- 2 Ağustos 2013
- 36.561
- 116.452
- 798
Ben 3 kilo eksik çıkıyorum ama o kilo değil su kaybı muhtemelen.Ben bayram sonrası demiştim hemen gaza geldik
İnşallah veririz istediğimiz gibi sağlıkla. Bende ramazanda resmen su içmedim yaa yemek sırasında falan içtim sonrası nanay.Ben 3 kilo eksik çıkıyorum ama o kilo değil su kaybı muhtemelen.
Böyle yememeye alıştık bozmıycam inş bende
Balladırda anlatsana bende yataktan kalkim aşkla süpüreyimDün evi süpüreyim dedim 1.5 oda süpürdüm şarjı bitti gönlüm de yoktubugün bi süpürüp silcem bakalım. Buharlasam mi bilemedim bakalım
Yok canım bekarım ben. Çok uzun süre masa başında oturdum ayaklarımda sallanıyordu. Geceden beri işlerimi hallettim bilgisayarda. Annem geldi az önce çok uzun oturdun ondandır dedi. Az uzan falan dedi yatağa geçtim şimdi. Dünle dünden önce yoktu. Nedendir ki acabaGebe değilsen durduk yere ödem normal değil.
çorabın sıktığı yerde mi şişlik var genel ayak üstü falan mı?
Var mısın süpürmeye çıtır çıtır sesler eşliğindeBalladırda anlatsana bende yataktan kalkim aşkla süpüreyim
Yok canım bekarım ben. Çok uzun süre masa başında o⅚turdum ayaklarımda sallanıyordu. Geceden beri işlerimi hallettim bilgisayarda. Annem geldi az önce çok uzun oturdun ondandır dedi. Az uzan falan dedi yatağa geçtim şimdi. Dünle dünden önce yoktu. Nedendir ki acaba
HoşgeldinizGünaydın, güzel bir gün olsun inşallah
Rabbim acil kalıcı şifalar versin ablagünaydın, hayırlı sabahlar
dün annem yine doktora gitti nabzı çok yüksek çıkıyo , doktor zatürreden kaynaklı kalbin çok yorulmuş demiş
bi hafta kadar hergün tansiyon nabız ölçülecek doktor ona göre ilaçlarını düzenleriz demiş ,akşam gittik kızımla yemek götürdük iftarı orda yaptık , moralide bozuluyo ben niye iyileşemiyorum diyeAllah herkese şifalar versin
Buz torbası gibi birşey koyabilirsinKızlar benim bu sabah ayaklarım davul gibi olmuş ya sıkı çorap giydim ondan mı acaba? Nasıl indiririm bu ödemi? Geçmedi 1 saate yakındır
Islak çıkarıyorsa nasıl sorun yokmuş yahuKızlar bulaşık makinem kurutmuyor, ıslak çıkıyor bulaşıklar.
Bir de ısıtma yapmıyor hani böyle buhar çıkar ya o yok. Servisi çağırdım bir sorun yok diyor boşuna para vermiş oldum.
Ne yapsam bilmiyorum.
Ayy teşekkür ederim canım yapıyorum şimdiUzun oturmalarda olur illaki uzanırken duvar, yatak başı ya da yastık ne varsa ona koy ayaklarını 60 cm kadar kaldır yukarı.
Çıklıkçırlık diye acaba küpe falan mı gitti dedirten seslerrrVar mısın süpürmeye çıtır çıtır sesler eşliğinde
Biraz yukarda tutayım geçmezse buzluğa bakayım inşallah koymuşuzdurHoşgeldiniz
Rabbim acil kalıcı şifalar versin abla
Buz torbası gibi birşey koyabilirsin
Çok güzel yaaaaaÇıklıkçırlık diye acaba küpe falan mı gitti dedirten seslerrr
Çağrı merkezini ara söyle bence tekrar baksınlar başka ekip gelir belki nasıl sorun yok yutubdan bak bir de makine modelini yazıpKızlar bulaşık makinem kurutmuyor, ıslak çıkıyor bulaşıklar.
Bir de ısıtma yapmıyor hani böyle buhar çıkar ya o yok. Servisi çağırdım bir sorun yok diyor boşuna para vermiş oldum.
Ne yapsam bilmiyorum.
Çok güzel yaaaaakalkıyorum ben
Kısa programda mi yıkıyorsun ?Kızlar bulaşık makinem kurutmuyor, ıslak çıkıyor bulaşıklar.
Ne yapsam bilmiyorum.
Hoş geldinizGünaydın, güzel bir gün olsun inşallah
Allah şifa versin abla çok geçmiş olsungünaydın, hayırlı sabahlar
dün annem yine doktora gitti nabzı çok yüksek çıkıyo , doktor zatürreden kaynaklı kalbin çok yorulmuş demiş
bi hafta kadar hergün tansiyon nabız ölçülecek doktor ona göre ilaçlarını düzenleriz demiş ,akşam gittik kızımla yemek götürdük iftarı orda yaptık , moralide bozuluyo ben niye iyileşemiyorum diyeAllah herkese şifalar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?