- 20 Mayıs 2024
- 757
- 3.900
- 28
Yok ama böyle de arada kaldımadet oldunmu
Geçmiş olsun abla Allah şifa versingünaydın, hayırlı sabahlar
dün annem yine doktora gitti nabzı çok yüksek çıkıyo , doktor zatürreden kaynaklı kalbin çok yorulmuş demiş
bi hafta kadar hergün tansiyon nabız ölçülecek doktor ona göre ilaçlarını düzenleriz demiş ,akşam gittik kızımla yemek götürdük iftarı orda yaptık , moralide bozuluyo ben niye iyileşemiyorum diyeAllah herkese şifalar versin
amin canım öyle olucak herhaldeGeçmiş olsun abla Allah şifa versin
Zatürreden zor toparlanıyor
HoşgeldinizEvet bu gece denk geldim birkaç sayfa okudum hoşuma gitti ortam günaydın demek istedim
Aa tamam canımYanlış atmışım da o yüzden sildim.
Çok geçmiş olsun ablamgünaydın, hayırlı sabahlar
dün annem yine doktora gitti nabzı çok yüksek çıkıyo , doktor zatürreden kaynaklı kalbin çok yorulmuş demiş
bi hafta kadar hergün tansiyon nabız ölçülecek doktor ona göre ilaçlarını düzenleriz demiş ,akşam gittik kızımla yemek götürdük iftarı orda yaptık , moralide bozuluyo ben niye iyileşemiyorum diyeAllah herkese şifalar versin
HoşbuldummmmmmHoşgeldiniz
amin parem sağolasınÇok geçmiş olsun ablam
Bende saat 3 de randevu aldım annemi götürecem ayakları şiş yürümekte zorluk çekiyor
Dr ne diyecek az çok tahmin etsem de doktor yinede kontrol etsin
Evet giderken kabak alayım iyi dedinKabak detoksu cok güzel kilo verdiriyo yaparsan. Yumurtayı görünce bi tiksinti geldihic sevmiyorum ya
Ben hazırım tartıldım biraz önce sahura kalkmadım aksamda az yemistim dün sabah 58 bucuktum bugun 59 bucuk cıktım moralim bozuldu
Allah saglıkla kilo verdirsin hastalık olmasındediğin gibi spor olmayınca verdiginde anlasılmıyo
Hoş geldiniz⚘Aa tamam canım
HoşbuldummmmmmHoş geldiniz⚘
BirazdanHeySero sorulara tabi tutabilir nerelisin yaşın kaç kimlerdensin gibi gibi
Nerdesin serommm❤❤
Hangi topik takip edeyimEvet giderken kabak alayım iyi dedin
Güne yumurtayla başladım zaten bi şeyler yedim ama neyse diğer topiğe yazarım yediklerimi
59 mu buçuk
Cips mısır çerez aramadığım ve çok da yemediğim şeyler@sweetgirlcandy cipsi o kadar cok seviyorum ki ama ramazanın basından beri hic yemedim hayretbekarken her gün bi paket cips yerdim kocaman bide
Tamam gel tabii ben seni de etiket ederimBeni de alın aranızagöbek kaldı basenlerim kollarım kalınlaştı
Bana da şart böyle bi grup varsa gaza gelirim
Allah şifa versin ablagünaydın, hayırlı sabahlar
Bi diyete niyetlendik ama bakalımNoluyo ya mübarek gün geçmişi tersten okuyorum zaten annamadım inş temizliğe başlıyosunuzdur gönül
Gördüm de belki eskiden katılmış biridir diye atlamayım dedimHoş geldiniz⚘
BirazdanHeySero sorulara tabi tutabilir nerelisin yaşın kaç kimlerdensin gibi gibi
Nerdesin serommm❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?