Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım senide etiket yapıcam ne yaparsak kârdır tamamen salmaktan iyidirBeni de alın aranızaa![]()
Filtresini çıkardın mı altta ki uzun çekmece gibi olan onu yıka güzelceKızlar bulaşık makinem kurutmuyor, ıslak çıkıyor bulaşıklar.
Bir de ısıtma yapmıyor hani böyle buhar çıkar ya o yok. Servisi çağırdım bir sorun yok diyor boşuna para vermiş oldum.
Ne yapsam bilmiyorum.
Benim bu yaz tek taşım gitti galiba hala emin değilim ama yok çok üzülmüştüm söz yüzüğümdüÇıklıkçırlık diye acaba küpe falan mı gitti dedirten seslerrr
Nedir sonuçlar hayr olsun inşallahBenim sonuçlar E Nabız da görünüyor ama bilemedim![]()
Ben göremedim canımSonuç attım ya canım onun için diyorum
Çoğu zaman evetYa kızlar ya canım sıkıldı.
Sizler markete gittiğiniz de çocuğunuza her zaman bişey alıyor musunuz. Cevabınıza göre derdimi dicem
Her zaman olmasa da maalesef çoğunlukla alıyorumYa kızlar ya canım sıkıldı.
Sizler markete gittiğiniz de çocuğunuza her zaman bişey alıyor musunuz. Cevabınıza göre derdimi dicem
Sana da yaşını soracak bak yineHoş geldiniz⚘
BirazdanHeySero sorulara tabi tutabilir nerelisin yaşın kaç kimlerdensin gibi gibi
Nerdesin serommm❤❤
Genel de evet ama çok gitmiyorum ben tabiYa kızlar ya canım sıkıldı.
BulaşıkFiltresini çıkardın mı altta ki uzun çekmece gibi olan onu yıka güzelce
Ben geçen öyle yaptım nemli çıkan çamaşırlar maşallah şimdi kupkuru çıkıyor
İyiyim Aysen nasıl gördün hayırdır
Bir cihaz taktı hata vermiyor diyorIslak çıkarıyorsa nasıl sorun yokmuş yahu
Bulaşık makinesi benimkiFiltresini çıkardın mı altta ki uzun çekmece gibi olan onu yıka güzelce
Ben geçen öyle yaptım nemli çıkan çamaşırlar maşallah şimdi kupkuru çıkıyor
1 saatlik 60 derecede yıkıyorum, her zaman kullandığım program buKısa programda mi yıkıyorsun ?
Tekrar aradım yine servis ücreti alınır dediler, şikayet ettim yarın gelecekler.Çağrı merkezini ara söyle bence tekrar baksınlar başka ekip gelir belki nasıl sorun yok yutubdan bak bir de makine modelini yazıp
Teşekkür ederim canım iyi bugun cıktı hastaneden yanına gitcem birazdan bendeAnnene de çok geçmiş olsun ilknur yazamadım nasıl oldu daha iyi mi
HoşgeldinizEvet bu gece denk geldim birkaç sayfa okudum hoşuma gitti ortam günaydın demek istedim![]()
Bizim evde hep olur abur cubur ama biter yani durmaz. Eşim koliyle alır suan 2 koli etipuf bi koli eticin var cikolatalar cipsler hepsi duruyo o kadar şaşkınım kiBende öyle her gün yerdim kilo da almazdımbende tam tersi ramazanda yemeye başladım. Bide almıyordum ben dün eşim almış tövbe yarabbim al desem almaz alma derim alır
![]()
Tuzlu biseyler mi tükettiniz aksam suyuda az ictiyseniz ondan olabilirKızlar benim bu sabah ayaklarım davul gibi olmuş ya sıkı çorap giydim ondan mı acaba? Nasıl indiririm bu ödemi? Geçmedi 1 saate yakındır
Isıtıcısı bozulmustur ya olur mu gecen bizimkide bozuldu eşim aldı parçasını degistirdiKızlar bulaşık makinem kurutmuyor, ıslak çıkıyor bulaşıklar.
Bir de ısıtma yapmıyor hani böyle buhar çıkar ya o yok. Servisi çağırdım bir sorun yok diyor boşuna para vermiş oldum.
Ne yapsam bilmiyorum.
Bugun bende hic oturmadım neler yaptım nelerBu neyin gazı yaa
5 kilo versem yeter bana gönülcüm yaEvet giderken kabak alayım iyi dedin
Güne yumurtayla başladım zaten bi şeyler yedim ama neyse diğer topiğe yazarım yediklerimi
59 mu buçuk![]()
Ay ne güzel keske bende yemesem azalttım baya yemeyi bakalımCips mısır çerez aramadığım ve çok da yemediğim şeyler![]()