- 30 Ocak 2015
- 18.922
- 22.454
- 598
- 29
Geçmiş olsun canım. Sen nasıl oldun ?Çok geçmiş olsun ablam
Bende saat 3 de randevu aldım annemi götürecem ayakları şiş yürümekte zorluk çekiyor
Dr ne diyecek az çok tahmin etsem de doktor yinede kontrol etsin
Her seferinde 1 tane bile olsa bişey alıyoruz canım. Evde ne olduğuna ve ne istediklerine bağlı olarak değişiyor.Ya kızlar ya canım sıkıldı.
Sizler markete gittiğiniz de çocuğunuza her zaman bişey alıyor musunuz. Cevabınıza göre derdimi dicem
Olmadı galibaNedir sonuçlar hayr olsun inşallah
Kızlar değil ama oğlum her girdiğinde ister.Ya kızlar ya canım sıkıldı.
Sizler markete gittiğiniz de çocuğunuza her zaman bişey alıyor musunuz. Cevabınıza göre derdimi dicem
Ya bir sorun var belli de servis neden anlamadı ona sinir oldum.Isıtıcısı bozulmustur ya olur mu gecen bizimkide bozuldu eşim aldı parçasını degistirdi
Bende bende
tamam canım aynen öyle dicemOy kıyamam sen de ki ona bu Ramazan mukabeleden değil hastalıktan kazandı inşallah isyan etmeyerek.
Hiç bir hastalık boş değil boşuna değil
amin nanecim çok sağolAllah şifa versin çok geçmiş olsun
amin gönülcüm dualarını eksik etmeAllah şifa versin abla
Öyle bize de oldu şimdi hatırladım onlar gelene kadar biz filtreyi söküp taktık tek minik bi kapak kalmıştı adam sadece onu taktı bişey yapmamış gibi oldu ama geldiler sonuçta abla temizleyici koyuyorum dedi boş çalıştırdı makineyi boşa gelmiş olmayalım dedi öyle düzeldi zaten.Ya bir sorun var belli de servis neden anlamadı ona sinir oldum.
650 TL de ücret verdim durduk yere
Bulaşık makinası gönülllFiltresini çıkardın mı altta ki uzun çekmece gibi olan onu yıka güzelce
Ben geçen öyle yaptım nemli çıkan çamaşırlar maşallah şimdi kupkuru çıkıyor
Bende 1 tane almaya çalişıyorum ama fark ettim ki almak için aldırıyor. Bu sefer artık ben almıcam babanla gidince alcaksın kendüne bişey diyorum bunda da gariban gariban dolanıyor ona üzülüyorum. İki arada bir derede kaldımÇoğu zaman evetama kısıtlı tutuyorum her istediğini değil
Sizin çocuklar kaç yaşındaHer zaman olmasa da maalesef çoğunlukla alıyorum
Demiyoki onuSana da yaşını soracak bak yine
Almamak için mi gitmiyon yoksa işin mi düşmüyorGenel de evet ama çok gitmiyorum ben tabi
Bende böyle yapıyorum ama gerçekten kıymetsiz oluyor. Ne biliyim hiç böyle doyumsuz olsun istemiyorum. Aldığını yesin. Gerçekten canı istesin. Ama amacı sadece almakHer seferinde 1 tane bile olsa bişey alıyoruz canım. Evde ne olduğuna ve ne istediklerine bağlı olarak değişiyor
Almayınca modu düşmüyor muKızlar değil ama oğlum her girdiğinde ister.
Ya alırım ya da 1 hakkın var derim her istediğini almam.
Ya da bugun birşey alma günü değil falan derim.
Değişiyor yani.
Okuluna çok yakın market her çıkışta istiyor. Girmicez dersem uzatmıyor.
Ben de onu okuldan almadan evvel giriyorum genelde
İpin ucunu salsak oğlum çok ister ki hep abur cubur yesin.
Ama yok yani... Yemek zor yiyor zaten.
Kızım büyük 18 yaşında oğlum 10 yaşındaSizin çocuklar kaç yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?