Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsuneşimi aradım oğlum beni hastaneye götür demiş , bizim orda özel poliklinik var oraya götürcekmiş serum taksınlar diye
devlet hastanelerinde çok sıra vardır beklemeye hali yok demekki![]()
çok sağol canım evet çok büyük bi salgın var Allah yardımcımız olsunÇok geçmiş olsun
Sabah oğlumu asm ye aşıya götürdüm. O kadar kalabalık ki. Çok fena salgın var
Kızlar ya üst üste sezaryen olunca sıkıntı ne oluyor ki.Aktif Lora yavru sen normal mi doğurdun hep
Geçmiş olsun ablamhayırlı sabahlar, hayırlı cumalar
benim oğlumda hasta boğazları şişmiş yemek bile yiyemiyo ,akşam süt istedi ısıttım ballı yaptım onu içti
evde antibiyotik vardı bi kutu açılmamış ondan verdim kulağımda ağrıyo dedi birazda ateşi vardı ağrı kesicide içti
yattı sabah baktım çok terlemiş atletini değiştirdim uyuyo inşallah iyi gelir ilaçlar Allah bütün hastalara şifalar versin
Nasıl oldunuz sweetTünaydın hayırlı cumalar![]()
Geçmiş olsuneşimi aradım oğlum beni hastaneye götür demiş , bizim orda özel poliklinik var oraya götürcekmiş serum taksınlar diye
devlet hastanelerinde çok sıra vardır beklemeye hali yok demekki![]()
Yapışıklik artıyor 4 sezaryen doğum yaptım birde ilk 3 den sonra her dr ve hastane kabul etmiyor doğum yaptırmayı hem daha uzun sürüyor ameliyat hem risk almak istemiyorKızlar ya üst üste sezaryen olunca sıkıntı ne oluyor ki.Aktif Lora yavru sen normal mi doğurdun hep
sağolasın swetim Allah razı olsunGeçmiş olsun ablam
nanecim sağolasınGeçmiş olsun![]()
Şükür ahsen daha iyi, bende bugün iyiyim öksürük yok. Bi gidip bi geliyor zaten öksürükNasıl oldunuz sweet