• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

günaydın, hayırlı sabahlar
dün annem yine doktora gitti nabzı çok yüksek çıkıyo , doktor zatürreden kaynaklı kalbin çok yorulmuş demiş
bi hafta kadar hergün tansiyon nabız ölçülecek doktor ona göre ilaçlarını düzenleriz demiş ,akşam gittik kızımla yemek götürdük iftarı orda yaptık , moralide bozuluyo ben niye iyileşemiyorum diye :KK43: Allah herkese şifalar versin
Geçmiş olsun abla Allah şifa versin
Zatürreden zor toparlanıyor

dün annem yine doktora gitti nabzı çok yüksek çıkıyo , doktor zatürreden kaynaklı kalbin çok yorulmuş demiş
bi hafta kadar hergün tansiyon nabız ölçülecek doktor ona göre ilaçlarını düzenleriz demiş ,akşam gittik kızımla yemek götürdük iftarı orda yaptık , moralide bozuluyo ben niye iyileşemiyorum diye :KK43: Allah herkese şifalar versin
Çok geçmiş olsun ablam🌹🌸

Bende saat 3 de randevu aldım annemi götürecem ayakları şiş yürümekte zorluk çekiyor

Dr ne diyecek az çok tahmin etsem de doktor yinede kontrol etsin

Çok geçmiş olsun ablam🌹🌸

Bende saat 3 de randevu aldım annemi götürecem ayakları şiş yürümekte zorluk çekiyor

Dr ne diyecek az çok tahmin etsem de doktor yinede kontrol etsin
amin parem sağolasın
sizede çok geçmiş olsun canım Allah şifalar versin ödemmi var niye şişiyo ayakları

Kabak detoksu cok güzel kilo verdiriyo yaparsan. Yumurtayı görünce bi tiksinti geldi😂 hic sevmiyorum ya

Ben hazırım tartıldım biraz önce sahura kalkmadım aksamda az yemistim dün sabah 58 bucuktum bugun 59 bucuk cıktım moralim bozuldu🫠

Allah saglıkla kilo verdirsin hastalık olmasın 🌸 dediğin gibi spor olmayınca verdiginde anlasılmıyo
Evet giderken kabak alayım iyi dedin 😍
Güne yumurtayla başladım zaten bi şeyler yedim ama neyse diğer topiğe yazarım yediklerimi🙃
59 mu buçuk😎🫡

Ben sabah okula çıktım 3 haftadır evdeyiz mağaradan çıkmış gibi oldum hoşuma da gitti lodos var az dolandım oturdum parkta geldim tabi çarpılmışım hafifçe biraz uzanayım dedim.

Yazıp gönderemeden sızmışım :uykucu:

Allah şifa versin abla 🤲🏻

Eziz mübarek gün bence caiz değil

images
Artık Farz oldu bana 😪🫠

Back
X