- 12 Haziran 2019
- 19.060
- 116.604
- 598
- 37
Ayağını yukarı kaldır bir süre yolculuk da da olur ya uzun oturmada ondan olmuşturYok canım bekarım ben. Çok uzun süre masa başında oturdum ayaklarımda sallanıyordu. Geceden beri işlerimi hallettim bilgisayarda. Annem geldi az önce çok uzun oturdun ondandır dedi. Az uzan falan dedi yatağa geçtim şimdi. Dünle dünden önce yoktu. Nedendir ki acaba
Bende nasa başı işte çalışıyodum ayağımın altına tabure gibi yüksek bir şey alıp oturuyorum hep. Sallandıkça ödem topluyo maalesefYok canım bekarım ben. Çok uzun süre masa başında oturdum ayaklarımda sallanıyordu. Geceden beri işlerimi hallettim bilgisayarda. Annem geldi az önce çok uzun oturdun ondandır dedi. Az uzan falan dedi yatağa geçtim şimdi. Dünle dünden önce yoktu. Nedendir ki acaba
Anlamadım ben sonradan gördümBana bişey diyecek yok mu
Sonuç attım ya canım onun için diyorumAnlamadım ben sonradan gördüm
Çok geçmiş olsun canım
Yapıyorum şu an büyük ihtimalle öyleAyağını yukarı kaldır bir süre yolculuk da da olur ya uzun oturmada ondan olmuştur
Ayy dimi ya korktum valla bi an azıcıkta yanıyo böyle dışarda soğuk havadan sıcağa geçince yanar ya öyle. Üstüne dar çorap olunca tam olduBende nasa başı işte çalışıyodum ayağımın altına tabure gibi yüksek bir şey alıp oturuyorum hep. Sallandıkça ödem topluyo maalesef
Ayaklarının altına yastık koy uzat
hoşbuldummmmmHoş geldiniz
Geçmiş olsunYapıyorum şu an büyük ihtimalle öyle
Evet dinlendirence geçer inşallah yine de takip etAyy dimi ya korktum valla bi an azıcıkta yanıyo böyle dışarda soğuk havadan sıcağa geçince yanar ya öyle. Üstüne dar çorap olunca tam oldu
hoşbuldummmmm
Çok geçmiş olsun canım
Ben de bu değerlerden anlayamadm inşallah ciddi bir şey yoktur
Teşekkür ederim canım ama sonuç fotoğrafın bende gözükmüyorGeçmiş olsun
amin penyezim sağolasınHoşgeldiniz
Rabbim acil kalıcı şifalar versin abla
Buz torbası gibi birşey koyabilirsin
sağol canım Allah razı olsunHoş geldiniz
Allah şifa versin abla çok geçmiş olsun
Yanlış atmışım da o yüzden sildim.Teşekkür ederim canım ama sonuç fotoğrafın bende gözükmüyor
hamilemisin yoksaBana bişey diyecek yok mu
Bilmiyorum ki abla çıkmamışhamilemisin yoksa
adet oldunmuBilmiyorum ki abla çıkmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?