• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bende tekrar diyete başlayacaktım amaaan bayramdan sonra başlarım dedim 😂
Bugün aklıma geldi valla. Size de yazıyım dedim kesin vardır diyetgiller diye 🤣 benim göbek kaldı gitmiyor faydası olursa korse takıyorum 2 gündür ama hiç umudum yok. Bende bir yavaştan yeme düzenine gireyim

Sen diyince baktım öf 😂
Bende 🫠 gerçekten diyecek söz yok..
Hayır vardır bunda da, bazı duyguların ortaya çıkmasında bir kamçı gerekiyor bazen.
Aa ben neyi savunuyorum? yahut savunduğum şeyin arkasında ne kadar duruyorumu düşündürüyor.. ?
Kimsenin canı yanmasın sağ görüş de sol görüş de saygı içinde kalsın.🤲🏻
Ama malesef çok negatif ve öfkeliler ve ben onların hiç pozitif mutlu ve şükreden bi taraflarına denk gelmedim 🫠🙃
Allah sonumuzu hayr etsin 🤲🏻
Akışa bakınca üzülüyorum bazen..ama sonra sessiz kalan tarafla aynı düşüncede olduğumu bilip hu sessiz olgunlukla mutlu oluyorum 🥲

İftarımızı ettik Elhamdülillah
Hemen karşıda cami vardı akşam namazını eda edip, mescid namazı da kılıp çıktık.

Yan tarafta kuruyemişci vardı kahve çektirmeye girdik. Biri geldi, bi teyze lokum almış, onu almaya geldim bu akşam camide dağıtılacağız dedi.

Dedim bende alsam dağıtırmısınız. Tabiki abla yarın akşam dağıtırız dedi.

Pek mutlu oldum Rabbim böyle bir fırsatı yarattığı için :KK68: Rabbim cümlemizin hayırlarını kabul eylesin. Ölmüşlerimizin ruhuna gitsin inşaAllah 🤲🏻
Allah kabul etsin abla ne güzel denk getirmiş Rabbim 😍
Duaların kabul olsun 🤲🏻❤️

İyileşti şükür geçen hafta olmuştu da antibiyotik vermişti 3 gün verdim zaten baktım bişeyi yok vermedim de. Şifa olsun bazen mecbur kalıyoruz tabi yapacak bir şey olmayınca

Bende şükür iyiyim ara ara öksürük geliyor da artık yapacak bir şey yok ona da
Evet orası öyle ateşini düşüremedim ben bu sefer yani kolay düşmeyince doktor ne verdiyse içirdim gerçi aferin de yazmıştı onu bi iki gün içirdim bıraktım üst üste vermiyorum
Şuan sadece antibiyotik veriyorum bide d vitamini damla, kulak damlasını da 2 gündür damlatmadım
İnşallah geçmiştir 🤲🏻

Yavruna da sanada geçmiş olsun daha da iyi olun inşallah 🌸

Back
X