Oğlun gaç yaşındaaaaBugun
Sabah rutinleri dışında
-Bulaşık mak boşalttım
-Mutfak topladım birkaç kere
-Ütü yaptım 5-6 parça
-Çamaşır yerleştirdim
Az evvel de oğluşla etkinlik yaptım.
Derken azcık seviyim öpiyim diye devrildik, uyudu
Ordan da kalktım gezdim yine bulamadım cezbedici bi iş
Akşama balık yapıcaz Yemek işim de yok.
Salata yaparım, vakit var.
Bezmişlik sendromu.
Yorgunum azizim.
Evet geldimBence git güzel olur bi değişiklik olur
Ben bu sene taşındım diye gitmesem mi dedim geldimNeden gitmek isteniyorsun
Hee ne demezsinOğlunu kucakla o yapsın
Aman dokunmayın çok fanaayımmmBaşlama dicektim başlamışsın.
Ha niye başlama dicektim onu da bilmiyorum
Ben başlamadım ondansa...
Yaa çok iyi valla içimden çok istiyorum ama annemlee konuştum şimdi bayramdan sonraya bırak dedi (bide sen hala yıkamadın mı dedi öncesinde
Allah korusun nane ya bol bol yoğurt ye ne olur nenolmazKolonya aldık bugün oğlum kokla diye sıkınca şırınga ile su fışkırır gibi ağzıma burnuma doldu midem de yanıyor psikolojik mi yoksa yuttum mu
Ayy bu cocuklar olabilir canım. Dikkat et seroda demis yogurt yeKolonya aldık bugün oğlum kokla diye sıkınca şırınga ile su fışkırır gibi ağzıma burnuma doldu midem de yanıyor psikolojik mi yoksa yuttum mu
Aman bi gün kokacak ertesi gün kokmayacak gönül cokta yıpratma kendiniYaa çok iyi valla içimden çok istiyorum ama annemlee konuştum şimdi bayramdan sonraya bırak dedi (bide sen hala yıkamadın mı dedi öncesinde)
Eşim oruçlu o çıkarıp takacak ya biraz ondan şey ettim bakalım ama o temiz tül kokusuna ihtiyacım vardı
5 buçuk ama hala gel emziriyim desem gelir bence, o derece yapışıkOğlun gaç yaşındaaaa
Allah şifa versin
Temsiliii benn
Selam verdim kaçıyorum sizi seviyorum unutmayın benii
2 Nisanda emarım var inşallah güzel haberler alırız
Erkek cocukları anneye düskün oluyo birazcık5 buçuk ama hala gel emziriyim desem gelir bence, o derece yapışık
Baya birazcıkErkek cocukları anneye düskün oluyo birazcık
Her sene yaşadığım şey yazlık kışlık sorunu ortada kalıyorlar bayaKışlıkları kaldırmaya giriştim ama bi pişmanlık geldi ki sormayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?