O yaşlarda da mı markete gidince bişey istiyorlar yaKızım büyük 18 yaşında oğlum 10 yaşında
Ah istemezler mi kızım ya istiyor yada kartı ele geçirince alıyorO yaşlarda da mı markete gidince bişey istiyorlar ya
Ohoo ben erken dert etmişim o zamanAh istemezler mi kızım ya istiyor yada kartı ele geçirince alıyor
Oğlum genelde yanımda olduğu için okul çıkışı falan da markete uğrarsak istiyor bir tane alıyorum
Hem de çok erken senin kızın var değil mi büyüdükçe market alışverişini mumla ararsınOhoo ben erken dert etmişim o zaman
Evet ya.Hem de çok erken senin kızın var değil mi büyüdükçe market alışverişini mumla ararsın
Süsü püsü kıyafeti hiç bitmiyor canım kızımın
Öyle tabi ama günümüzde biraz zor oluyor maalesef bizim en fazla bir iki oyuncağımız olurdu kıyafette bile bu kadar seçenek yoktu ama şimdi öyle değil İnternet çağındayız görüyorlar istiyorlar arkadaşında görüyor istiyor almayınca üzülüyor, alınca çabuk sıkılıyor denge kurmak çok zorEvet ya.
Ya aslında derdim doyumsuz bi çocuk olsun istemiyorum ama ayarlayamıyorum.
Anlık düşüyor.Almayınca modu düşmüyor mu
Yannış konudan espiri yapaysın gibi
Galiba ben bunu yapamıyorumÖyle tabi ama günümüzde biraz zor oluyor maalesef bizim en fazla bir iki oyuncağımız olurdu kıyafette bile bu kadar seçenek yoktu ama şimdi öyle değil İnternet çağındayız görüyorlar istiyorlar arkadaşında görüyor istiyor almayınca üzülüyor, alınca çabuk sıkılıyor denge kurmak çok zor
Aynı bu dediğin gibiyim. Kızımda öyle ağlayıp zırlamaz tamam der sonra alırız babam alır falan der çıkarız. Ama ben nyie vicdan yapıyorum.Anlık düşüyor.
Oğlum evde şu var ya, daha yeni aldık ya, bugun almıcaz, şu gün şurdan alcaz vs gibi şeyler söyleyerek öteliyorum, çabuk ikna oluyor.
Markete gözü çok aç, gitmeyi sever. Ama bir yandan da doymuş bir çocuk. Nasılsa yedim, nasılsa yine alınır kafasında herhalde.
Zaten kim doymuş değil ki Allahaşkına şimdikilerin her istediği oluyor.
Ben biraz kıyamıyorum ama markete girmeden kural belirlemek işe yarıyor tavsiye ederim
1 hakkın var.
3 hakkın var.
Sadece eve ihtiyaç alıp çıkcaz.
Veya toplu bir alışverişse haktan söz etmem.
Gibi...
Dengelemek zor valla.
5 buçuk yaş benimki.
Sero yazıcam unuttum abla tavsiyesi sakın unutmayın küçük çocuklular olarak en mutlu olan çocuk yoksun olan çocuktur kıymeti bilir.Almayınca modu düşmüyor mu
almayınca kötü anne olmuyorsun kiAynı bu dediğin gibiyim. Kızımda öyle ağlayıp zırlamaz tamam der sonra alırız babam alır falan der çıkarız. Ama ben nyie vicdan yapıyorum.
Ya varya ben hep çok iyi anne olmak istiyorum bu yüzden kaybediyorum ya. Gıcık oluyorum şuan kendime.
gariban gariban dolanıyor
Çoğumuz yapamıyor zaten bu kadar gerilme mükemmel anne değilizGaliba ben bunu yapamıyorum
Niye bı kadar depresifsem onu da bilmiyorum amann
O vicdan bende de oluyor Sero. Ama bu onların iyiliği için.Aynı bu dediğin gibiyim. Kızımda öyle ağlayıp zırlamaz tamam der sonra alırız babam alır falan der çıkarız. Ama ben nyie vicdan yapıyorum.
Ya varya ben hep çok iyi anne olmak istiyorum bu yüzden kaybediyorum ya. Gıcık oluyorum şuan kendime.
Garip yani sonuçta sen görüyorsun hatayı tövbe yarabbimBir cihaz taktı hata vermiyor diyor
İyiyiz şükür hayal sen nasılsın dün dedim hayal yok geri unutmuşum yazmayıSelam kızlar nasılsınız ? İyisinizdir inşallah
Kaç gündür iftar davetine git davet et vs yazmadım. Bugünde misafirim var son misafirlerim. Evi temizledim yemek hazırlığına geçtim.
Tamam seni de eklerimBende bende
Haha nasıl da tanıyorsun bizi belli olmaz yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?