Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ramazanda kilo veren bir ben olmuşum sanırım
Hastalıklar, başka kosusturmacalar derken son aylarda farketmeden gitmiş kilolar ama sporsuz etkisi olmuyor
Bende kilo verenlerdenim fazla değil ama olsun
Ramazanın ilk günü tartıldım 75.4 Pazar günü tartıldım 73.4 son 10 gündür dikkat ettim. Umudum devamını getirebilmek

İlk hedefim 70 sonra 67 azar azar bu işi yoluna koymam lazım

belim ve bacaklarımın ağrısından anlıyorum. Vücudum sinyal veriyor

Dikkat etmezsek hızla alınıyor aslında hava güzelleşiyor biraz yürüyüş eklersek hayatımıza daha rahat kilo veririz

Kabak detoksu cok güzel kilo verdiriyo yaparsan. Yumurtayı görünce bi tiksinti geldi hic sevmiyorum ya
Ben hazırım tartıldım biraz önce sahura kalkmadım aksamda az yemistim dün sabah 58 bucuktum bugun 59 bucuk cıktım moralim bozuldu
Ramazanda kilo veren bir ben olmuşum sanırım
Hastalıklar, başka kosusturmacalar derken son aylarda farketmeden gitmiş kilolar ama sporsuz etkisi olmuyor
Allah saglıkla kilo verdirsin hastalık olmasın dediğin gibi spor olmayınca verdiginde anlasılmıyo

günaydın, hayırlı sabahlar
dün annem yine doktora gitti nabzı çok yüksek çıkıyo , doktor zatürreden kaynaklı kalbin çok yorulmuş demiş
bi hafta kadar hergün tansiyon nabız ölçülecek doktor ona göre ilaçlarını düzenleriz demiş ,akşam gittik kızımla yemek götürdük iftarı orda yaptık , moralide bozuluyo ben niye iyileşemiyorum diye Allah herkese şifalar versin

Amin çok geçmiş olsun bir an önce sağlığına kavuşur inşallah

Çok geçmiş olsun abla. Allah şifa versin tez vakitte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…