- 12 Haziran 2019
- 19.078
- 116.832
- 598
- 37
Hayırlısıyla olur inşAllah canımKızlar ya bir haber bekliyorum hayırlısı ile olması için dua eder misiniz
Öyle oldu canım
Bizim araba manuel esim 3 kere sattı arabayı otomatik düsük model bisey alcam sende sür diye gitti yine manuel aldı. Simdi yine sattı arabayı bu sefer beklenti icine girmiyorum. Ama hem uygun fiyatlı hemde iyi bi araba bulmak imkansız bu gidisle sattıgı fiyata göre bi araba alacak yine onuda ben sürmeye cesaret edemicemBen küçük bir kaza yaptım uzun süre o sebeple kullanmadım burada sweet çok tavsiye verdi sağolsun
Geçen ay da park halinde ki arabaya geri geri gelen kamyon çarptı eşimin arabasına 6 ay kullanmadı o arabayı şirket kamyonu olunca hasarsız fiyattan satın aldı şirket
Çok geçmiş olsun gönül şimdi nasıl durdu mu kanamasıBugün biraz karmaşık bi gün oldu hamdolsun her halimize
Sabah namazında oğlum yanımıza gelmişti uyurken yataktan düştü yüz üstü biraz ağladı ama sonra uykuya devam etti başına falan baktım biiey yoktu şişme falan oldu mu diye baktım yoktu
Sabah okul vakti eşim ateşliydi baya hastalandı
Oruca devam etmek istedi o yatarken ben oğlumu hazırladım kahvaltı yaptırdım hafif burnunun içinde kan kurumuştu bu ara grip falan da oldu yara mı diye düşündüm temizledim geçti
Neyse evden çıktık saat 3 gibi öğretmeni aradı burnunda hafif kanama var diye sürekli akmıyor ama bekleyince bi süre sonra farkediliyor hemen aldım iki burun deliğinde de var biraz korktum iyi misin diyorum iyiyim diyor hareketleri falan da normal eşin biraz takip edelim dedi şimdilik akmıyor ama doktora götürse miydik acaba tedirgin oldum
İyileşti şükür geçen hafta olmuştu da antibiyotik vermişti 3 gün verdim zaten baktım bişeyi yok vermedim de. Şifa olsun bazen mecbur kalıyoruz tabi yapacak bir şey olmayıncasweetgirlcandy canım sen nasılsın kızın mı hasta oldu
Bende antibiyotik veriyorum şimdi
Kulak olunca nasıl geçer bilemedim
En son bebekken vermiştim oda içmemişti şırınga ile falan veriyorduk
Şifa olur inşallah ama bende ilaç tan yana değilim
Allah kabul etsin ablamİftarımızı ettik Elhamdülillah
Hemen karşıda cami vardı akşam namazını eda edip, mescid namazı da kılıp çıktık.
Yan tarafta kuruyemişci vardı kahve çektirmeye girdik. Biri geldi, bi teyze lokum almış, onu almaya geldim bu akşam camide dağıtılacağız dedi.
Dedim bende alsam dağıtırmısınız. Tabiki abla yarın akşam dağıtırız dedi.
Pek mutlu oldum Rabbim böyle bir fırsatı yarattığı içinRabbim cümlemizin hayırlarını kabul eylesin. Ölmüşlerimizin ruhuna gitsin inşaAllah
Evet korktu dayavrum yerinde yatıyor bazen hiç gelmiyor bazen de uyanıp beni çağırıyor öyle olunca kucaklıyorum yanıma yatırıyorum bi bayramı falan atlatalım tam iyileşsin uyku eğitimi vericem biraz geç oldu ama bakalım
Çok geçmiş olsun canım annene Rabbim acil şifalar versin biran önce toplanır inşallah
Küçük oğlum toparlanamiyordu bi türlü çok antibiyotik kullanmasına rağmen. Dogala geçtikten sonra rengi düzeldi çocuğun daha az hastaEvet ya kendimde neyse de ahsene sıfır ilaçla ilerlemek istiyorum ne kadar az o kadar iyi. İlk kez antibiyotik içti içim çok kötü 1 çay kaşığı o da
Ins. Da farkettim bugün herkes bir boykot telaşına girmiş vallaAnasayfada denk geldim de İsraili boykot ediyoruz derken gülen, boykot öyle olmaz diyen laf söyleyenler boykot etmeye başlamış malum kişinin bağlantısı olan markaları
Çok mantıklı güzel deneyeceğim inşallah teşekkür ederimmmBenim bayat ekmek için tarifim denersen
Zaten antibiyotikten icseler 3 gün bitiyo 4. Günde iyilesmeye baslıyolar. Zaten o kadar bekleyince kendi kendine iyilesiyolsr aslında biz acele ediyoruz.Küçük oğlum toparlanamiyordu bi türlü çok antibiyotik kullanmasına rağmen. Dogala geçtikten sonra rengi düzeldi çocuğun daha az hasta
Yeğenimde öyle doğdu doğalı hasta olur hep antibiyotik hep antibiyotik. Bağışıklığı düşürüyor bide antibiyotiklerKüçük oğlum toparlanamiyordu bi türlü çok antibiyotik kullanmasına rağmen. Dogala geçtikten sonra rengi düzeldi çocuğun daha az hasta
Aynen öyle valla. Diyorum ya kk da biz bişey deyince karşılık verilir yanlıştır ama kendileri yapınca doğrudur. Artık pek bakmıyorum durumlara bileIns. Da farkettim bugün herkes bir boykot telaşına girmiş valla
Bende tekrar diyete başlayacaktım amaaan bayramdan sonra başlarım dedimBayrama 6 gün kala spora baslamam. Tabi 6 günde yapabilirsem aralıksız
Sen diyince baktım öfAynen öyle valla. Diyorum ya kk da biz bişey deyince karşılık verilir yanlıştır ama kendileri yapınca doğrudur. Artık pek bakmıyorum durumlara bile
Doğal antibiyotik dediğin şu boncuk dedikleri miKüçük oğlum toparlanamiyordu bi türlü çok antibiyotik kullanmasına rağmen. Dogala geçtikten sonra rengi düzeldi çocuğun daha az hasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?