Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugun bende öyleydim orucun son günleri yorulduk. Hem oruc hem cocuklar yıpratıyo insanı sıkma canını olabiliyo böyle seyler ♥️
Çocuk zaten yoruyor, uykusuzluk bir yandan, eşimin çocuk yüzünden söylenmeleri zaten hiç bitmiyor. İftarda burnumuzdan geldi.
Normalde her şeyi alttan alan eşim gitti, bambaşka bir insan geldi son zamanlarda...
Çok üzüldüm, ağladım.

Benim kızım bebekliğinden beri babasına h düşkün değil. Eşim her sene seneye büyüyünce bana düşkün olacak der ama hehe 😃
Aynı. Ahsen erken uyuyan bi çocuk bizimkide esnaf çoğu zaman uyuyunca geldi resmen bi bağları oluşmadı. Şimdi 6 aydır falan bi tık daha iyi de işte

Aynı. Ahsen erken uyuyan bi çocuk bizimkide esnaf çoğu zaman uyuyunca geldi resmen bi bağları oluşmadı. Şimdi 6 aydır falan bi tık daha iyi de işte
Evet il 3 yıl benim eşimde uyumasına 1 saat kala gelirdi. Geç gelmezdi de kızım erken uyurdu.
Şimdi erken geliyor ama kızımın düşkünlüğü yok ya. Ama isterdim gelince babamda babam desin hep onla vakit geçirsin sjssk

Hayırlı sabahlar ❤️
Ramazan ayının son cuma günü, bereketli verimli geçirmek umuduyla hayırlı cumalar 🤲🏻

Screenshot_20250317-083004_Instagram.webp

hayırlı cumalar :KK68:
yarın evdeyim salonun tüllerini yıkayıp camlarını silmek istiyorum , bayram için yaprak sarması yapmak istiyorum inşallah
akşamda annemlere giderim ona bi tepsi şekerpare yapıyım diyorum
her sene baklava yapardı annem ama hasta şuan yapamaz
benim küçük bi tepsi büzme tatlım var pişmiş kuru onu ıslatırım

Back
X