Hahah yapışıklık bana çoook zor geliyor. Bizde bu ara kızımla öyleyiz5 buçuk ama hala gel emziriyim desem gelir bence, o derece yapışık
Senin kızın babacı mı benimki değil deHahah yapışıklık bana çoook zor geliyor. Bizde bu ara kızımla öyleyiz
Yaaa deme ben böyle hep sıkı fıkı anne kız oluruz diodumBüyüdükçe uzaklaşıyorlar kızlar kıymetini bilin.sarılabildiğiniz kadar sarılın
Yook babasını hiç istemezSenin kızın babacı mı benimki değil debana yapışık
Yani haklısın evet ama insan da bazen şöyle bi 5dk yalnız kalayım istiyor. Rabbim yokluklarını göstermesinBüyüdükçe uzaklaşıyorlar kızlar kıymetini bilin.sarılabildiğiniz kadar sarılın
Ergenlikte çok değişiyorlar yanında dahi oturmuyorlar. Yine sıkı fıkı olursunuz da şimdi ki gibi yapışmıyorlar demek istedim.Büyüdüğünde paylaşımlar farklı oluyorYaaa deme ben böyle hep sıkı fıkı anne kız oluruz diodum
Ahseni babasıyla mı bırakcan kız köy öyle yakın mıSelamlar kaç gündür evde iftar yapmıyorum bilmiyorumbugünde 3 gibi çıktık bahçeye ağaçları sulamaya gittik hava güzeldi. Sonra iftara az kalmıştı anneme gittik şimdi eve geldim ahseni uyutuyorum. Geri çıkcam köye gidecez tatlı yapacaz
Haklısın hepimiz düşündük aynı şeyi ama büyüyünce arada bir küçük hallerini de sevebilsem keşke diyorsun. Yani ben diyorum.Yani haklısın evet ama insan da bazen şöyle bi 5dk yalnız kalayım istiyor. Rabbim yokluklarını göstermesin
Bunu diyeceğimizden eminim aslında. Anında tadını çıkarmak lazım :)Haklısın hepimiz düşündük aynı şeyi ama büyüyünce arada bir küçük hallerini de sevebilsem keşke diyorsun. Yani ben diyorum.
Zorla kendi kıyafetleri düzenledim eşiminkini bayramdan sonraya bırakıyorum anca kendime gelirimHer sene yaşadığım şey yazlık kışlık sorunu ortada kalıyorlar baya
16 buçuk yaşında kızım var alışveriş ve mutfak dışında uzaklaştı bayaErgenlikte çok değişiyorlar yanında dahi oturmuyorlar. Yine sıkı fıkı olursunuz da şimdi ki gibi yapışmıyorlar demek istedim.Büyüdüğünde paylaşımlar farklı oluyor
Yakında bir minnak daha yapışacak hazırlan SerooHahah yapışıklık bana çoook zor geliyor. Bizde bu ara kızımla öyleyiz
Çok doğru..Büyüdükçe uzaklaşıyorlar kızlar kıymetini bilin.sarılabildiğiniz kadar sarılın
Küçükken tüm dünyaları anne oluyor16 buçuk yaşında kızım var alışveriş ve mutfak dışında uzaklaştı baya
İki seneye değişirler o dönem baya zor oluyor çok sabır gerekiyor. Kızım ergen değil artık ama oğlum 10 yaşında o yaklaşıyor yavaş yavaş. Sağolsunlar herşey geçiyorÇok doğru..
Yani etrafımda gördüğüm her ergen odasından çıkmıyor.
11 yaşında kızlarım var henüz öyle değiller ama olacaklar sanırım.
Bazen Allah affetsin bunalıyorum ama bugunleri arayacakmışız....
Sağolsunlar ne diyim.
Haklısın hepimiz düşündük aynı şeyi ama büyüyünce arada bir küçük hallerini de sevebilsem keşke diyorsun. Yani ben diyorum.
Senin çocukların kaç yaşında bonusSEni en iyi büyük çocuğu olan anlar selin çok iyi anlıyorum
Senin çocukların kaç yaşında bonus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?