Düzenli Evimiz & Hayatımız

Selam hatun kişiler son sayfayı okudum sadece.
Herkes iyidir inşallah.
İyi olmayanlar da olsun duasıyla diyelim....

Sabah işlerini yaptım, bulaşık ve çamaşır çalıştırdım.
Pilatese gidip geldim.
Çamaşır katladım.
Şimdi ütüye başlıyorum.
Yemek işim yok bugun.
Başka da iş yapmam.

Dün yaptıklarım
🎈Yatak odası, oturma, giyinme, çalışma odasını detaylı süpürdüm, toz aldım elimle sildim.
🎈Katlanacak çamaşırları katladım yerleştirdim.
🎈Montları yıkadım, kışlıkları kaldırırken hazır olsun.
🎈Mutfağı haftasonu tüm dolap içlerini dışını temizlemiştim. Yerdeki fayansları fırçaladım.
Bugün;
🎈Oğlumun kıyafetlerini yıkadım katladım.
🎈Kadir gecesi okumalarıma başladım
-Banyoyu detaylı temizleyeceğim.
-bulaşık mak dolu onu yerleştirip yemek yapacağım
Başka işim kalmadı ondan sonra
Yarın da annemin evini temizleyeceğim inşallah

günaydın, hayırlı sabahlar
dün annem yine doktora gitti nabzı çok yüksek çıkıyo , doktor zatürreden kaynaklı kalbin çok yorulmuş demiş
bi hafta kadar hergün tansiyon nabız ölçülecek doktor ona göre ilaçlarını düzenleriz demiş ,akşam gittik kızımla yemek götürdük iftarı orda yaptık , moralide bozuluyo ben niye iyileşemiyorum diye :KK43: Allah herkese şifalar versin
Allah şifa versin çok geçmiş olsun 💐

sweetgirlcandy sweetgirlcandy cipsi o kadar cok seviyorum ki ama ramazanın basından beri hic yemedim hayret😂 bekarken her gün bi paket cips yerdim kocaman bide
Bende öyle her gün yerdim kilo da almazdım 😂😂😂 bende tam tersi ramazanda yemeye başladım. Bide almıyordum ben dün eşim almış tövbe yarabbim al desem almaz alma derim alır 😂

Aşırı seviyorum bende yani her gün yesem yerim bi ara hiç yemiyordum yine düştüm bataklığa 😂

Geçen gün canımız çekti aldık iftardan sonra ölmüş gibi yiyoruz var ya yok böyle bi yoksunluk Allahım sen zararlı şeylerden beni tiksindir diye dua ediyorum artık.

günaydın, hayırlı sabahlar
dün annem yine doktora gitti nabzı çok yüksek çıkıyo , doktor zatürreden kaynaklı kalbin çok yorulmuş demiş
bi hafta kadar hergün tansiyon nabız ölçülecek doktor ona göre ilaçlarını düzenleriz demiş ,akşam gittik kızımla yemek götürdük iftarı orda yaptık , moralide bozuluyo ben niye iyileşemiyorum diye :KK43: Allah herkese şifalar versin
Amin tez zamanda şifa versin inşallah

Kızlar benim bu sabah ayaklarım davul gibi olmuş ya sıkı çorap giydim ondan mı acaba? Nasıl indiririm bu ödemi? Geçmedi 1 saate yakındır

Gebe değilsen durduk yere ödem normal değil.
çorabın sıktığı yerde mi şişlik var genel ayak üstü falan mı?

Back
X