gözünaydın canım nerden gelicek uzaktamı oturuyoBugün akşama kız kardeşim gelecekne güzel bir şey abla olmak içimde bir heyecan var ki
Sizin ilk cocuktu demi Arya ilkte öyle oluyo bizde cok kavga ederdik. Cocuk yüzünden sürekli birbirimize girerdik. Belki iş yerinde bi sıkıntısı vardır yorgundur son zamanlarda öyle düsün alttan alma sırası sende gibi düşünÇocuk zaten yoruyor, uykusuzluk bir yandan, eşimin çocuk yüzünden söylenmeleri zaten hiç bitmiyor. İftarda burnumuzdan geldi.
Normalde her şeyi alttan alan eşim gitti, bambaşka bir insan geldi son zamanlarda...
Çok üzüldüm, ağladım.
Gözün aydınBugün akşama kız kardeşim gelecekne güzel bir şey abla olmak içimde bir heyecan var ki
Evet abla ailem antalya da, ben geçen kurban evlendim kırklarelindeyimgözünaydın canım nerden gelicek uzaktamı oturuyo
Gözün aydınvalla özeniyorum söyle kardes abla abi ilişkilerine hiç yaşayamadıgım icin
sen benim memleketimdesin ozaman merkezdemiydinEvet abla ailem antalya da, ben geçen kurban evlendim kırklarelindeyim
gerçekten çok güzel bir şey ama tabi kardeşinde ailenin de hayırlısı herkes bir değilGözün aydınvalla özeniyorum söyle kardes abla abi ilişkilerine hiç yaşayamadıgım icin
yok lüleburgazdayım sen buralı mısınnsen benim memleketimdesin ozaman merkezdemiydindaha öncede konuşmuştuk sanki
Benim de kız kardeşim yok olanlara bende çok özeniyorumGözün aydınvalla özeniyorum söyle kardes abla abi ilişkilerine hiç yaşayamadıgım icin
Benim de hep ağlayasım geliyor bunun eksikliğindenBenim de kız kardeşim yok olanlara bende çok özeniyorum
Yaa evet sen varsın tabiki canımm dostum benim
Evet dogru diyosun. Esimde 4 kardeş ama öyle bi ilişkileri yokgerçekten çok güzel bir şey ama tabi kardeşinde ailenin de hayırlısı herkes bir değil
Bende hic biri yok ablaBenim de kız kardeşim yok olanlara bende çok özeniyorum
Kızım var diye avunmaya çalışıyorumBenim de hep ağlayasım geliyor bunun eksikliğinden
evet canım benim memleketim kırklareli , istanbulda yaşıyoruz annem babam yazın en az 6 ay köydeler bizde gidiyoruz izinimde ve her fırsattayok lüleburgazdayım sen buralı mısınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?