- 13 Mart 2019
- 14.930
- 55.243
- 598
Malesef eskisi gibi değil hiç bir şeyEvlendiğimden berş hep böyle
Eşimin ailesi şehir dışında herkes. Bi annesigil burda.
Öyle olunca gidecek bir yer olmuyor, bize gelende olmuyor.
Benim ailemde burda değildi.
Halbuki çocukken ne güzeldi kapımızın önü hep kalabalık olurdu ayakkabılardan.
Şekerliğe şeker koymaya bazen fırsat bulamazdık ya.
Misafir gelmeden tabakları hazır ederdik yetişemeyiz diye. Ahh ahh
Hormonların la alakalı olabilir mi canımKızlar çok tahammülsüz çok mutsuzum ya niye böyle
İşler hiç bitmediği için mi. kızıma çevreme eşime karşı çok sinirliyim niyee
Yaa geçmiş olsun..Aile ziyaretleri yaptık 2 gün çok fazla kimseye gitmedik biz hastalık var malum. Sizin nasıl geçiyor
Valla bilmiyorum ki çıkmak istiyorum bu halden ama yapamıyorum.Hormonların la alakalı olabilir mi canım
Bu ara benim ruh halim böyle ama beni zorlayan insanlar var yani çevrem deki kişiden dolayı
Hamileliğin etkisi de olabilirValla bilmiyorum ki çıkmak istiyorum bu halden ama yapamıyorum.
Bende aslında çevremde bi kaç kişiye kuruldum o da etkiliyor şuan beni
Amann anca kendi kendime konuşup kendimi strese sokuyorum nane. O laf esirgememe olayı yok bende. Hoş çok gördüğüm kişilerde değil amaHamileliğin etkisi de olabilir
Dolmuş da olabilirsin lafını esirgeme o kişilere de
Ayda yılda bir görüyorsan gerek yokmuş yok say gitsinAmann anca kendi kendime konuşup kendimi strese sokuyorum nane. O laf esirgememe olayı yok bende. Hoş çok gördüğüm kişilerde değil ama
Yok hafta da 1Ayda yılda bir görüyorsan gerek yokmuş yok say gitsin
Az da değilmişYok hafta da 1
Bi de eski bayramlar diyon kız o kadar misafir gelse neydecen şu halinleKızlar çok tahammülsüz çok mutsuzum ya niye böyle
İşler hiç bitmediği için mi. kızıma çevreme eşime karşı çok sinirliyim niyee
Kızlarımı bina içine göndermedim. Rahat değil burda göndermekBizde halen devam ediyor küçük yerde yaşadığım için
Evet iyi yapmışsın artık hiç güvenli gelmiyor bana da çocukların bayram gezmesiKızlarımı bina içine göndermedim. Rahat değil burda göndermek
Yok ya onun neşesi ayrı bence. Yani şuan ki keyifsizliğim bence hamile olduğum için değilBi de eski bayramlar diyon kız o kadar misafir gelse neydecen şu halinle
Dedemlerde köyde yaşıyor gelenlerde çoğu köyde ama yok gelmiyorlar artık. Gelen 3 5 kişi ancakBizde halen devam ediyor küçük yerde yaşadığım için
Dedemlerde köyde yaşıyor gelenlerde çoğu köyde ama yok gelmiyorlar artık. Gelen 3 5 kişi ancakBizde halen devam ediyor küçük yerde yaşadığım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?