Düzenli Evimiz & Hayatımız

Daha bakmadım araştırıcam biraz bi psikolojik olarak girmem lazım artık
Kafama yatan bi kür olursa sanada yazarım
Tamam gönülcüm bekliyorum oructa da kür zor yapılır ama sahurda smoti mi yapsam dedim gece gece ses cok cıkar
Ben git gel yapamıyorum işte direk alıp uyumaya devam ediyorum maşallah sana
Ya o biraz bizim işimize geliyo biliyo musun
Aslında cocuk en fazla 3 günde alışırda uyandığında yanında durmak zor geliyo insana bende bi diyorum al yanına yat diye vazgeçiyorum. Eşim bazen şehir dışına gidiyo meteyle yatıyorum o zaman sabaja kadar uyanmıyo yada annemgilde kalıyoruz beranwr yatıyoruz kalkmıyo. Ama kendi yatagında sürekli uyanıyo bak 8 bucukta uyuttum hic kalkmadı ben uykuya daldıgım anda uyanmaya baslıcak dogdugundan beri böyle hamileykende aksama kadar kıpırdamazdı yataga girince tekme atmaya baslardı

Evet smoti benimde aklıma geldi onun için smoti yapma makinesi aldım 2 3 kere yapmışımdır benim oruç bitti malesef birazda o yüzden yarın net başlamak istiyorum artık ama oruçken gerçekten zor oluyor sen haline göre yaparsın zorlanmadan

Evet aynı benim oğlum da öyleydi
Ama ben sürekli yanına gidip 3 günden sonra alışmayacaksa.. hadi bi hafta olsun sanki bende denedim bi ara ama olmadı o yüzden bi zamanı vardır dedim bıraktım akışına
Her gece gelmiyor zaten bazı geceler geliyor inşallah o da yavaş yavaş biter

Rutini değiştiricem canım yani özel bişey bilmiyorum da
Şimdi ayağımda sallıyorum hala ayıp artık
İşte odasında masal anlatarak vs bi şeyler düşünüyorum
Kendisi uyumayı öğrensin diye
Anne kararlı olunca çocuk daha çabuk adapte oluyor bence.
Bende bunu tv konusunda yapamıyorum bi türlü.
Biz akşam yatağa gidince masal okuyup yanında ben oturuyorum kızım uyuyor.
Önceden yanında yatıyordum ama artık koltukta oturuyorum.
Öyle öyle doğuma yakın odadan tüm çıkmayı planlıyorum inşallah kendi uyusun diye

Maşallah süpersin bende ekran konusunda iyi değilim fazla bakıyor
Baya ilerleme kaydetmişsin bence az kalmış maşallah

Ya iste iftarda yemek istiyosun sahurda bisey yiyesin olmuyo kürü ne ara yapcaksın. Neyse bayrama kadar ekmek makarna pilav yemesem yeter.

Ne okudum biliyo musun benim iki oglumda öyleydi diye okudum
Seni gelmesi rahatsız etmiyosa bırak gelsin ya kac sene daha yatabilir senle. Mete’yle uyuyunca benim her yerim tutuluyo o yüzden hic almadım yanıma. Eşim yokken ardayıda Meteyi de yanıma getiriyorum dayak yemis gibi kalkıyorum yataktan

Bugün aklıma geldi valla. Size de yazıyım dedim kesin vardır diyetgiller diye benim göbek kaldı gitmiyor faydası olursa korse takıyorum 2 gündür ama hiç umudum yok. Bende bir yavaştan yeme düzenine gireyim
Girelim valla benimde pantolonlar bol olmaya başlamıştı geri sıkıştırdı valla

Ben hiç ahsenle yatmadım yani yanıma alışmadı son zamanlar baya taktı yanında yatayım diye bazen gece uyanıp geliyor falan. Başta dedim bi ihtiyacı var duygusal belki gelsin. O da alıştı tabi buna. Zor oluyor yanımda yatamam ben düşecek edecek diye. Dün dedim sert ses tonuyla beşiğine herkes kendi yatağında yatacak dedim. Ergenler gibi dudağını uzattı kısık bi ses tonuyla hmm peki dedi

Diyorum ki tek bişeyle besleneyim şöyle 3 gün falan sabah yumurta akşam çorba gibi
Hep diyorum ama bakalım

Haha şimdilik bitane oğlum var
Benim yarım dışarda uyuyorum sabaha belim pert bizim yatak küçük bide ilk evlendiğimde de yatak odam çok küçük diye en küçük yatağı almıştık kaldı öyle
Bazen çok zorlarına geri yerine götürüyorum dediğin gibi kaç sene daha gelir ki büyüyorlar artık

Oyy kıyamam yaa iyi yapıyorsun bak düştü benimki dün çok korktum
O hmm peki hali gözümün önüne geldi bak

Neyse yalnız değilim en azından tamam halledicez sıkıntı yok bu sene bizim senemiz olsun yeter artık
Olsun valla yaaa. Bugün hatta aklıma geldi senin topiğin var demi kabul edersen geleyim menü yazayım bende birbirimize destek olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…