kar varmı sizin orda pare
Sahura sırf eşim icin kalkıyorum ben. Oruc tutmak bana hep zor geldigi icin o sahur yapmanın güzelligini alamıyorum. Daha dogrusu bekarken evet hazır sofraya kalkması güzel oluyodu hafta sonları hafta ici yine ben hazırlıyodum annem calıstıgı icinYa aslında sahursuz daha da iyi oluyor denedik ama sahurun da ayrı bi havası var
Bende üstten gaz cıkaramıyorum biliyo musun hic cıkmaz zorlasamda cıkmazYok yaptırmadım ama araştırdım baya daha yeni bundan olduğunu düşünüyorum bi senedir falan böyle bişey olduğunu öğrendim belirtiler aynısı
Süt ürünü bişey yesem karnım inanılmaz şişiyor kitleniyorım sancıdan
Benim afedersin üst taraftan gaz çıkarma olayım hiç yok yani ömrü hayatımda 2 yada 3 keredir
E öyle olunca da kitliyor beni iki büklüm kalıyorum
Mesela süt içsem akşam falan mide ağrısından duramıyorum
Laktozsuz tüketince bi tık daha rahat oluyorzaten pek sütte içmem ama peyniri falan severim
Ayran mideni ağrıtmıyor ama şişiriyor
Ne çok yazdım
Geçmiş olsun ablahayırlı sabahlar, hayırlı cumalar
benim oğlumda hasta boğazları şişmiş yemek bile yiyemiyo ,akşam süt istedi ısıttım ballı yaptım onu içti
evde antibiyotik vardı bi kutu açılmamış ondan verdim kulağımda ağrıyo dedi birazda ateşi vardı ağrı kesicide içti
yattı sabah baktım çok terlemiş atletini değiştirdim uyuyo inşallah iyi gelir ilaçlar Allah bütün hastalara şifalar versin
İnsallah parecim bizede haber verBekliyorum sonucları ablam inşallah
Ameliyat demezler
Ben iyiyim abla şükür bebitoyla uğraşıyordum kusma öksürük derken bugün daha iyi o da şüküraysen- sen nasıl oldun sesin çıkmadı
Çok çok geçmiş olsun abla amiiinnhayırlı sabahlar, hayırlı cumalar
benim oğlumda hasta boğazları şişmiş yemek bile yiyemiyo ,akşam süt istedi ısıttım ballı yaptım onu içti
evde antibiyotik vardı bi kutu açılmamış ondan verdim kulağımda ağrıyo dedi birazda ateşi vardı ağrı kesicide içti
yattı sabah baktım çok terlemiş atletini değiştirdim uyuyo inşallah iyi gelir ilaçlar Allah bütün hastalara şifalar versin
İyiyim canım sağolBen iyiyim abla şükür bebitoyla uğraşıyordum kusma öksürük derken bugün daha iyi o da şükür
Sağolasın sorduğun için sen nasılsın
Çok geçmiş olsun abla şimdi gördüm seni de Allah acil kalıcı şifalar versin sana da tertemiz gelsin sonuçlarınDaha iyiyim ablacığım bugün Dr gittim yarın tomografi çekilecek
Inşallah çok güzel sonuç çıkar duanızdan unutmayın
sağolasın ilknurSahura sırf eşim icin kalkıyorum ben. Oruc tutmak bana hep zor geldigi icin o sahur yapmanın güzelligini alamıyorum. Daha dogrusu bekarken evet hazır sofraya kalkması güzel oluyodu hafta sonları hafta ici yine ben hazırlıyodum annem calıstıgı icin
Bende üstten gaz cıkaramıyorum biliyo musun hic cıkmaz zorlasamda cıkmaz
Benimde kısır yiyince eriste yiyince midem bozuluyo. Pizza yaglı bi börek yiyince de ahnı sekilde tuvaletten cıkamıyorum.
Bi baktırmak istiyorum ama ne demek lazım gluten mi acaba ne bu
Geçmiş olsun abla
İnsallah parecim bizede haber ver
sağolasın aysencim , senin bebişindemi hasta sizede çok geçmiş olsunÇok çok geçmiş olsun abla amiiinn
Evet abla bugün daha iyi hamdolsun geçti sayılır teşekkür ederizsağolasın aysencim , senin bebişindemi hasta sizede çok geçmiş olsun
İnşallahEvet.
Damla rahatlatır belki.
Çok geçmiş olsun abla Allah şifa versinhayırlı sabahlar, hayırlı cumalar
Yaa ne kadar güzel maşallahBilirim bu duyguyu gönülüm
Allah senden de razı olsun
Gecenin yarısı, tam yatmış uyuyacakken bi etiket gelir. Bakarsın ki; 2 rekatlık gece namazı yazıyor
Nefse ağır gelir ama dost hatırlatma yapmışkalkıp kılarsın, dua eder ve o huzurun, mutluluğun tarifini yapamazsın.
Ben razıyım Rabbim de razı olsun iyiki varsın bonusummmBonus
Hiç sorma annem çok ağladığımı söylüyorBebekken anne babana ne çektirmişsindir sen gönül
Dün gündüz uyudu gece 12 yi geçe anca daldıGonulmeyvesi gönülcüm kaçta uyanacaksın merak ettim. Oğlun böyle gündüz yatınca ne kadar uyur ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?