Allah şifa versin çok geçmiş olsungünaydın, hayırlı sabahlar
dün annem yine doktora gitti nabzı çok yüksek çıkıyo , doktor zatürreden kaynaklı kalbin çok yorulmuş demiş
bi hafta kadar hergün tansiyon nabız ölçülecek doktor ona göre ilaçlarını düzenleriz demiş ,akşam gittik kızımla yemek götürdük iftarı orda yaptık , moralide bozuluyo ben niye iyileşemiyorum diyeAllah herkese şifalar versin
Hoş geldinizGünaydın, güzel bir gün olsun inşallah
HoşbuldummmmmHoş geldiniz
Aşırı seviyorum bende yani her gün yesem yerim bi ara hiç yemiyordum yine düştüm bataklığaBende çok seviyorum ya
Diyetisyene gidiyorum güyaaaa
Hoşbuldummmmmm
Bende öyle her gün yerdim kilo da almazdımsweetgirlcandy cipsi o kadar cok seviyorum ki ama ramazanın basından beri hic yemedim hayret bekarken her gün bi paket cips yerdim kocaman bide
Aşırı seviyorum bende yani her gün yesem yerim bi ara hiç yemiyordum yine düştüm bataklığa
Hiç duymadım bi araştırayımBoncuk antibiyotik diyolar ya kız. Doğal antibiyotikmiş
Amin tez zamanda şifa versin inşallahgünaydın, hayırlı sabahlar
dün annem yine doktora gitti nabzı çok yüksek çıkıyo , doktor zatürreden kaynaklı kalbin çok yorulmuş demiş
bi hafta kadar hergün tansiyon nabız ölçülecek doktor ona göre ilaçlarını düzenleriz demiş ,akşam gittik kızımla yemek götürdük iftarı orda yaptık , moralide bozuluyo ben niye iyileşemiyorum diyeAllah herkese şifalar versin
Hoş geldinizEvet bu gece denk geldim birkaç sayfa okudum hoşuma gitti ortam günaydın demek istedim
Noluyo ya mübarek gün geçmişi tersten okuyorum zaten annamadım inş temizliğe başlıyosunuzdur gönül
HoşbuldummmmHoş geldiniz
Ben bayram sonrası demiştim hemen gaza geldikEziz mübarek gün bence caiz değil
Kızlar benim bu sabah ayaklarım davul gibi olmuş ya sıkı çorap giydim ondan mı acaba? Nasıl indiririm bu ödemi? Geçmedi 1 saate yakındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?