Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evet ya.
Ya aslında derdim doyumsuz bi çocuk olsun istemiyorum ama ayarlayamıyorum.
Öyle tabi ama günümüzde biraz zor oluyor maalesef bizim en fazla bir iki oyuncağımız olurdu kıyafette bile bu kadar seçenek yoktu ama şimdi öyle değil İnternet çağındayız görüyorlar istiyorlar arkadaşında görüyor istiyor almayınca üzülüyor, alınca çabuk sıkılıyor denge kurmak çok zor

Almayınca modu düşmüyor mu
Anlık düşüyor.
Oğlum evde şu var ya, daha yeni aldık ya, bugun almıcaz, şu gün şurdan alcaz vs gibi şeyler söyleyerek öteliyorum, çabuk ikna oluyor.

Markete gözü çok aç, gitmeyi sever. Ama bir yandan da doymuş bir çocuk. Nasılsa yedim, nasılsa yine alınır kafasında herhalde.
Zaten kim doymuş değil ki Allahaşkına şimdikilerin her istediği oluyor.
Ben biraz kıyamıyorum ama markete girmeden kural belirlemek işe yarıyor tavsiye ederim
1 hakkın var.
3 hakkın var.
Sadece eve ihtiyaç alıp çıkcaz.
Veya toplu bir alışverişse haktan söz etmem.
Gibi...

Dengelemek zor valla.
5 buçuk yaş benimki.

Galiba ben bunu yapamıyorum
Niye bı kadar depresifsem onu da bilmiyorum amann

Aynı bu dediğin gibiyim. Kızımda öyle ağlayıp zırlamaz tamam der sonra alırız babam alır falan der çıkarız. Ama ben nyie vicdan yapıyorum.
Ya varya ben hep çok iyi anne olmak istiyorum bu yüzden kaybediyorum ya. Gıcık oluyorum şuan kendime.

Almayınca modu düşmüyor mu
Sero yazıcam unuttum abla tavsiyesi sakın unutmayın küçük çocuklular olarak en mutlu olan çocuk yoksun olan çocuktur kıymeti bilir.
Modu düşsün hiç bir kötü etkisi yok alınmayan şekerin çocuğa.
Günaşırı falan diye kural koy mesela ve kurala uy.
Üzülür mü deme sakın o anlık tepkiler verir o üzülmek değil.
Parktan dönerken yere yapışan çocuklar olur çok gitmekten inan.
Kısıtlı giden çocuk zaten parka odaklanıyor bıkma lüksü yok.

Daha küçükken kontrolü bırakmayın ilerde kontrol olmuyor

almayınca kötü anne olmuyorsun ki
sonuçta çocuğa yetinmeyi ve sınırı öğretiyorsun
öyle düşün hem sağlıksızlar harika bi annesin

O vicdan bende de oluyor Sero. Ama bu onların iyiliği için.
Her istediklerini derhal elde etmemeliler. Ötelemeyi sabrı, yoku öğrensinler.

Ama bazen almayınca/alamayınca üzülüyorum o var işte. Allah kimseyi evladına bişey alamamakla sınamasın falan diyorum. Hani hamdolsun öyle bi sıkıntımız yok ama bazen oluyor birşeyi almıyorsun fazla buluyorsun ya mesela. Öyle.
Çocuk birşey ister, anası babası alamaz... Acı bir durum. Her çocuğun yüzü gülsün be!
Ama şımarmadan
Almıyorsak onların gelişimi için olsun

Selam kızlar nasılsınız ? İyisinizdir inşallah
Kaç gündür iftar davetine git davet et vs yazmadım. Bugünde misafirim var son misafirlerim. Evi temizledim yemek hazırlığına geçtim.
İyiyiz şükür hayal sen nasılsın dün dedim hayal yok geri unutmuşum yazmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…