Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bizim araba manuel esim 3 kere sattı arabayı otomatik düsük model bisey alcam sende sür diye gitti yine manuel aldı. Simdi yine sattı arabayı bu sefer beklenti icine girmiyorum. Ama hem uygun fiyatlı hemde iyi bi araba bulmak imkansız bu gidisle sattıgı fiyata göre bi araba alacak yine onuda ben sürmeye cesaret edemicem

Çok geçmiş olsun gönül şimdi nasıl durdu mu kanaması

İyileşti şükür geçen hafta olmuştu da antibiyotik vermişti 3 gün verdim zaten baktım bişeyi yok vermedim de. Şifa olsun bazen mecbur kalıyoruz tabi yapacak bir şey olmayınca

Bende şükür iyiyim ara ara öksürük geliyor da artık yapacak bir şey yok ona da

Allah kabul etsin ablam

Uyku eğitimi nasıl vercen gönül kız

Evet ya kendimde neyse de ahsene sıfır ilaçla ilerlemek istiyorum ne kadar az o kadar iyi. İlk kez antibiyotik içti içim çok kötü 1 çay kaşığı o da
Küçük oğlum toparlanamiyordu bi türlü çok antibiyotik kullanmasına rağmen. Dogala geçtikten sonra rengi düzeldi çocuğun daha az hasta

Küçük oğlum toparlanamiyordu bi türlü çok antibiyotik kullanmasına rağmen. Dogala geçtikten sonra rengi düzeldi çocuğun daha az hasta
Zaten antibiyotikten icseler 3 gün bitiyo 4. Günde iyilesmeye baslıyolar. Zaten o kadar bekleyince kendi kendine iyilesiyolsr aslında biz acele ediyoruz.

Yeğenimde öyle doğdu doğalı hasta olur hep antibiyotik hep antibiyotik. Bağışıklığı düşürüyor bide antibiyotikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…