- 7 Kasım 2014
- 7.295
- 12.550
- 448
Bende çok seviyorum yaBende saldım 2 haftadır aylardır cips yemiyordum düştüm bataklığa![]()

Diyetisyene gidiyorum güyaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende çok seviyorum yaBende saldım 2 haftadır aylardır cips yemiyordum düştüm bataklığa![]()
Bende kilo verenlerdenim fazla değil ama olsunRamazanda kilo veren bir ben olmuşum sanırım
Hastalıklar, başka kosusturmacalar derken son aylarda farketmeden gitmiş kilolar ama sporsuz etkisi olmuyor
Dikkat etmezsek hızla alınıyor aslında hava güzelleşiyor biraz yürüyüş eklersek hayatımıza daha rahat kilo veririzBende kilo verenlerdenim fazla değil ama olsun
Ramazanın ilk günü tartıldım 75.4Pazar günü tartıldım 73.4 son 10 gündür dikkat ettim. Umudum devamını getirebilmek
İlk hedefim 70 sonra 67 azar azar bu işi yoluna koymam lazım
belim ve bacaklarımın ağrısından anlıyorum. Vücudum sinyal veriyor![]()
Kabak detoksu cok güzel kilo verdiriyo yaparsan. Yumurtayı görünce bi tiksinti geldiDiyorum ki tek bişeyle besleneyim şöyle 3 gün falan sabah yumurta akşam çorba gibi
Hep diyorum ama bakalım
Haha şimdilik bitane oğlum var
Benim yarım dışarda uyuyorum sabaha belim pertbizim yatak küçük bide ilk evlendiğimde de yatak odam çok küçük diye en küçük yatağı almıştık kaldı öyle
Bazen çok zorlarına geri yerine götürüyorum dediğin gibi kaç sene daha gelir ki büyüyorlar artık![]()
Ben hazırım tartıldım biraz önce sahura kalkmadım aksamda az yemistim dün sabah 58 bucuktum bugun 59 bucuk cıktım moralim bozuldu
Allah saglıkla kilo verdirsin hastalık olmasınRamazanda kilo veren bir ben olmuşum sanırım
Hastalıklar, başka kosusturmacalar derken son aylarda farketmeden gitmiş kilolar ama sporsuz etkisi olmuyor
Beni de alın aranıza
Boncuk antibiyotik diyolar ya kız. Doğal antibiyotikmişO neymiş kız
Amin çok geçmiş olsun bir an önce sağlığına kavuşur inşallahgünaydın, hayırlı sabahlar
dün annem yine doktora gitti nabzı çok yüksek çıkıyo , doktor zatürreden kaynaklı kalbin çok yorulmuş demiş
bi hafta kadar hergün tansiyon nabız ölçülecek doktor ona göre ilaçlarını düzenleriz demiş ,akşam gittik kızımla yemek götürdük iftarı orda yaptık , moralide bozuluyo ben niye iyileşemiyorum diyeAllah herkese şifalar versin
Gel gel birbirimizi gaza getiririzBeni de alın aranızagöbek kaldı basenlerim kollarım kalınlaştı
Bana da şart böyle bi grup varsa gaza gelirim![]()
Çok geçmiş olsun abla. Allah şifa versin tez vakittegünaydın, hayırlı sabahlar
dün annem yine doktora gitti nabzı çok yüksek çıkıyo , doktor zatürreden kaynaklı kalbin çok yorulmuş demiş
bi hafta kadar hergün tansiyon nabız ölçülecek doktor ona göre ilaçlarını düzenleriz demiş ,akşam gittik kızımla yemek götürdük iftarı orda yaptık , moralide bozuluyo ben niye iyileşemiyorum diyeAllah herkese şifalar versin