlar bir anda
ellerine sağlık penyezcim , bende bugün ofisi temizlerimİşleri bitirip, bayram temizliğine başladım
Son klasörleri kaldırmadan size atayım dedim
Eki Görüntüle 3567350
inşallah çok güzel haberler alırsn canım benim
Temsiliii benn
Selam verdim kaçıyorum sizi seviyorum unutmayın benii
2 Nisanda emarım var inşallah güzel haberler alırız
Allah gönlüne ferahlık versin canımBerbat bir gün geçirdim, kalbim çok hüzünlü
40 yaşında bir çınar olurum
burdaki en büyük çınar benim 51 e girdimBende 42 lik çınar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?