- 2 Ağustos 2013
- 36.581
- 116.594
- 798
Benimki de babayı istemiyor hiç. Hee ahsen küçük gerçi ama hep o da peşimde benim hiç tek kalmıyorYook babasını hiç istemez
Normalde de benimle takılır ama bu aralar bi korku olayı başladı emekleyen bebek gibi eteğimde geziyor. Odada tek kalmak istemiyor
Ahsen uyuyor geç yattı uyanmaz diye umuyorum gerçi ben hep bırakıp gidince uyanır da bahçede yoruldu bugünAhseni babasıyla mı bırakcan kız köy öyle yakın mı
21 yaşında oğlun mu var maşallah21 yaşında bu sene oğlum.
12.5 ve 10 yaş kızlarım var Allah bağışlasın hepimizinkini
Amann yapışsınlar canları sağolsunYakında bir minnak daha yapışacak hazırlan Seroo
Benim kızım bebekliğinden beri babasına h düşkün değil. Eşim her sene seneye büyüyünce bana düşkün olacak der ama heheBenimki de babayı istemiyor hiç. Hee ahsen küçük gerçi ama hep o da peşimde benim hiç tek kalmıyor
Hee o zaman bağ bahçe ora kızAhsen uyuyor geç yattı uyanmaz diye umuyorum gerçi ben hep bırakıp gidince uyanır da bahçede yoruldu bugünköy çok yakın mahalle oldu hatta 7 km falan
Amin selin sağol 19 da anne oldum21 yaşında oğlun mu var maşallah
Allah bağışlasın çocuklarımızı.Çok genç anne olmuşsun
Aslında daha önce de şaşırdın buna ama unutuyoruz normalBonus ben senin oğlunu ilk okul çağında sanıyordum be. Ben şok
Gerçekten mi kız. Allah Allâh. O zaman bilinçsiz şaşırdım demekki. Şuan gerçek şaşırdım inanAslında daha önce de şaşırdın buna ama unutuyoruz normal
Vallahi bende şokBonus ben senin oğlunu ilk okul çağında sanıyordum be. Ben şok
Allah ferahlık versin aryaBerbat bir gün geçirdim, kalbim çok hüzünlü
40 yaşında bir çınar olurumVallahi bende şok
Bende 42 lik çınar40 yaşında bir çınar olurum
Ben şimdiden özledim o bebek halleriniHaklısın hepimiz düşündük aynı şeyi ama büyüyünce arada bir küçük hallerini de sevebilsem keşke diyorsun. Yani ben diyorum.
2 saattir ütü yapıyorum bacaklarımı hissetmiyorum bittim mahvoldumZorla kendi kıyafetleri düzenledim eşiminkini bayramdan sonraya bırakıyorum anca kendime gelirim
Bende şok oldum olabilirim demi önceden oldugumu hatırlamıyorumAslında daha önce de şaşırdın buna ama unutuyoruz normal
Noldu Arya Allah ferahlık versinBerbat bir gün geçirdim, kalbim çok hüzünlü
İftar vakti sinir krizi durumları olduNoldu Arya Allah ferahlık versin
Bugun bende öyleydim orucun son günleri yorulduk. Hem oruc hem cocuklar yıpratıyo insanı sıkma canını olabiliyo böyle seylerİftar vakti sinir krizi durumları olduben artık çok tahammülsüzleştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?